reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No byłam w szoku, ale to wszystko dzięki Wam! Wy do końca wierzyłyście kiedy ja już we wszystko zwątpiłam [emoji3590]
Tak tak pamiętam. Udało się i teraz będzie wszystko w porządku i jeszcze trochę i przytylisz swojego maluszka. Teraz przed tobą najpiękniejszy czas więc korzystaj z tego z całych sił i ciesz się z tego stanu. [emoji3059]

reklama
Udało mi się złapać serdoszko [emoji3590] jest to ciężkie, ale nie niemozliwe [emoji16] szybko się udało, po jakiś 10 min. Ale dosłownie pół minuty i maluch zwiał, chwilę później w tym samym miejscu już nic nie było słychać [emoji6] pokazywało 154/156 fhr, ciekawe ile w tym prawdy. No najważniejsze, że bije [emoji3590]

No byłam w szoku, ale to wszystko dzięki Wam! Wy do końca wierzyłyście kiedy ja już we wszystko zwątpiłam [emoji3590]
A pamiętasz jaka czułość Testu miałaś?
Ja jestem pesymistką w takie cuda nie wierze. Myślę że jak by coś miało być to już by pokazało cień cienia na teście 10

A pamiętasz jaka czułość Testu miałaś?
Ja jestem pesymistką w takie cuda nie wierze. Myślę że jak by coś miało być to już by pokazało cień cienia na teście 10
Miałam testy o czułości 10 [emoji6] 29 dc miałam śnieżną biel, a 30 cldc blada kreska była [emoji6] też wtedy byłam pesymistką, ale jak widać brak drugiej kreski nie oznacza braku ciąży [emoji6]

@młoda1994 usg tak, ale jeszcze testy zawsze robię w ciągu 2 tyg od ist serduszkowania dla pewności i potem przy wizycie usg. Teraz to już był raczej ostatni cykl z orgametrilem. Teraz dr mówił że pojedziemy najbliższe cykle clo i dupek właśnie pod kątem ciąży jakby co, i teraz koniec cyklu powinnam dostawać @ z odstawienia dupka (albo i nie dostac [emoji16]). Zobaczymy jak to będzie oby po działało, jestem ciekawa dupka bo nigdy go nje miałam. Jak teraz się nie uda to mam przyjść po receptę i kolejne że dwa podejścia będą w tym składzie, no i raczej zmierzamy w monitoring i docelowo zastrzyk.

A wiecie że nawet niewiem kiedy to zleciało przez te problemy moje ale to już 6 miesiąc mojej małej walki, pol roku! I niewiem kiedy [emoji849]

Dziś byłam u gin zobaczę te wyniki tych hormonów
ESTRADIOL I
Fsh-hormon FOLIKULOTROPOWY.
Są w porządku więc mam. Nadzieję że będzie wzztsjo dobrze z resztą

reklama
Do góry