reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Musi być dobrze [emoji4]Staram się dlatego troszkę mniej mnie było, wyszłam z domu na zakupy znowu w Lidlu kupiłam chociaż bodziaki, piękne i wyszło jakieś 5 zł za sztukę to grosze więc musiałam :DSuper że takie grzeczne i wspolpracujace [emoji3590] oby cały czas No widziałam już go jest piekny [emoji3590] macie czasami nadal bóle jak na @? Mniejsze dużo i rzadko ale u mnie się pojawiają.

Seksu dalej nie ma u nas, boję się za bardzo.. W połowie się zgodzę teraz nie ma opcji, żeby nie było że jestem sadystką to mamy inne metody zaspokajania potrzeb ale przed seksem mam blokadę całkowita. A jak u was?

Ja często mam tak, że czasem mnie gdzieś coś zakłuje, coś pobolewa [emoji39]
Z seksem tak samo u nas, odkąd się dowiedziałam o ciąży to nie ma szans nie zgadzam się [emoji23] po pierwsze się boje a po drugie jakoś nie mam ochoty w ogole.. może przez ten strach to wszystko, myśle ze później będzie lepiej [emoji3]

reklama
Musi być dobrze [emoji4]Staram się dlatego troszkę mniej mnie było, wyszłam z domu na zakupy znowu w Lidlu kupiłam chociaż bodziaki, piękne i wyszło jakieś 5 zł za sztukę to grosze więc musiałam :DSuper że takie grzeczne i wspolpracujace [emoji3590] oby cały czas No widziałam już go jest piekny [emoji3590] macie czasami nadal bóle jak na @? Mniejsze dużo i rzadko ale u mnie się pojawiają.

Seksu dalej nie ma u nas, boję się za bardzo.. W połowie się zgodzę teraz nie ma opcji, żeby nie było że jestem sadystką to mamy inne metody zaspokajania potrzeb ale przed seksem mam blokadę całkowita. A jak u was?
U nas też tylko inne metody wchodzą w grę. Boję się, szczególnie w pierwszym trymestrze [emoji53] mam taką blokadę, że i tak nic by z tego nie bylo...

Moja gin mówiła ze jeśli chodzi o zakaz seksu to ze względu na skurcze macicy jakie są podczas orgazmu wiec sam seks nie jest groźny .

Piękne brzuszki [emoji847] dajcie podotykac może się zarazę [emoji23]

U mnie 7dc już plamienia także jutro powinno być czysto. Od 9dc będę robiła testy owu.

Zastanawiam się czy kupić ten metylowany kwas dodatkowo

U mnie 7dc już plamienia także jutro powinno być czysto. Od 9dc będę robiła testy owu.

Przesyłam ciążowe fluidy [emoji177] w sumie to chyba nic ci nie zaszkodzi spróbować z tym metylowanym więc czemu nie. Ja będę trzymać kciukasy teraz za ciebie

Trzymam za ciebie kciuki kochana.

Te metyle ci nie zaszkodzi a nóż mogą pomóc. Ja bym zaczęła zażywać zmetylowane.

reklama
Na pewno będzie ok ? Nie będzie nic nie tak jak będę przyjmowała 400 w Ovarinie i 400 metylowanego? Nie chce głupot narobić
Nic się nie stanie. Ja jak się jeszcze starałam to zażywalam w clavelli 400 i dodatkowo kwas foliowy 400 i nic się nie działo. A jeśli się boisz to zrób badanie na poziom kwasu foliowego czy jest ok. Jeśli tak to bez problemu zażywaj w ovarinie i typowo zmetylowany.

Do góry