Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Męża masz na miejscu, więc bambosz i nie zwracaj uwagi na testy mogę Ci tylko od siebie powiedzieć, że jak miałam podobną sytuację do Twojej, tj test był jakby pozytywny, później kreski jaśniejsze i znów jakby pozytywne, to @ przyszła zdecydowanie w terminie tych drugich pozytywnych testów. Dlatego ja z doświadczenia patrzyłabym na ten drugi pozytywny test, ale wiadomo, że to każda inaczejWitam się w niedzielę. Mam podły humor więc również dzisiaj wybieram się wydawać pieniądze męża [emoji16] stary właśnie z rana pojechał na grzyby, teraz wybył na warsztaty. Ja od rana na odkurzaczu i mopie. W końcu doprowadziłam dom do ładu, pranie się robi, a jeszcze z 3 przede mną. Stwierdziłam, że mamy za mało ręczników.. [emoji23] Dzisiaj 18 dc i powiem Wam, że już nie ogarniam. 3 dni temu test owu jak widziałyście pozytywny, później dwa dni testy dużo bledsze i dzisiaj znów pozytywny. Wg apki owu powinna być dzisiaj, ale już nie wiem czym mam się sugerować [emoji23] bamboszenie było, może szukaj jak mnie mój nie wkurwi to też będzie tak dla przyklepania ewentualnej owu [emoji23]
Martus, współczuję wczorajszego stresu, [emoji173] moja siostra właśnie ostatnio boryka się z tym samym problemem. Trzeba jakoś tymi chłopami potrząsnąć..
Haha, ja do pierwszej ciąży miałam identycznie - albo zupełnie płaskie albo minimum 10cm niestety po pierwszej ciąży zostało mi dziesiąt kilogramów, doszły problemy z kręgosłupem, stopy mi się powiększyły o rozmiar, nogi mi puchną itd, więc przerzuciłam się na adidasy. Ale aż mi głupio, że ciągle, niezależnie od okazji, adidasy. Mąż przyjeżdża - superstary. Egzamin - superstary. Wizyta u znajomych - superstary hahah. Dlatego postanowiłam chociaż troszkę to zmienićWow jaki czad! [emoji50] Oczywiście, że brać!
Ja na takie wysokie niestety teraz nie mogę się zdecydować, ale kiedyś miałam takie myślenie, że albo mega wysokie, albo płaskie. Oczywiście wysokie tylko na trochę, bo jednak najbardziej cenię sobie wygodę [emoji16]
Wooooooooooow grzyby super, ilość super i wielkość wowZapomniałam grzybów dodać [emoji14] Zobacz załącznik 1027895
Ja słyszałam od kilku osób, że w ciąży nie można nic rozgrzewającego, ani plastrów ani maści. I nie tyle o składniki tu chodziło, co o fakt rozgrzewania. Ale ja nie jestem farmaceutką, tym bardziej lekarzem, sama też aż tak się tym nie interesowałam, więc oczywiście nie mam pewności. Nie zmienia to faktu, że przed zakupem czegokolwiek, zapytałabym o to lekarza.Plastry Apap na pewno są bezpieczne w ciąży. Rozgrzewające i chłodzące, nie wiem jak z innymi markami, ale tamte na pewno można
O nieeee, serio nic? buty są super, ale 40 to tak cholera na styk :/ dlatego pochodzę dzień czy dwa po domu, jeśli się "rozejdą", to zostaną, jeśli nie to niestety będę musiała je zwrócićCo za dzień, wracam z zakupów i nawet niebo płacze z efektu... Nic nie kupiłam, totalnie nic [emoji24]
@RoseGold widziałam te Twoje buty [emoji16] tak myślałam, że są mega wysokie, ale nie sądziłam, że aż tak [emoji50]
Marta ja Ci naprawdę współczuję. Nie wyobrażam sobie takiego życia. Tym bardziej że jesteś w ciąży. Potrzasnij nim !Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.
