reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja też leżę przed tv i liczę na to że przetrwam.. Znowu mam niskie ciśnienie i w głowie mi się kręci [emoji53]
@MartaSx widzę pełen relaks i prawidłowo [emoji16]
@młoda1994 ale tego nakupiłaś [emoji16]

A co do Doroty to uwielbiam [emoji3590] mąż jak mnie poznał to się śmiał, że jestem jak ona tylko w ładniejszym wydaniu [emoji23] zdecydowanie bardziej wolę wiertarkę niż mikser [emoji16]
Uwielbiam takie zakupy.

reklama
Ja też leżę przed tv i liczę na to że przetrwam.. Znowu mam niskie ciśnienie i w głowie mi się kręci [emoji53]
@MartaSx widzę pełen relaks i prawidłowo [emoji16]
@młoda1994 ale tego nakupiłaś [emoji16]

A co do Doroty to uwielbiam [emoji3590] mąż jak mnie poznał to się śmiał, że jestem jak ona tylko w ładniejszym wydaniu [emoji23] zdecydowanie bardziej wolę wiertarkę niż mikser [emoji16]
Ja też mam niskie ale ja z natury mam niskie a w ciąży to tak 85 na 45 [emoji23] ale Kosacz mówi że jest ok a ja się czuję dobrze.

Uwielbiam snapa [emoji1787]
Dzisiaj mi odwala chyba ze zmęczenia
Snapchat-401236771.jpeg

@młoda1994 no to poszalalas ale super ciuszki!

@MartaSx jak zul? To jesteś wyjątkowo uroczym zulem [emoji23][emoji23] i nawet z filtrem świnki wyglądasz super [emoji16]

@fiddle odpukać narazie dobrze, wgl mam taką energię chyba dlatego że wreszcie czuje ze coś robię a nie tylko czekam na @ [emoji23][emoji23]

Chyba nikola się dawno nie odzywała [emoji848]
No właśnie tez o niej mysle, chora była ciekawe czy wszystko oki, mam nadzieje, że tak..
Jestem dziewczyny już praktycznie po przeziębieniu nie ma śladu. Dziś mamy 11+0 ostatnio byłam i czytałam ale się nie odzywalam bo i na majówkach i na kwietniowkach źle się zadziało, dziewczyna straciła dzieciątko w 13 tygodniu kiedy myślałam że jesteśmy już bezpieczni.. Wróciły moje straszne wspomnenia i koszmary w nocy. Brzuszek już mega duży jakbym byla na końcówce ciąży więc spodziewam się że będzie ogromniasty, cieszy mnie to :) wieczorem naszło mnie na kotlety z karkowki i ogórki korniszony [emoji23]
AirBrush_20191003171521.jpeg
IMG_20191003_220055.jpeg

reklama
Jestem dziewczyny już praktycznie po przeziębieniu nie ma śladu. Dziś mamy 11+0 ostatnio byłam i czytałam ale się nie odzywalam bo i na majówkach i na kwietniowkach źle się zadziało, dziewczyna straciła dzieciątko w 13 tygodniu kiedy myślałam że jesteśmy już bezpieczni.. Wróciły moje straszne wspomnenia i koszmary w nocy. Brzuszek już mega duży jakbym byla na końcówce ciąży więc spodziewam się że będzie ogromniasty, cieszy mnie to :) wieczorem naszło mnie na kotlety z karkowki i ogórki korniszony [emoji23]
Zobacz załącznik 1030023Zobacz załącznik 1030024
Dzisiaj na obiad powtórka z karkówką będzie [emoji23][emoji2368]
A na wadze nawet kilograma więcej :)

Do góry