reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej kobietki. Mam pytanko. Jeśli jest cykl bezowulacyjny czeka się wtedy dłużej na @ czy przychodzi szybciej ?

reklama
@młoda1994 orgametril to ogólnie lek na obudowa ie endometrium, on na początku blokuje krawaienie (ja go zawsze dostaje żeby zakończyć te plamienia które nigdy się w @ nie zamieniają), i jak się endometrium odbuduje, to odstawiamy (dr zawsze okresla liczbę dni) i potem dostaje @. Ja przy staraniach o syna też miałam luteine, teraz mam orgametril bo mam gorzej narypane, ost dostałam po 4 dniach od odstawienia (tzn 4 czyste i 5 dnia się zaczęła @).
Dziś mam 42dc ciągnie się jak masakra.
Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienia. U mnie się coś zaczyna ale czy to miesiączka to tego nie wiem. Poczekam i zobaczę czy się rozkręci. Ja dzisiaj mam 44dc. Jak zacznie się miesiączka to się zastanawiam czy od 14 do 25dc brać luteine po 1 tabletce może okres mi się wyreguluje.

Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienia. U mnie się coś zaczyna ale czy to miesiączka to tego nie wiem. Poczekam i zobaczę czy się rozkręci. Ja dzisiaj mam 44dc. Jak zacznie się miesiączka to się zastanawiam czy od 14 do 25dc brać luteine po 1 tabletce może okres mi się wyreguluje.
To mamy podobnie, ja dziś 43dc. Oby nam wszystko poszło jak chcemy [emoji16]

Hej dziewczyny [emoji6] ja dziś od rana z lepszym samopoczuciem, może to ten czas kiedy w końcu będzie lepiej.
Mam w planach wziąć się za porządki, zobaczymy co mi z tego wyjdzie [emoji23]

Miłego dnia!

Ja dziś zauważyłam nitkę krwi i myślałam że tak jak miesiąc temu @ się zbliża nawet zaciagnelam m na przytulanki żeby przyspieszyć ale na razie cisza 26dc. Chciała bym żeby się juz nowy cykl zaczął [emoji4]

Ja dziś zauważyłam nitkę krwi i myślałam że tak jak miesiąc temu @ się zbliża nawet zaciagnelam m na przytulanki żeby przyspieszyć ale na razie cisza 26dc. Chciała bym żeby się juz nowy cykl zaczął [emoji4]
Ja miałam tak samo 4 dni temu. Miałam pół dniowe plamienia zaciagnelam męża żeby się rozkręcilo. Dzisiaj 44dc rano trochę śluzu zabarwionego krwią jasno różowa i znowu cisza. Czekam nadal.

Nitka krwi to sama wiesz z czym się kojarzy [emoji16]

reklama
Nitka krwi to sama wiesz z czym się kojarzy [emoji16]
Tak wiem wiem ale moje ciało mówi co innego A w szczególności Pryszcz który wyskakuje standardowo co miesiąc przed @. Poza tym miałam jeszcze kilka testów i zrobiłam 1 takiej bieli nawet w reklamie vizira nie widziałam [emoji16]

Do góry