reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienia. U mnie się coś zaczyna ale czy to miesiączka to tego nie wiem. Poczekam i zobaczę czy się rozkręci. Ja dzisiaj mam 44dc. Jak zacznie się miesiączka to się zastanawiam czy od 14 do 25dc brać luteine po 1 tabletce może okres mi się wyreguluje.@młoda1994 orgametril to ogólnie lek na obudowa ie endometrium, on na początku blokuje krawaienie (ja go zawsze dostaje żeby zakończyć te plamienia które nigdy się w @ nie zamieniają), i jak się endometrium odbuduje, to odstawiamy (dr zawsze okresla liczbę dni) i potem dostaje @. Ja przy staraniach o syna też miałam luteine, teraz mam orgametril bo mam gorzej narypane, ost dostałam po 4 dniach od odstawienia (tzn 4 czyste i 5 dnia się zaczęła @).
Dziś mam 42dc ciągnie się jak masakra.
Isasza4444
U mnie bez leków bez owu zawsze dluzejHej kobietki. Mam pytanko. Jeśli jest cykl bezowulacyjny czeka się wtedy dłużej na @ czy przychodzi szybciej ?
Isasza4444
To mamy podobnie, ja dziś 43dc. Oby nam wszystko poszło jak chcemy [emoji16]Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienia. U mnie się coś zaczyna ale czy to miesiączka to tego nie wiem. Poczekam i zobaczę czy się rozkręci. Ja dzisiaj mam 44dc. Jak zacznie się miesiączka to się zastanawiam czy od 14 do 25dc brać luteine po 1 tabletce może okres mi się wyreguluje.
młoda1994
No u mnie raczej było trochę śluzu zabarwionego bo u mnie już czysto. Nawet śluz już jest czysty. Więc czekam dalej.To mamy podobnie, ja dziś 43dc. Oby nam wszystko poszło jak chcemy [emoji16]
młoda1994
Ja miałam tak samo 4 dni temu. Miałam pół dniowe plamienia zaciagnelam męża żeby się rozkręcilo. Dzisiaj 44dc rano trochę śluzu zabarwionego krwią jasno różowa i znowu cisza. Czekam nadal.Ja dziś zauważyłam nitkę krwi i myślałam że tak jak miesiąc temu @ się zbliża nawet zaciagnelam m na przytulanki żeby przyspieszyć ale na razie cisza 26dc. Chciała bym żeby się juz nowy cykl zaczął [emoji4]
Nitka krwi to sama wiesz z czym się kojarzy [emoji16]Ja dziś zauważyłam nitkę krwi i myślałam że tak jak miesiąc temu @ się zbliża nawet zaciagnelam m na przytulanki żeby przyspieszyć ale na razie cisza 26dc. Chciała bym żeby się juz nowy cykl zaczął [emoji4]
reklama
adzik
Tak wiem wiem ale moje ciało mówi co innego A w szczególności Pryszcz który wyskakuje standardowo co miesiąc przed @. Poza tym miałam jeszcze kilka testów i zrobiłam 1 takiej bieli nawet w reklamie vizira nie widziałam [emoji16]Nitka krwi to sama wiesz z czym się kojarzy [emoji16]
Podziel się: