reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jak zacznie ci brzuszek rosnąć i będziesz spała z poduszka to zdaj nam relacje czy faktycznie pomaga i się śpi z nią lepiej.
Oczywiście zdam relację [emoji6]
Gdzieś widziałam na yt jak laska śpi na brzuchu i kładzie się na kółko do pływania a brzuch w tą dziurę [emoji23]Byś musiała do mnie przyjść już bym Ci powyduszala [emoji23]
Mnie normalnie korci jak widzę gdzieś u kogoś syfa [emoji23]
Haha no też to jest jakieś wyjście [emoji23] a Ty się pilnujesz żeby tylko na lewym boku spać cały czas? Czy jakoś automatycznie weszło Ci to w nawyk?

reklama
Dziewczyny tak z innej beczki. Zastanawiam się nad sukienka która kupić. Doradzcie cos
IMG-20190923-WA0000.jpeg
Screenshot_20190922_191948_com.amazon.mShop.android.shopping.jpeg
Screenshot_20190922_165747_com.amazon.mShop.android.shopping.jpeg

Oczywiście zdam relację [emoji6]Haha no też to jest jakieś wyjście [emoji23] a Ty się pilnujesz żeby tylko na lewym boku spać cały czas? Czy jakoś automatycznie weszło Ci to w nawyk?
Ja od zawsze zasypiam na lewym boku i tak śpię od urodzenia inaczej nie zasnę. Tak zwana pozycja embrionalna. Ale problem polega na tym że bolą mnie kości biodrowe i w nocy się wierce z boku na bok.
Dziewczyny tak z innej beczki. Zastanawiam się nad sukienka która kupić. Doradzcie cosZobacz załącznik 1029568Zobacz załącznik 1029569Zobacz załącznik 1029570
Pierwsza granatowa albo trzecia granatowa [emoji7] uwielbiam granat

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję za poradę. Chyba zamówię wszystkie 3 przymierze zobaczę jak będę w każdej wyglądać w razie wu jest opcja zwrotu darmowego.

Hej, hej [emoji6] ja dopiero co się ogarnęłam, spałam do 10, to jest cudowne, że mogę się wyspać (jeszcze) [emoji16]
A co do poduszki to ja sobie kupiłam, ale jeszcze z nią nie spałam. Póki co nie jest mi potrzebna.. W ogóle odniosłam sukces, bo już nie śpię na brzuchu, dość szybko mi poszło przestawienie się [emoji4] jeszcze tylko muszę się przestawić z prawefo na lewy bok [emoji16]
Jak ja doceniam, że mogę spowrotem na brzuchu spać, już w szpitalu spałam na brzuchu [emoji16]

reklama
Do góry