reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@młoda1994 no to poszalalas ale super ciuszki!

@MartaSx jak zul? To jesteś wyjątkowo uroczym zulem [emoji23][emoji23] i nawet z filtrem świnki wyglądasz super [emoji16]

@fiddle odpukać narazie dobrze, wgl mam taką energię chyba dlatego że wreszcie czuje ze coś robię a nie tylko czekam na @ [emoji23][emoji23]
To jeszcze nie koniec. Jutro wyślę im ta paczkę bo bratowa wychodzi dziś ze szpitala. Młody nie miał nawet lekkiej żółtaczka. A za miesiąc znowu na zakupy uwielbiam kasę wydawać na takie rzeczy[emoji23][emoji23]

Jestem dziewczyny już praktycznie po przeziębieniu nie ma śladu. Dziś mamy 11+0 ostatnio byłam i czytałam ale się nie odzywalam bo i na majówkach i na kwietniowkach źle się zadziało, dziewczyna straciła dzieciątko w 13 tygodniu kiedy myślałam że jesteśmy już bezpieczni.. Wróciły moje straszne wspomnenia i koszmary w nocy. Brzuszek już mega duży jakbym byla na końcówce ciąży więc spodziewam się że będzie ogromniasty, cieszy mnie to :) wieczorem naszło mnie na kotlety z karkowki i ogórki korniszony [emoji23]
Zobacz załącznik 1030023Zobacz załącznik 1030024
Ni bo już zaczęłam się martwić. Nie ma co myśleć, będzie dobrze. Nie ściągaj złych myśli.

A ja się wkurzyłam cały dzień siedzę w domu wyszłam na 30 minut do szkoły po Olisia i akurat musiał przyjść ten cholerny listonosz z moim stanikiem i zostawił awizo [emoji35] nie raz myślę że oni to specjalnie robią

Z tego złego samopoczucia dzisiejszego musiałam sprawdzić serduszko... I wiecie co? Moje dziecko to jest cudowne! Powiedziałam do brzucha, że jest mi dziś strasznie źle i proszę żeby współpracowało, bo już nie daję rady, przykładam sondę, nawet nie musiałam dociskać i usłyszałam serduszko od razu [emoji7] no magia [emoji16]
Dzisiaj na obiad powtórka z karkówką będzie [emoji23][emoji2368]
A na wadze nawet kilograma więcej :)
Super, że masz apetyt [emoji4] no i dobrze, że się odzywasz. Trzeba myśleć pozytywnie, pamiętaj! To klucz do sukcesu [emoji6]
Chociaż u mnie dziś z tym gorzej... Jeszcze wlazłam na wagę, a tam półtora kilo mniej niż w sobotę [emoji50] a niby jem normalnie...
To jeszcze nie koniec. Jutro wyślę im ta paczkę bo bratowa wychodzi dziś ze szpitala. Młody nie miał nawet lekkiej żółtaczka. A za miesiąc znowu na zakupy uwielbiam kasę wydawać na takie rzeczy[emoji23][emoji23]
Ja też uwielbiam wydawać na takie rzeczy! Najlepsze zakupy! Ale teraz muszę się powstrzymać, bo zbieramy kasę i w końcu chcemy zrobić schody [emoji16] stwierdziłam, że jak będzie dziecko to nie ma opcji żebym zaoszczedziła na coś innego poza nim, więc niech już będzie ten dom w pełni wykończony [emoji16]

Z tego złego samopoczucia dzisiejszego musiałam sprawdzić serduszko... I wiecie co? Moje dziecko to jest cudowne! Powiedziałam do brzucha, że jest mi dziś strasznie źle i proszę żeby współpracowało, bo już nie daję rady, przykładam sondę, nawet nie musiałam dociskać i usłyszałam serduszko od razu [emoji7] no magia [emoji16]Super, że masz apetyt [emoji4] no i dobrze, że się odzywasz. Trzeba myśleć pozytywnie, pamiętaj! To klucz do sukcesu [emoji6]
Chociaż u mnie dziś z tym gorzej... Jeszcze wlazłam na wagę, a tam półtora kilo mniej niż w sobotę [emoji50] a niby jem normalnie... Ja też uwielbiam wydawać na takie rzeczy! Najlepsze zakupy! Ale teraz muszę się powstrzymać, bo zbieramy kasę i w końcu chcemy zrobić schody [emoji16] stwierdziłam, że jak będzie dziecko to nie ma opcji żebym zaoszczedziła na coś innego poza nim, więc niech już będzie ten dom w pełni wykończony [emoji16]
No tak wykończony dom też jest bardzo ważny. Ale jak już się dzidziuś urodzi to będziesz wydawać kasę na synka/córeczkę. Najlepsze co może być.

