reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mam do Was pytanko. Proszę doradzcie mi.

Aktualnie zazywam Ovarin który ma w sobie kwas foliowy i
Witaminy A B E

Ogólnie wychodzi mnie to ok 70 zł A efektów za bardzo nie ma.

I zastanawiam się czy to zażywać dalej czy kupić sobie tylko kwas foliowy. Co myślicie ?

Zastanawiałam się również nad tym zmetylowanym kwasem foliowym bo podobno osoby które nie mają mutacji tego genu (nie pamiętam jakiego) też go mogą brać bo jest łatwiej przyswajalny. Tylko że nie mogę bo łączyć z Ovarinem. Kurczę nie wiem co robić

Ovarin ma za zadanie podbudować pecherzyki . Ja bym nie odstawiala. Reguluje gospodarkę hormonalna. Zawsze możesz poszukać taniej . Ja kupuje za 46 zł na doz . Wiem ze w stacjonarnych aptekach cena jest od 60-70. Jeśli nie masz apteki doz w pobliżu to warto zakupić więcej rzeczy i kurier . Ja biorę ovarin i sobie chwale . Biorę tez dodatkowo metylowany kwas

reklama
Ovarin ma za zadanie podbudować pecherzyki . Ja bym nie odstawiala. Reguluje gospodarkę hormonalna. Zawsze możesz poszukać taniej . Ja kupuje za 46 zł na doz . Wiem ze w stacjonarnych aptekach cena jest od 60-70. Jeśli nie masz apteki doz w pobliżu to warto zakupić więcej rzeczy i kurier . Ja biorę ovarin i sobie chwale . Biorę tez dodatkowo metylowany kwas
Dodatkowo jeszcze kwas foliowy? A to nie za dużo?

Dodatkowo jeszcze kwas foliowy? A to nie za dużo?

W ovarinie jest normalny kwas foliowy . Pytałam wiele razy czy nie szkodzi ze biorę zwykły gdzie mam mutacje pai i mthfr to mówiła mi ze mam brać metylowany w dawce 400 i zwykły w ovarin 400. Nic nie szkodzi . Pytałam tez w klinice teraz przy inseminacji i lekarz potwierdził ze można

W ovarinie jest normalny kwas foliowy . Pytałam wiele razy czy nie szkodzi ze biorę zwykły gdzie mam mutacje pai i mthfr to mówiła mi ze mam brać metylowany w dawce 400 i zwykły w ovarin 400. Nic nie szkodzi . Pytałam tez w klinice teraz przy inseminacji i lekarz potwierdził ze można
Myślisz że mogę dodatkowo brać metylowany nie mając potwierdzonej mutacji genu ?

Witam się. Ja już po szalenczych zakupach dla bratanka. Kupiłam większe ubranka żeby miała na przyszły rok bo dzieci szybko wyrastają z tym małych. Od razu lepszy humor.
IMG_20191004_103251.jpeg
IMG_20191004_103153.jpeg
IMG_20191004_103045.jpeg
IMG_20191004_102947.jpeg
IMG_20191004_102922.jpeg

reklama
Młoda ale zaszalalas [emoji7][emoji7][emoji7] piękności [emoji7]

Na poprawę humoru wyglądam jak zul z pod sklepu z brzuchem niczym piwnym [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] a niech mała ma trochę światła [emoji1787] siedzę przed tv ha ha ha i pije kawę bo nie do życia jestem. Zobacz załącznik 1029980
No super najbardziej mi się podobają te koszule i dżinsy.

A brzuszek super. Relaksujesz się widzę. [emoji3059]

Do góry