reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A tutaj wrzucam testy owu, może Wy to jakoś rozszyfrujecie [emoji23]
Screenshot_20190929-115135_Gallery.jpeg

Pozniej dziewczyny na spokojnie Wam poodpisuje, bo na tym telefonie to strasznie ciężkie. Ale chciałam sie pochwalić, ze rowniez dzieki Waszym opiniom buty zakupiłam :D oczywiscie nie miałam ani show ani twojego stylu, wiec była akcja latania po kioskach :p ale udało sie!!! :D

Myślałam, że plastrów nie można, prędzej pomyslalam o maści [emoji23] dzięki w takim razie [emoji8] obudziłam się i jest ok, chociaż czuje taki dyskomfort w tym miejscu ale o niebo lepiej niż wczoraj [emoji6]
Nie wiem, czy wszystkie plastry, ale na pewno jak zapytasz w aptece, to da Ci takie, które możesz spokojnie stosować [emoji846]

@MartaSx strasznie współczuje Ci, ze w ciazy musisz sie tak denerwować, ale oczywiscie miałaś 100% racje. Moze jak meza wyrzucisz z łóżka na troche dłużej, to wtedy chociaż minimalnie odpuści?

@Olineekg z tego co wiem, to w ciazy nie mozna nic rozgrzewającego, plastrów tez nie. Pamietam jak dziewczyny na grudniowkach'14 o tym pisały. Szczerze mówiąc najlepiej bedzie, jesli przetrzymasz, ewentualnie Apap weźmiesz :/
Plastry Apap na pewno są bezpieczne w ciąży. Rozgrzewające i chłodzące, nie wiem jak z innymi markami, ale tamte na pewno można

Jak tam dzisiaj Martuś?? Doskonale Cie rozumiem, bo mój m właśnie czasami zapomina jak to jest i wychodzi ze on ma na głowie tylko pracę, a ja pracę dom dziecko i ogarniania wszystkiego. Tylko ja zawsze zamiast odrazu mówić duszę w sobie aż pekne i jest właśnie jak ostatnio awantura na całego i ryczę. U mnie narazie jest po burzy ale znam swoje życie i wiem że to sinusoida kocham go ale czasami muszę "wydrzec ryja" kiedy robi się zbyt wygodny i naprawdę mam ochotę go wtedy udusić. Przecież związek to praca dwojga.
Bez zmian, ale nadal się nie odzywam i traktuje jak powietrze. Ja też duszę w sobie ale jak już wybuchne to na całego, wtedy leci wszystko bo w słowach też nie szczedze,.
Co myślicie? Brać, nie brać? :p
Brać [emoji7]
A tutaj wrzucam testy owu, może Wy to jakoś rozszyfrujecie [emoji23]Zobacz załącznik 1027896
Według mnie 18dc pozytywny

reklama
Dodam że czytałam że luteina pomaga w zajsciu w ciążę i trochę się boją nią regulować cykle, ponieważ nie chcę zachodzić w ciążę. ( moja historie znacie)

Do góry