reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

W którym tygodniu była pierwsza wizyta? Wybacz ale nie pamiętam, widziałas już dzidzie?

To już dziś Twoja wizyta?! O matko! Będę o Tobie myśleć cały czas [emoji3] oczywiście kciuki zaciśnięte [emoji8] ja pierwszą miałam według usg 5+6, widziałam nawet bijące serduszko :) a u Ciebie dziś który tydzień?[emoji8]

reklama
To już dziś Twoja wizyta?! O matko! Będę o Tobie myśleć cały czas [emoji3] oczywiście kciuki zaciśnięte [emoji8] ja pierwszą miałam według usg 5+6, widziałam nawet bijące serduszko :) a u Ciebie dziś który tydzień?[emoji8]
6+3 wg Om ale boję się że się dowiem że nie jestem w ciąży [emoji2356] głupie to ale przeczucia mam dobre, wtedy od początku wiedziałam że coś jest nie tak, teraz to zwykły stres.
Dam oczywiście odrazu znać co i jak, dziękuję bardzo [emoji3590]

Dziewczyny a ja dziś o 17:40 wizyta u gina.. Bardzo chciałabym zobaczyć fasolka z bijacym serduszkiem. Bardzo się stresuję [emoji17] trzymajcie troszkę za nas kciuki, przyda się
Trzymam mocno kciuki! [emoji110] Wszystko będzie dobrze, czekamy na dobre wiadomości [emoji4]
Ja dziś trochę na łatwiznę idę, kurczak z ryżem i warzywkami [emoji3] ale ostatanio tez miałam ochotę na szpinak i zajadalam się cały dzień naleśnikami ze szpinakiem [emoji7]
Ja to się cieszę, że wracam do życia, bo będę miała siłę gotować [emoji16] na dziś mam jeszcze w planach ciasto bananowe, bo banany na które jeszcze w zeszłym tygodniu miałam ochotę teraz już jedynie do upieczenia się nadają [emoji16]

6+3 wg Om ale boję się że się dowiem że nie jestem w ciąży [emoji2356] głupie to ale przeczucia mam dobre, wtedy od początku wiedziałam że coś jest nie tak, teraz to zwykły stres.

Rozumiem Twoje obawy..nawet mi przez głowę przechodzą takie myśli, a Tobie po stracie to już w ogole się nie dziwie! Ale wierze, że tym razem wszystko będzie w porządku u Ciebie i ty tez musisz w to wierzyć.. to już połowa sukcesu![emoji8] stres jest ogromny i nie da się nad nim zapanować.. wiem po sobie. Ten miesiąc jest jakiś szczesliwy wiec i w Twoim przypadku inaczej być nie może, czekam na dobre wieści [emoji7]

Trzymam mocno kciuki! [emoji110] Wszystko będzie dobrze, czekamy na dobre wiadomości [emoji4]Ja to się cieszę, że wracam do życia, bo będę miała siłę gotować [emoji16] na dziś mam jeszcze w planach ciasto bananowe, bo banany na które jeszcze w zeszłym tygodniu miałam ochotę teraz już jedynie do upieczenia się nadają [emoji16]

Chyba mamy te same zachcianki bo mi od wczoraj tez po głowie chodzi jakieś ciasto Hahaha [emoji23] niestety mój jest uczulony na banany wiec bananowe odpada, nie będę robić tylko dla siebie, ale muszę pomyslec co by tu upiec [emoji3]

Również trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji173] i z tym przeczuciem masz rację, ja przed stratą jadąc do lekarza też byłem pewna, że coś nie jest tak jak być powinno. Więc skoro teraz to zwykły stres to bardzo dobrze;*

W ogóle to witam się w ten piękny i chłodny poniedziałek :) mąż mnie zostawił sama na sklepie i pojechał ogarniać Międzyrzecz, w końcu nam prąd podlaczyli więc jutro otwarcie ;) coś mi głos zabiera dzisiaj, chyba jakiś wirus się przyplatał:/

Chyba mamy te same zachcianki bo mi od wczoraj tez po głowie chodzi jakieś ciasto Hahaha [emoji23] niestety mój jest uczulony na banany wiec bananowe odpada, nie będę robić tylko dla siebie, ale muszę pomyslec co by tu upiec [emoji3]
Widzisz, wszystko mamy podobne [emoji16] Mi jeszcze chodzą po głowie ciasteczka z kleiku ryżowego, ale najpierw muszę się pozbyć tych bananów [emoji16]

W ogóle to witam się w ten piękny i chłodny poniedziałek :) mąż mnie zostawił sama na sklepie i pojechał ogarniać Międzyrzecz, w końcu nam prąd podlaczyli więc jutro otwarcie ;) coś mi głos zabiera dzisiaj, chyba jakiś wirus się przyplatał:/
Szybko Wam to wszystko poszło [emoji4] trzymam kciuki za jutrzejsze otwarcie [emoji110]

reklama
Widzisz, wszystko mamy podobne [emoji16] Mi jeszcze chodzą po głowie ciasteczka z kleiku ryżowego, ale najpierw muszę się pozbyć tych bananów [emoji16]
Brrr mi kleik ryżowy się tylko ze szpitalem kojarzy [emoji23] ja też uwielbiam gotować ale ostatnio totalnie brak czasu.. Nawet w weekend Grzesiek mi ugotował zupę pomidorowa bo ja się nie nadaje do niczego. Ale bardzo bardzo chętnie bym zjadła stek z antrykotu taki mocno krwisty haha

Do góry