reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny ja mam fatalny czas, tak się pozarlam z moim m że szkoda słów. I mam doła że masakra a jeszcze nocka mnie dobija. Wzielabym sobie rano długa kąpiel dla relaksu ale remont rur w bloku i do popołudnia brak wody będzie [emoji24][emoji24] no nie wytrzymam dziewczyny, chodzę i wyje.

reklama
Dziewczyny ja mam fatalny czas, tak się pozarlam z moim m że szkoda słów. I mam doła że masakra a jeszcze nocka mnie dobija. Wzielabym sobie rano długa kąpiel dla relaksu ale remont rur w bloku i do popołudnia brak wody będzie [emoji24][emoji24] no nie wytrzymam dziewczyny, chodzę i wyje.
Wróć do domku połóż się i wyśpij, a jak wstaniesz to weź tę kąpiel [emoji8]

Dzień dobry, mąż pojechał do Polkowic załatwić sprawy urzędowe. Mnie od rana boli brzuch, lewa strona, czasem prawa. Nie liczę na owu w obu jajnikach jednak miło by było. Dzisiaj 16dc test owu - szybko się pokazały kreski, dużo ładniejszy niż wczoraj. U góry wczoraj, dół dzisiaj.

Muszę męża ściągnąć, w sumie bamboszymy wg zaleceń lekarza co dwa dni więc dzisiaj to nie ominie.

Lecę zrobić kawę, umyć łepetynę i o 8.23 mam autobus do miasta na kolejne jazdy.

A i chciałam Wam powiedzieć, że podjęłam decyzję i w przyszłym roku otwieram kawiarnię, Zielona Góra albo Gorzów Wielkopolski.
Screenshot_20190927-065703.jpeg

Witam się i ja wracam ze szkoły zaprowadzilam małego. Dziś ciut lepiej bolą mnie biodra [emoji26]
Wierzę ja to z moim m się kloce jak pies z kotem. Tylko ja wredna i msciwa jestem. I jak się wku... rwie to idę sobie coś kupić. Płacze żeby nie widział bo i tak to na nim wrażenia nie robi. A potem wstaje i mówię sobie ja Ci jeszcze pokaże. Moje motto padlas, powstań popraw koronę i zasowaj.

Dzień dobry, mąż pojechał do Polkowic załatwić sprawy urzędowe. Mnie od rana boli brzuch, lewa strona, czasem prawa. Nie liczę na owu w obu jajnikach jednak miło by było. Dzisiaj 16dc test owu - szybko się pokazały kreski, dużo ładniejszy niż wczoraj. U góry wczoraj, dół dzisiaj.

Muszę męża ściągnąć, w sumie bamboszymy wg zaleceń lekarza co dwa dni więc dzisiaj to nie ominie.

Lecę zrobić kawę, umyć łepetynę i o 8.23 mam autobus do miasta na kolejne jazdy.

A i chciałam Wam powiedzieć, że podjęłam decyzję i w przyszłym roku otwieram kawiarnię, Zielona Góra albo Gorzów Wielkopolski. Zobacz załącznik 1027139
Ekstra gratulacje nie ma to jak na swoim, super pomysł.
Ten ostatni test wygląda na pozytywny.

Witam się i ja wracam ze szkoły zaprowadzilam małego. Dziś ciut lepiej bolą mnie biodra [emoji26]Wierzę ja to z moim m się kloce jak pies z kotem. Tylko ja wredna i msciwa jestem. I jak się wku... rwie to idę sobie coś kupić. Płacze żeby nie widział bo i tak to na nim wrażenia nie robi. A potem wstaje i mówię sobie ja Ci jeszcze pokaże. Moje motto padlas, powstań popraw koronę i zasowaj. Ekstra gratulacje nie ma to jak na swoim, super pomysł.
Ten ostatni test wygląda na pozytywny.
Niby tak, ale widział, że niektóre dziewczyny to mają aż purpurowy kolor tej pierwszej kreski, więc przy okazji dokupię dzisiaj testy owu bo mi się skończyły i będę robić dalej :D może rzeczywiście tak jak mówi apka owu będzie za 2 dni :D

