reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No byłam w szoku, ale to wszystko dzięki Wam! Wy do końca wierzyłyście kiedy ja już we wszystko zwątpiłam [emoji3590]
Tak tak pamiętam. Udało się i teraz będzie wszystko w porządku i jeszcze trochę i przytylisz swojego maluszka. Teraz przed tobą najpiękniejszy czas więc korzystaj z tego z całych sił i ciesz się z tego stanu. [emoji3059]

reklama
Udało mi się złapać serdoszko [emoji3590] jest to ciężkie, ale nie niemozliwe [emoji16] szybko się udało, po jakiś 10 min. Ale dosłownie pół minuty i maluch zwiał, chwilę później w tym samym miejscu już nic nie było słychać [emoji6] pokazywało 154/156 fhr, ciekawe ile w tym prawdy. No najważniejsze, że bije [emoji3590]

No byłam w szoku, ale to wszystko dzięki Wam! Wy do końca wierzyłyście kiedy ja już we wszystko zwątpiłam [emoji3590]
A pamiętasz jaka czułość Testu miałaś?
Ja jestem pesymistką w takie cuda nie wierze. Myślę że jak by coś miało być to już by pokazało cień cienia na teście 10

A pamiętasz jaka czułość Testu miałaś?
Ja jestem pesymistką w takie cuda nie wierze. Myślę że jak by coś miało być to już by pokazało cień cienia na teście 10
Miałam testy o czułości 10 [emoji6] 29 dc miałam śnieżną biel, a 30 cldc blada kreska była [emoji6] też wtedy byłam pesymistką, ale jak widać brak drugiej kreski nie oznacza braku ciąży [emoji6]

@młoda1994 usg tak, ale jeszcze testy zawsze robię w ciągu 2 tyg od ist serduszkowania dla pewności i potem przy wizycie usg. Teraz to już był raczej ostatni cykl z orgametrilem. Teraz dr mówił że pojedziemy najbliższe cykle clo i dupek właśnie pod kątem ciąży jakby co, i teraz koniec cyklu powinnam dostawać @ z odstawienia dupka (albo i nie dostac [emoji16]). Zobaczymy jak to będzie oby po działało, jestem ciekawa dupka bo nigdy go nje miałam. Jak teraz się nie uda to mam przyjść po receptę i kolejne że dwa podejścia będą w tym składzie, no i raczej zmierzamy w monitoring i docelowo zastrzyk.

A wiecie że nawet niewiem kiedy to zleciało przez te problemy moje ale to już 6 miesiąc mojej małej walki, pol roku! I niewiem kiedy [emoji849]

Dziś byłam u gin zobaczę te wyniki tych hormonów
ESTRADIOL I
Fsh-hormon FOLIKULOTROPOWY.
Są w porządku więc mam. Nadzieję że będzie wzztsjo dobrze z resztą

reklama
Do góry