reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

U nas dzisiaj słonecznie, to korzystamy. Wróciliśmy z jednego spaceru, odpocznę, zrobię obiad i pójdziemy na jeszcze jeden spacer. Tyle dzisiaj słodkiego się objadłam, że przyda się co nieco spalić przy okazji [emoji16]
IMG_20191003_104655.jpeg
IMG_20191003_105222.jpeg

reklama
No ja też nie mogę się doczekać aż do tego wrócę [emoji16]

Piękną macie pogodę, u nas zimno i pochmurno [emoji53] widzę, że mały lubi spacery [emoji4]
On zasypia, jak tylko go włożę do wózka. Nie zdążę z klatki wyjść, a on już zawsze śpi [emoji16] i tak ze 3-4 godziny wtedy pośpi, to po powrocie go z wózka nie wyciągam, a jak jest ciepło to wystawiam go do ogródka, żeby tam się dospał. To jest bardzo przydatne, jak muszę na mieście coś załatwić, bo wiem, że mi wtedy spokojnie pośpi po drodze, a ja nie muszę się spieszyć, bo mam te kilka godzin [emoji846]

reklama
On zasypia, jak tylko go włożę do wózka. Nie zdążę z klatki wyjść, a on już zawsze śpi [emoji16] i tak ze 3-4 godziny wtedy pośpi, to po powrocie go z wózka nie wyciągam, a jak jest ciepło to wystawiam go do ogródka, żeby tam się dospał. To jest bardzo przydatne, jak muszę na mieście coś załatwić, bo wiem, że mi wtedy spokojnie pośpi po drodze, a ja nie muszę się spieszyć, bo mam te kilka godzin [emoji846]
Anioł nie dziecko [emoji3590] też poproszę taki grzeczny okaz [emoji16]

Do góry