reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny jakoś tak bez życia jestem, brak mi chęci [emoji26][emoji848]
Miłego popoludnia
Wczoraj się przepracowalaś przy prasowaniu. Odpoczywaj [emoji6]
@młoda1994 usg tak, ale jeszcze testy zawsze robię w ciągu 2 tyg od ist serduszkowania dla pewności i potem przy wizycie usg. Teraz to już był raczej ostatni cykl z orgametrilem. Teraz dr mówił że pojedziemy najbliższe cykle clo i dupek właśnie pod kątem ciąży jakby co, i teraz koniec cyklu powinnam dostawać @ z odstawienia dupka (albo i nie dostac [emoji16]). Zobaczymy jak to będzie oby po działało, jestem ciekawa dupka bo nigdy go nje miałam. Jak teraz się nie uda to mam przyjść po receptę i kolejne że dwa podejścia będą w tym składzie, no i raczej zmierzamy w monitoring i docelowo zastrzyk.

A wiecie że nawet niewiem kiedy to zleciało przez te problemy moje ale to już 6 miesiąc mojej małej walki, pol roku! I niewiem kiedy [emoji849]
No tez wlasnie mi sie wydawalo, że to już długo trwa.. Myślisz, że to przez tabletki anty masz teraz problem z uregulowaniem cyklu?

@młoda1994 usg tak, ale jeszcze testy zawsze robię w ciągu 2 tyg od ist serduszkowania dla pewności i potem przy wizycie usg. Teraz to już był raczej ostatni cykl z orgametrilem. Teraz dr mówił że pojedziemy najbliższe cykle clo i dupek właśnie pod kątem ciąży jakby co, i teraz koniec cyklu powinnam dostawać @ z odstawienia dupka (albo i nie dostac [emoji16]). Zobaczymy jak to będzie oby po działało, jestem ciekawa dupka bo nigdy go nje miałam. Jak teraz się nie uda to mam przyjść po receptę i kolejne że dwa podejścia będą w tym składzie, no i raczej zmierzamy w monitoring i docelowo zastrzyk.

A wiecie że nawet niewiem kiedy to zleciało przez te problemy moje ale to już 6 miesiąc mojej małej walki, pol roku! I niewiem kiedy [emoji849]
Teraz już tylko staranka przed Tobą [emoji16]

A rozumiem teraz cię zrozumiałam.

Co do dupfastonu to ci nie pomogę. Ja tylko i wyłącznie stosuje luteine. To jest naturalny progesteron i wydaje mi się że ma lepsze zastosowanie. Acz kolwiek dupfastonu nigdy nie miałam i raczej nawet nie mam przekonania żeby go zacząć stosować.

A rozumiem teraz cię zrozumiałam.

Co do dupfastonu to ci nie pomogę. Ja tylko i wyłącznie stosuje luteine. To jest naturalny progesteron i wydaje mi się że ma lepsze zastosowanie. Acz kolwiek dupfastonu nigdy nie miałam i raczej nawet nie mam przekonania żeby go zacząć stosować.
Powiem Ci ze ja przy staraniach o syna miałam właśnie luteine, teraz dr mi przepisał dupka.

Cześć Wam dzisiaj! [emoji3]
Ale zamieszanie z tą kasą na L4 aż się boje ile pieniążków dostanę Hahaha [emoji23]
@paola425 czy ten lek ogólnie jest bezpieczny dla kobiet w ciąży czy po prostu lekarz w Twoim przypadku pozwolił Ci go zażyć bo była taka konieczność? [emoji5] super, że odczujesz ulgę! [emoji4]
@RoseGold zazdroszczę pralko suszarki! Marzy mi się i jak tylko będziemy na swoim to pierwsze co zakupie haha [emoji3]
Suszarka to dar od niebios, serio :D kiedyś nawet nie wiedziałam, jak bardzo jej potrzebuję, dopiero po kupnie zrozumiałam, że to najważniejszy sprzęt w domu :p
Tylko jakby co polecam osobną suszarkę, muszę niestety zgodzić się z opiniami, że pralko-suszarka nie dorówna osobnym dwóm sprzętom :/ szczerze mówiąc to taka średnio zadowlona jestem z tego nowego sprzętu

Dziewczyny co za masakra byliśmy z moim obejrzeć kilka aut i k****a ludzie tyle rzeczy ukrywają że szok.
No niestety... ja się panicznie takich sytuacji boję :/ jeśli jesteście w stanie dojechać do Szczecina, to mogę Wam polecić komis, który na swoje auta daje rok gwarancji. Koledze mojego męża faktycznie uznali usterkę i ją opłacili, mimo że naprawa kosztowała niemałe pieniądze.

Witam się wieczorową porą.
Jakaś masakra z forum, nie chciały mi się ładować strony, póżniej nie chciała mi się dodać odpowiedź.

Ja od siebie mogę tylko powiedzieć, że u męża na razie coś głucho z wyjazdem, jak się jutro nie odezwą, to jest szansa, że parę dni dłużej w domu, co skutkowałoby nadzieją na jego obecność w owulację. Nie zmienia to faktu, że na ciążę nie ma szans, bo żeby w nią zajść potrzeba seksu :/ a mąż jest ciągle nieobecny, albo ciałem albo duchem. Strasznie mnie to irytuje i jest mi po prostu przykro. Badań nasienia też nie zrobi, bo "nie ma czasu" :( naprawdę moja ewentualna ciąża będzie cudem :(

reklama
Witam się wieczorową porą.
Jakaś masakra z forum, nie chciały mi się ładować strony, póżniej nie chciała mi się dodać odpowiedź.

Ja od siebie mogę tylko powiedzieć, że u męża na razie coś głucho z wyjazdem, jak się jutro nie odezwą, to jest szansa, że parę dni dłużej w domu, co skutkowałoby nadzieją na jego obecność w owulację. Nie zmienia to faktu, że na ciążę nie ma szans, bo żeby w nią zajść potrzeba seksu :/ a mąż jest ciągle nieobecny, albo ciałem albo duchem. Strasznie mnie to irytuje i jest mi po prostu przykro. Badań nasienia też nie zrobi, bo "nie ma czasu" :( naprawdę moja ewentualna ciąża będzie cudem :(
Też mam jakiś problem z forum. Muszę wyłączyć wszystkie strony i na nowo odpalić aplikację.

To życzę Ci aby mąż został dłużej w domu !

Do góry