Ja wczoraj już z niemocy nawrzeszczałam na swojego, później musiałam to przepraszać bo mu się oberwało za nic. [emoji23]

Dzien dobry.
Usiadłam do komputera, poodpowiadałam Wam i nie mogłam dodać odpowiedzi. Pierwsza mysl WTF, a chwile pozniej zrozumiałam, ze nie mamy prądu i siedze i nic nie robię i doszło do mnie, ze bez prądu umrę. Nie naładuje telefonu, nie działa router, nie zrobie kawy, bo czajnik na prad, nie zrobie jedzenia bo kuchenka na prad, nie zrobie prania, bo pralka na prad itd :o moge tylko siedzieć i krzyżówki rozwiązywać

Dzien dobry.
Usiadłam do komputera, poodpowiadałam Wam i nie mogłam dodać odpowiedzi. Pierwsza mysl WTF, a chwile pozniej zrozumiałam, ze nie mamy prądu i siedze i nic nie robię i doszło do mnie, ze bez prądu umrę. Nie naładuje telefonu, nie działa router, nie zrobie kawy, bo czajnik na prad, nie zrobie jedzenia bo kuchenka na prad, nie zrobie prania, bo pralka na prad itd :o moge tylko siedzieć i krzyżówki rozwiązywać
W takim bądź razie siedź i odpoczywaj ! [emoji16][emoji16][emoji16]

Witam się piatkowo. Po dwóch cudownych dniach bez żadnych objawów ból głowy i mdłości powróciły [emoji53] a już myślałam, że ożyłam i będzie tak super cały czas [emoji849] zauważyłam, że przez wmawianie sobie przed snem, że muszę spać na boku to jakoś na brzuchu już rzadko mi się zdarza, nie sądziłam, że pójdzie tak łatwo [emoji16]
Witam się wieczorową porą.
Jakaś masakra z forum, nie chciały mi się ładować strony, póżniej nie chciała mi się dodać odpowiedź.

Ja od siebie mogę tylko powiedzieć, że u męża na razie coś głucho z wyjazdem, jak się jutro nie odezwą, to jest szansa, że parę dni dłużej w domu, co skutkowałoby nadzieją na jego obecność w owulację. Nie zmienia to faktu, że na ciążę nie ma szans, bo żeby w nią zajść potrzeba seksu :/ a mąż jest ciągle nieobecny, albo ciałem albo duchem. Strasznie mnie to irytuje i jest mi po prostu przykro. Badań nasienia też nie zrobi, bo "nie ma czasu" :( naprawdę moja ewentualna ciąża będzie cudem :(
Super wiadomość, oby się udało i został na dłużej [emoji110] tylko niech się nie wymiguje, teraz musi mieć czas tylko dla Ciebie [emoji16]
Ojj kochana, tylko spokój Cię uratuje [emoji8] odpocznij sobie, a potem jak odzyskasz wodę to miłego relaksu w domowym spa [emoji4]

A i chciałam Wam powiedzieć, że podjęłam decyzję i w przyszłym roku otwieram kawiarnię, Zielona Góra albo Gorzów Wielkopolski. Zobacz załącznik 1027139
Pozytywny jak nic [emoji7] owocnego bamboszenia [emoji4] oby to był ten cykl!

Witam się w piątkowe po południe.

U mnie bez zmian. Nadal czekam na @

Czekam na męża aż wróci z pracy i składamy meble i robimy w salonie przemeblowanie.

U nas chłodnawo i co chwilę pada deszcz.

Miłego dnia dziewczyny. [emoji1782]

reklama
Witam się w piątkowe po południe.

U mnie bez zmian. Nadal czekam na @

Czekam na męża aż wróci z pracy i składamy meble i robimy w salonie przemeblowanie.

U nas chłodnawo i co chwilę pada deszcz.

Miłego dnia dziewczyny. [emoji1782]
U mnie też zimno i jakoś tak chu.. nowo. Ostatnio też robiłam przemeblowanie ale kuchni, m wrócił i kazał mi zrobić tak jak było i miałam focha na maksa

Do góry