reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Właśnie tak zrobiłam. Wstałam ogarnęłam się i siedzę w salonie przed tv. W końcu mamy święto więc nikogo się nie spodziewam dzisiaj.

A Ty jak się czujesz? Ostatnio wrzuciłas zdjęcie brzuszka. Pięknie wyglądasz brzuszek rośnie.
I dobrze. Też bym lazila w pizame ale muszę po Oliwiera iść. M wczoraj naznosil mi grzyby i nie mam słoików muszę do carefura iść zobaczyć.
Ja się czuję w miare
Najgorsze są noce nie mogę spać, brzuch mi przeszkadza. Mała jest bardzo żywa.

reklama
No dużo tych grzybów ci przywiózł.

A jak synkowi idzie w szkole? Pierwszy rok tak?

A myślałaś nad specjalna poduszka dla ciężarnych może wtedy by ci się lepiej spało? Koleżanka używała ona jest jednocześnie do karmienia niemowlaka.

Z jednej strony super że jest ruchliwa bo nie martwisz się brakiem ruchów a z drugiej strony mogła by dać mamie po spać i odpocząć.

Jeszcze trochę i będziesz po wszystkim.

No dużo tych grzybów ci przywiózł.

A jak synkowi idzie w szkole? Pierwszy rok tak?

A myślałaś nad specjalna poduszka dla ciężarnych może wtedy by ci się lepiej spało? Koleżanka używała ona jest jednocześnie do karmienia niemowlaka.

Z jednej strony super że jest ruchliwa bo nie martwisz się brakiem ruchów a z drugiej strony mogła by dać mamie po spać i odpocząć.

Jeszcze trochę i będziesz po wszystkim.
Dużo nazwozil. Wysyp mamy w Wielkopolsce dziś powiedziałam że jak mi przyniesie grzyby to go za drzwi wystawie [emoji23].
A wcześniej robiłam buraki bo nazwozil no i syrop z czarnego bzu. Ogórki kiszone robiłam ale kupiłam je w biedrze i mi się wszystkie zepsuł.
Z Oliwierem mi się nie przydała poduszka. W ogóle ja z takich jestem co nie wydają kasy na coś co posluzy z 3 miesiące. Szkoda mi kasy. Oli w pierwszej, on dobrze się zaklimatyzowal ma kolegów z zerówki bo poszli cała ekipa. Mam zastrzeżenia do wychowawcy. Bo ich ciągle pogania i nie mają czasu na nic np nie zje śniadania bo mają 15 minut i nie zdąży a Pani mówi że jie ma czasu itp. Ja ja też trochę rozumiem bo mila 3 klasy a to są maluchy no ale bez przesady.

[emoji23][emoji23] No tak na zwozi a ty rób.

Aha no rozumiem. Dla mnie to też głupota wydawać kasę na coś co po służy tylko parę chwil. Ale myślałam że moze ci pomoże taka poduszka żebys się wyspałam.

A no to dobrze że syn się zaklimatyzowal. A z wychowawca może na spokojnie porozmawiaj. Dzieci muszą zjeść śniadanie w szkole muszą skorzystać z ubikacji umyć ręce czy coś. Ehh masakra.

A mnie wszędzie wysypalo. Cała twarz w kostkach piersi w oryszczach dekold też i jeszcze teraz na nosie mi wyskoczył [emoji23] masz może jakiś sposób na to? Nie chce wyciskac bo później dziury zostają i brzydko to wygląda.

[emoji23][emoji23] No tak na zwozi a ty rób.

Aha no rozumiem. Dla mnie to też głupota wydawać kasę na coś co po służy tylko parę chwil. Ale myślałam że moze ci pomoże taka poduszka żebys się wyspałam.

A no to dobrze że syn się zaklimatyzowal. A z wychowawca może na spokojnie porozmawiaj. Dzieci muszą zjeść śniadanie w szkole muszą skorzystać z ubikacji umyć ręce czy coś. Ehh masakra.

A mnie wszędzie wysypalo. Cała twarz w kostkach piersi w oryszczach dekold też i jeszcze teraz na nosie mi wyskoczył [emoji23] masz może jakiś sposób na to? Nie chce wyciskac bo później dziury zostają i brzydko to wygląda.
O matko uwielbiam dusić syfy i maltretowac m [emoji23][emoji23][emoji23]
Próbowałaś oczyszczać np tonikiem, peelingi ja lubię jeszcze pastę cynkowa genialne osusza.
Chociaż ja duszę do krwi [emoji23]

Hej, hej [emoji6] ja dopiero co się ogarnęłam, spałam do 10, to jest cudowne, że mogę się wyspać (jeszcze) [emoji16]
A co do poduszki to ja sobie kupiłam, ale jeszcze z nią nie spałam. Póki co nie jest mi potrzebna.. W ogóle odniosłam sukces, bo już nie śpię na brzuchu, dość szybko mi poszło przestawienie się [emoji4] jeszcze tylko muszę się przestawić z prawefo na lewy bok [emoji16]

O matko uwielbiam dusić syfy i maltretowac m [emoji23][emoji23][emoji23]
Próbowałaś oczyszczać np tonikiem, peelingi ja lubię jeszcze pastę cynkowa genialne osusza.
Chociaż ja duszę do krwi [emoji23]
[emoji23][emoji23] Właśnie muszę spróbować bo nigdy nie próbowałam. Mój m sobie wyciska i on nie ma żadnych dziur śladów po syfach. A u mnie teraz to jest katastrofa.

Hej, hej [emoji6] ja dopiero co się ogarnęłam, spałam do 10, to jest cudowne, że mogę się wyspać (jeszcze) [emoji16]
A co do poduszki to ja sobie kupiłam, ale jeszcze z nią nie spałam. Póki co nie jest mi potrzebna.. W ogóle odniosłam sukces, bo już nie śpię na brzuchu, dość szybko mi poszło przestawienie się [emoji4] jeszcze tylko muszę się przestawić z prawefo na lewy bok [emoji16]
Jak zacznie ci brzuszek rosnąć i będziesz spała z poduszka to zdaj nam relacje czy faktycznie pomaga i się śpi z nią lepiej.

Gdzieś widziałam na yt jak laska śpi na brzuchu i kładzie się na kółko do pływania a brzuch w tą dziurę [emoji23]
[emoji23][emoji23] Właśnie muszę spróbować bo nigdy nie próbowałam. Mój m sobie wyciska i on nie ma żadnych dziur śladów po syfach. A u mnie teraz to jest katastrofa.
Byś musiała do mnie przyjść już bym Ci powyduszala [emoji23]
Mnie normalnie korci jak widzę gdzieś u kogoś syfa [emoji23]

reklama
[emoji23][emoji23] Dziękuję ale jednak nie skorzystam.
Gdzieś widziałam na yt jak laska śpi na brzuchu i kładzie się na kółko do pływania a brzuch w tą dziurę [emoji23]Byś musiała do mnie przyjść już bym Ci powyduszala [emoji23]
Mnie normalnie korci jak widzę gdzieś u kogoś syfa [emoji23]

Do góry