reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja też leżę przed tv i liczę na to że przetrwam.. Znowu mam niskie ciśnienie i w głowie mi się kręci [emoji53]
@MartaSx widzę pełen relaks i prawidłowo [emoji16]
@młoda1994 ale tego nakupiłaś [emoji16]

A co do Doroty to uwielbiam [emoji3590] mąż jak mnie poznał to się śmiał, że jestem jak ona tylko w ładniejszym wydaniu [emoji23] zdecydowanie bardziej wolę wiertarkę niż mikser [emoji16]
Uwielbiam takie zakupy.

reklama
Ja też leżę przed tv i liczę na to że przetrwam.. Znowu mam niskie ciśnienie i w głowie mi się kręci [emoji53]
@MartaSx widzę pełen relaks i prawidłowo [emoji16]
@młoda1994 ale tego nakupiłaś [emoji16]

A co do Doroty to uwielbiam [emoji3590] mąż jak mnie poznał to się śmiał, że jestem jak ona tylko w ładniejszym wydaniu [emoji23] zdecydowanie bardziej wolę wiertarkę niż mikser [emoji16]
Ja też mam niskie ale ja z natury mam niskie a w ciąży to tak 85 na 45 [emoji23] ale Kosacz mówi że jest ok a ja się czuję dobrze.

Uwielbiam snapa [emoji1787]
Dzisiaj mi odwala chyba ze zmęczenia
Snapchat-401236771.jpeg

@młoda1994 no to poszalalas ale super ciuszki!

@MartaSx jak zul? To jesteś wyjątkowo uroczym zulem [emoji23][emoji23] i nawet z filtrem świnki wyglądasz super [emoji16]

@fiddle odpukać narazie dobrze, wgl mam taką energię chyba dlatego że wreszcie czuje ze coś robię a nie tylko czekam na @ [emoji23][emoji23]

Chyba nikola się dawno nie odzywała [emoji848]
No właśnie tez o niej mysle, chora była ciekawe czy wszystko oki, mam nadzieje, że tak..
Jestem dziewczyny już praktycznie po przeziębieniu nie ma śladu. Dziś mamy 11+0 ostatnio byłam i czytałam ale się nie odzywalam bo i na majówkach i na kwietniowkach źle się zadziało, dziewczyna straciła dzieciątko w 13 tygodniu kiedy myślałam że jesteśmy już bezpieczni.. Wróciły moje straszne wspomnenia i koszmary w nocy. Brzuszek już mega duży jakbym byla na końcówce ciąży więc spodziewam się że będzie ogromniasty, cieszy mnie to :) wieczorem naszło mnie na kotlety z karkowki i ogórki korniszony [emoji23]
AirBrush_20191003171521.jpeg
IMG_20191003_220055.jpeg

reklama
Jestem dziewczyny już praktycznie po przeziębieniu nie ma śladu. Dziś mamy 11+0 ostatnio byłam i czytałam ale się nie odzywalam bo i na majówkach i na kwietniowkach źle się zadziało, dziewczyna straciła dzieciątko w 13 tygodniu kiedy myślałam że jesteśmy już bezpieczni.. Wróciły moje straszne wspomnenia i koszmary w nocy. Brzuszek już mega duży jakbym byla na końcówce ciąży więc spodziewam się że będzie ogromniasty, cieszy mnie to :) wieczorem naszło mnie na kotlety z karkowki i ogórki korniszony [emoji23]
Zobacz załącznik 1030023Zobacz załącznik 1030024
Dzisiaj na obiad powtórka z karkówką będzie [emoji23][emoji2368]
A na wadze nawet kilograma więcej :)

Do góry