reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny jakoś tak bez życia jestem, brak mi chęci [emoji26][emoji848]
Miłego popoludnia
Wczoraj się przepracowalaś przy prasowaniu. Odpoczywaj [emoji6]
@młoda1994 usg tak, ale jeszcze testy zawsze robię w ciągu 2 tyg od ist serduszkowania dla pewności i potem przy wizycie usg. Teraz to już był raczej ostatni cykl z orgametrilem. Teraz dr mówił że pojedziemy najbliższe cykle clo i dupek właśnie pod kątem ciąży jakby co, i teraz koniec cyklu powinnam dostawać @ z odstawienia dupka (albo i nie dostac [emoji16]). Zobaczymy jak to będzie oby po działało, jestem ciekawa dupka bo nigdy go nje miałam. Jak teraz się nie uda to mam przyjść po receptę i kolejne że dwa podejścia będą w tym składzie, no i raczej zmierzamy w monitoring i docelowo zastrzyk.

A wiecie że nawet niewiem kiedy to zleciało przez te problemy moje ale to już 6 miesiąc mojej małej walki, pol roku! I niewiem kiedy [emoji849]
No tez wlasnie mi sie wydawalo, że to już długo trwa.. Myślisz, że to przez tabletki anty masz teraz problem z uregulowaniem cyklu?

@młoda1994 usg tak, ale jeszcze testy zawsze robię w ciągu 2 tyg od ist serduszkowania dla pewności i potem przy wizycie usg. Teraz to już był raczej ostatni cykl z orgametrilem. Teraz dr mówił że pojedziemy najbliższe cykle clo i dupek właśnie pod kątem ciąży jakby co, i teraz koniec cyklu powinnam dostawać @ z odstawienia dupka (albo i nie dostac [emoji16]). Zobaczymy jak to będzie oby po działało, jestem ciekawa dupka bo nigdy go nje miałam. Jak teraz się nie uda to mam przyjść po receptę i kolejne że dwa podejścia będą w tym składzie, no i raczej zmierzamy w monitoring i docelowo zastrzyk.

A wiecie że nawet niewiem kiedy to zleciało przez te problemy moje ale to już 6 miesiąc mojej małej walki, pol roku! I niewiem kiedy [emoji849]
Teraz już tylko staranka przed Tobą [emoji16]

A rozumiem teraz cię zrozumiałam.

Co do dupfastonu to ci nie pomogę. Ja tylko i wyłącznie stosuje luteine. To jest naturalny progesteron i wydaje mi się że ma lepsze zastosowanie. Acz kolwiek dupfastonu nigdy nie miałam i raczej nawet nie mam przekonania żeby go zacząć stosować.

A rozumiem teraz cię zrozumiałam.

Co do dupfastonu to ci nie pomogę. Ja tylko i wyłącznie stosuje luteine. To jest naturalny progesteron i wydaje mi się że ma lepsze zastosowanie. Acz kolwiek dupfastonu nigdy nie miałam i raczej nawet nie mam przekonania żeby go zacząć stosować.
Powiem Ci ze ja przy staraniach o syna miałam właśnie luteine, teraz dr mi przepisał dupka.

Cześć Wam dzisiaj! [emoji3]
Ale zamieszanie z tą kasą na L4 aż się boje ile pieniążków dostanę Hahaha [emoji23]
@paola425 czy ten lek ogólnie jest bezpieczny dla kobiet w ciąży czy po prostu lekarz w Twoim przypadku pozwolił Ci go zażyć bo była taka konieczność? [emoji5] super, że odczujesz ulgę! [emoji4]
@RoseGold zazdroszczę pralko suszarki! Marzy mi się i jak tylko będziemy na swoim to pierwsze co zakupie haha [emoji3]
Suszarka to dar od niebios, serio :D kiedyś nawet nie wiedziałam, jak bardzo jej potrzebuję, dopiero po kupnie zrozumiałam, że to najważniejszy sprzęt w domu :p
Tylko jakby co polecam osobną suszarkę, muszę niestety zgodzić się z opiniami, że pralko-suszarka nie dorówna osobnym dwóm sprzętom :/ szczerze mówiąc to taka średnio zadowlona jestem z tego nowego sprzętu

Dziewczyny co za masakra byliśmy z moim obejrzeć kilka aut i k****a ludzie tyle rzeczy ukrywają że szok.
No niestety... ja się panicznie takich sytuacji boję :/ jeśli jesteście w stanie dojechać do Szczecina, to mogę Wam polecić komis, który na swoje auta daje rok gwarancji. Koledze mojego męża faktycznie uznali usterkę i ją opłacili, mimo że naprawa kosztowała niemałe pieniądze.

Witam się wieczorową porą.
Jakaś masakra z forum, nie chciały mi się ładować strony, póżniej nie chciała mi się dodać odpowiedź.

Ja od siebie mogę tylko powiedzieć, że u męża na razie coś głucho z wyjazdem, jak się jutro nie odezwą, to jest szansa, że parę dni dłużej w domu, co skutkowałoby nadzieją na jego obecność w owulację. Nie zmienia to faktu, że na ciążę nie ma szans, bo żeby w nią zajść potrzeba seksu :/ a mąż jest ciągle nieobecny, albo ciałem albo duchem. Strasznie mnie to irytuje i jest mi po prostu przykro. Badań nasienia też nie zrobi, bo "nie ma czasu" :( naprawdę moja ewentualna ciąża będzie cudem :(

reklama
Witam się wieczorową porą.
Jakaś masakra z forum, nie chciały mi się ładować strony, póżniej nie chciała mi się dodać odpowiedź.

Ja od siebie mogę tylko powiedzieć, że u męża na razie coś głucho z wyjazdem, jak się jutro nie odezwą, to jest szansa, że parę dni dłużej w domu, co skutkowałoby nadzieją na jego obecność w owulację. Nie zmienia to faktu, że na ciążę nie ma szans, bo żeby w nią zajść potrzeba seksu :/ a mąż jest ciągle nieobecny, albo ciałem albo duchem. Strasznie mnie to irytuje i jest mi po prostu przykro. Badań nasienia też nie zrobi, bo "nie ma czasu" :( naprawdę moja ewentualna ciąża będzie cudem :(
Też mam jakiś problem z forum. Muszę wyłączyć wszystkie strony i na nowo odpalić aplikację.

To życzę Ci aby mąż został dłużej w domu !

Do góry