reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A tutaj wrzucam testy owu, może Wy to jakoś rozszyfrujecie [emoji23]
Screenshot_20190929-115135_Gallery.jpeg

Pozniej dziewczyny na spokojnie Wam poodpisuje, bo na tym telefonie to strasznie ciężkie. Ale chciałam sie pochwalić, ze rowniez dzieki Waszym opiniom buty zakupiłam :D oczywiscie nie miałam ani show ani twojego stylu, wiec była akcja latania po kioskach :p ale udało sie!!! :D

Myślałam, że plastrów nie można, prędzej pomyslalam o maści [emoji23] dzięki w takim razie [emoji8] obudziłam się i jest ok, chociaż czuje taki dyskomfort w tym miejscu ale o niebo lepiej niż wczoraj [emoji6]
Nie wiem, czy wszystkie plastry, ale na pewno jak zapytasz w aptece, to da Ci takie, które możesz spokojnie stosować [emoji846]

@MartaSx strasznie współczuje Ci, ze w ciazy musisz sie tak denerwować, ale oczywiscie miałaś 100% racje. Moze jak meza wyrzucisz z łóżka na troche dłużej, to wtedy chociaż minimalnie odpuści?

@Olineekg z tego co wiem, to w ciazy nie mozna nic rozgrzewającego, plastrów tez nie. Pamietam jak dziewczyny na grudniowkach'14 o tym pisały. Szczerze mówiąc najlepiej bedzie, jesli przetrzymasz, ewentualnie Apap weźmiesz :/
Plastry Apap na pewno są bezpieczne w ciąży. Rozgrzewające i chłodzące, nie wiem jak z innymi markami, ale tamte na pewno można

Jak tam dzisiaj Martuś?? Doskonale Cie rozumiem, bo mój m właśnie czasami zapomina jak to jest i wychodzi ze on ma na głowie tylko pracę, a ja pracę dom dziecko i ogarniania wszystkiego. Tylko ja zawsze zamiast odrazu mówić duszę w sobie aż pekne i jest właśnie jak ostatnio awantura na całego i ryczę. U mnie narazie jest po burzy ale znam swoje życie i wiem że to sinusoida kocham go ale czasami muszę "wydrzec ryja" kiedy robi się zbyt wygodny i naprawdę mam ochotę go wtedy udusić. Przecież związek to praca dwojga.
Bez zmian, ale nadal się nie odzywam i traktuje jak powietrze. Ja też duszę w sobie ale jak już wybuchne to na całego, wtedy leci wszystko bo w słowach też nie szczedze,.
Co myślicie? Brać, nie brać? :p
Brać [emoji7]
A tutaj wrzucam testy owu, może Wy to jakoś rozszyfrujecie [emoji23]Zobacz załącznik 1027896
Według mnie 18dc pozytywny

reklama
Dodam że czytałam że luteina pomaga w zajsciu w ciążę i trochę się boją nią regulować cykle, ponieważ nie chcę zachodzić w ciążę. ( moja historie znacie)

Do góry