reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jak zacznie ci brzuszek rosnąć i będziesz spała z poduszka to zdaj nam relacje czy faktycznie pomaga i się śpi z nią lepiej.
Oczywiście zdam relację [emoji6]
Gdzieś widziałam na yt jak laska śpi na brzuchu i kładzie się na kółko do pływania a brzuch w tą dziurę [emoji23]Byś musiała do mnie przyjść już bym Ci powyduszala [emoji23]
Mnie normalnie korci jak widzę gdzieś u kogoś syfa [emoji23]
Haha no też to jest jakieś wyjście [emoji23] a Ty się pilnujesz żeby tylko na lewym boku spać cały czas? Czy jakoś automatycznie weszło Ci to w nawyk?

reklama
Dziewczyny tak z innej beczki. Zastanawiam się nad sukienka która kupić. Doradzcie cos
IMG-20190923-WA0000.jpeg
Screenshot_20190922_191948_com.amazon.mShop.android.shopping.jpeg
Screenshot_20190922_165747_com.amazon.mShop.android.shopping.jpeg

Oczywiście zdam relację [emoji6]Haha no też to jest jakieś wyjście [emoji23] a Ty się pilnujesz żeby tylko na lewym boku spać cały czas? Czy jakoś automatycznie weszło Ci to w nawyk?
Ja od zawsze zasypiam na lewym boku i tak śpię od urodzenia inaczej nie zasnę. Tak zwana pozycja embrionalna. Ale problem polega na tym że bolą mnie kości biodrowe i w nocy się wierce z boku na bok.
Dziewczyny tak z innej beczki. Zastanawiam się nad sukienka która kupić. Doradzcie cosZobacz załącznik 1029568Zobacz załącznik 1029569Zobacz załącznik 1029570
Pierwsza granatowa albo trzecia granatowa [emoji7] uwielbiam granat

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję za poradę. Chyba zamówię wszystkie 3 przymierze zobaczę jak będę w każdej wyglądać w razie wu jest opcja zwrotu darmowego.

Hej, hej [emoji6] ja dopiero co się ogarnęłam, spałam do 10, to jest cudowne, że mogę się wyspać (jeszcze) [emoji16]
A co do poduszki to ja sobie kupiłam, ale jeszcze z nią nie spałam. Póki co nie jest mi potrzebna.. W ogóle odniosłam sukces, bo już nie śpię na brzuchu, dość szybko mi poszło przestawienie się [emoji4] jeszcze tylko muszę się przestawić z prawefo na lewy bok [emoji16]
Jak ja doceniam, że mogę spowrotem na brzuchu spać, już w szpitalu spałam na brzuchu [emoji16]

reklama
Do góry