Piękne ♡ uwielbiam wysokie obcasy. Ale mój m jest w moim wzroście i jak tylko założę wyższe adidasy to już to śmiesznie wygląda. Nie mówiąc o obcasachCo myślicie? Brać, nie brać?
Rozumiem. Ja już zglupialam bo dużo opinii jest ze pomaga w zajsciu w ciążę i też mi to gin w Pl mówił że luteina pomaga w tworzeniu ciałka żółtego i pomaga w zagniezdzeniu się zarodka no i podtrzymuje ciąże. Dlatego zapytałam tutaj.@młoda1994 ja wl z synem miałam luteine na w uregulowanie cyklu, ale dr nie mówił że ona pomaga zajść tylko że jakby ciąża byka to pomoże jej się utrzymać i będzie bezpieczna.
@paola425 nie lubię takich dni że nic i nic. Najgorzej jak wreszcie znajdę czas na uziwaniego pójdę i wracam z pustymi rękami (rękoma? Ręcami?!) [emoji23]
@RoseGold no niewiem ja ją już sobie wbije coś do głowy to nie spoczne póki nie "nabędę" [emoji23][emoji23] ja bym się nie poddawala. A te czarne buty boskie, super wgl że taki obcas szerszy bo na cienkich szpilkach ja nie umiem chodzić, zresztą groteskowo bym wyglądała przy tej wadze [emoji24][emoji23][emoji23]
@adzik ja też 2dc @na pełnej *****. Zrób jak uważasz, a hak się martwisz to kup razem będziemy się katowac [emoji16]
@MartaSx i dobrze może chłop coś przemysli. Mojemu pomogło, bynajmniej narazie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Zamówione tak więc będziemy się razem katować [emoji16] idziemy łeb w łeb@młoda1994 ja wl z synem miałam luteine na w uregulowanie cyklu, ale dr nie mówił że ona pomaga zajść tylko że jakby ciąża byka to pomoże jej się utrzymać i będzie bezpieczna.
@paola425 nie lubię takich dni że nic i nic. Najgorzej jak wreszcie znajdę czas na uziwaniego pójdę i wracam z pustymi rękami (rękoma? Ręcami?!) [emoji23]
@RoseGold no niewiem ja ją już sobie wbije coś do głowy to nie spoczne póki nie "nabędę" [emoji23][emoji23] ja bym się nie poddawala. A te czarne buty boskie, super wgl że taki obcas szerszy bo na cienkich szpilkach ja nie umiem chodzić, zresztą groteskowo bym wyglądała przy tej wadze [emoji24][emoji23][emoji23]
@adzik ja też 2dc @na pełnej *****. Zrób jak uważasz, a hak się martwisz to kup razem będziemy się katowac [emoji16]
@MartaSx i dobrze może chłop coś przemysli. Mojemu pomogło, bynajmniej narazie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
W pełni rozumiem, strata to strata i tego nie da się porównać z niczym, i niezależnie od ilości za każdym razem boli tak samo.Rozumiem. Ja już zglupialam bo dużo opinii jest ze pomaga w zajsciu w ciążę i też mi to gin w Pl mówił że luteina pomaga w tworzeniu ciałka żółtego i pomaga w zagniezdzeniu się zarodka no i podtrzymuje ciąże. Dlatego zapytałam tutaj.
Wiem że kolejna ciąża nie musi się dla mnie skonczyc tragicznie ale strach jest i nie chce. Za dużo mnie to kosztowało. Tym bardziej że 4 straty już za mną.
Oki przygotuj się na mój pierdylion testów [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] będę zaczynać 1 dzień po @.Zamówione tak więc będziemy się razem katować [emoji16] idziemy łeb w łeb
Ja może tak 3 dni po zobaczę jeszcze [emoji847]Oki przygotuj się na mój pierdylion testów [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] będę zaczynać 1 dzień po @.