Jestem dziewczyny już praktycznie po przeziębieniu nie ma śladu. Dziś mamy 11+0 ostatnio byłam i czytałam ale się nie odzywalam bo i na majówkach i na kwietniowkach źle się zadziało, dziewczyna straciła dzieciątko w 13 tygodniu kiedy myślałam że jesteśmy już bezpieczni.. Wróciły moje straszne wspomnenia i koszmary w nocy. Brzuszek już mega duży jakbym byla na końcówce ciąży więc spodziewam się że będzie ogromniasty, cieszy mnie to :) wieczorem naszło mnie na kotlety z karkowki i ogórki korniszony [emoji23]
Zobacz załącznik 1030023Zobacz załącznik 1030024

Dobrze, że jesteś! Cudny masz ten brzuszek, nie jestem sama po której już widać [emoji3] też Wam tu pokaże [emoji5]
IMG_0857.JPG

Ja to znowu martwię się już przed tymi prenatalnymi, nie chce nawet o tym myśleć ale błagam, żeby mój dziadziuś był zdrowy! Mam nadzieje, że to już ostatni taki duży stres w tej ciąży, zwariować można [emoji39]

Mmmm ogórek korniszony, ale mam ochotę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ni bo już zaczęłam się martwić. Nie ma co myśleć, będzie dobrze. Nie ściągaj złych myśli.

A ja się wkurzyłam cały dzień siedzę w domu wyszłam na 30 minut do szkoły po Olisia i akurat musiał przyjść ten cholerny listonosz z moim stanikiem i zostawił awizo [emoji35] nie raz myślę że oni to specjalnie robią

najgorzej..zawsze tak jest. A hitem już w ogole jest to jak siedzę cały dzień w domu a oni twierdzą, że była próba dostarczenia przesyłki a nikogo nie było w domu[emoji23] teraz już zawsze staram się zamawiać do paczkomatu [emoji6]

Z tego złego samopoczucia dzisiejszego musiałam sprawdzić serduszko... I wiecie co? Moje dziecko to jest cudowne! Powiedziałam do brzucha, że jest mi dziś strasznie źle i proszę żeby współpracowało, bo już nie daję rady, przykładam sondę, nawet nie musiałam dociskać i usłyszałam serduszko od razu [emoji7] no magia [emoji16]Super, że masz apetyt [emoji4] no i dobrze, że się odzywasz. Trzeba myśleć pozytywnie, pamiętaj! To klucz do sukcesu [emoji6]
Chociaż u mnie dziś z tym gorzej... Jeszcze wlazłam na wagę, a tam półtora kilo mniej niż w sobotę [emoji50] a niby jem normalnie... Ja też uwielbiam wydawać na takie rzeczy! Najlepsze zakupy! Ale teraz muszę się powstrzymać, bo zbieramy kasę i w końcu chcemy zrobić schody [emoji16] stwierdziłam, że jak będzie dziecko to nie ma opcji żebym zaoszczedziła na coś innego poza nim, więc niech już będzie ten dom w pełni wykończony [emoji16]

Ja to już nie mogę się doczekać aż w końcu poznam płeć i wpadnę w szał zakupów o matkooooo[emoji7][emoji7][emoji7] ciekawe kiedy się dowiemy [emoji3]

Ooo wróciła i odrazu snaka obiadkiem robi [emoji23][emoji23][emoji23]
Nic się nie martw, trzeba być dobrej myśli, pozytywne myśli przyciągają pozytywne zdarzenia [emoji106][emoji3526][emoji16]
Musi być dobrze [emoji4]

Staram się dlatego troszkę mniej mnie było, wyszłam z domu na zakupy znowu w Lidlu kupiłam chociaż bodziaki, piękne i wyszło jakieś 5 zł za sztukę to grosze więc musiałam :D
Super że takie grzeczne i wspolpracujace [emoji3590] oby cały czas
Dobrze, że jesteś! Cudny masz ten brzuszek, nie jestem sama po której już widać [emoji3] też Wam tu pokaże [emoji5]Zobacz załącznik 1030036

Ja to znowu martwię się już przed tymi prenatalnymi, nie chce nawet o tym myśleć ale błagam, żeby mój dziadziuś był zdrowy! Mam nadzieje, że to już ostatni taki duży stres w tej ciąży, zwariować można [emoji39]

Mmmm ogórek korniszony, ale mam ochotę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No widziałam już go jest piekny [emoji3590] macie czasami nadal bóle jak na @? Mniejsze dużo i rzadko ale u mnie się pojawiają.

Seksu dalej nie ma u nas, boję się za bardzo.. W połowie się zgodzę teraz nie ma opcji, żeby nie było że jestem sadystką to mamy inne metody zaspokajania potrzeb ale przed seksem mam blokadę całkowita. A jak u was?

reklama
No tak wykończony dom też jest bardzo ważny. Ale jak już się dzidziuś urodzi to będziesz wydawać kasę na synka/córeczkę. Najlepsze co może być.
Nooo, więc plan taki żeby do końca roku zrobić te schody, a potem już wydawać na maluszka [emoji3059]
Ja to już nie mogę się doczekać aż w końcu poznam płeć i wpadnę w szał zakupów o matkooooo[emoji7][emoji7][emoji7] ciekawe kiedy się dowiemy [emoji3]
Też się nie mogę doczekać poznania płci [emoji16] a o te prenatalne jestem jakoś dziwnie spokojna [emoji848] właśnie odebrałam pappa, wiem, że to jeszcze trzeba do usg postawić, ale z tego co wyczytałam w necie wszystko jest super [emoji4]

Do góry