reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

W ogóle to witam się w ten piękny i chłodny poniedziałek :) mąż mnie zostawił sama na sklepie i pojechał ogarniać Międzyrzecz, w końcu nam prąd podlaczyli więc jutro otwarcie ;) coś mi głos zabiera dzisiaj, chyba jakiś wirus się przyplatał:/
Trzymam kciuki kochana żeby to poszło jak najlepiej, zawsze podziwiam ludzi pracujących u siebie bo mi brakuje odwagi na ten moment.

reklama
Wróciłam z rozpoczęcia roku. Od 7.50 do 12.30 maja lekcje. Bardziej to przeżywam niż Oli.
Zapisałam go na religię i etykę. Na etyce bardziej skupiają się na emocjach więc im się to przyda. Zament się zrobił bo rodzicom nie podoba się skład klasy i poprzepisywali dzieci. Teraz u Olisia jest 25 w klasie a w tej drugiej 22.

Zezarlam snikersa i popilam żywcem gazowanym.

Moje pranie też czeka od tygodnia.

Wróciłam z rozpoczęcia roku. Od 7.50 do 12.30 maja lekcje. Bardziej to przeżywam niż Oli.
Zapisałam go na religię i etykę. Na etyce bardziej skupiają się na emocjach więc im się to przyda. Zament się zrobił bo rodzicom nie podoba się skład klasy i poprzepisywali dzieci. Teraz u Olisia jest 25 w klasie a w tej drugiej 22.

Bardzo mnie to zawsze denerwowało "bo rodzicom się nie podoba" to chyba dzieci powinny się dogadywać a nie rodzice, nawet nie dali im szansy a już klasyfikują dzieci pod względem lepsze/ gorsze..

Bardzo mnie to zawsze denerwowało "bo rodzicom się nie podoba" to chyba dzieci powinny się dogadywać a nie rodzice, nawet nie dali im szansy a już klasyfikują dzieci pod względem lepsze/ gorsze..
Z jedną mam jak rozmawiałam to mówiła że dzoecko chciało się przenieść do Olisia klasy bo chodzili razem do zerówki a w tamtej nikogo nie zna i płakała. Druga mama też z tego względu. A dwie pozostałe to nie wiem.

Brrr mi kleik ryżowy się tylko ze szpitalem kojarzy [emoji23] ja też uwielbiam gotować ale ostatnio totalnie brak czasu.. Nawet w weekend Grzesiek mi ugotował zupę pomidorowa bo ja się nie nadaje do niczego. Ale bardzo bardzo chętnie bym zjadła stek z antrykotu taki mocno krwisty haha
Ale to nie taki gotowany [emoji16] te ciasteczka sa meeega pyszne, wręcz najlepsze [emoji16]
Teraz mi nadrobiłaś smaka na pomidorowkę [emoji7][emoji16]

Ooo no to super godziny, nie będzie za długo siedział w szkole [emoji4]
Szkoda tylko, że tak liczna klasa, niby tylko 3 osoby, ale to zupełnie inaczej 25, a 22 [emoji848]

Ale to nie taki gotowany [emoji16] te ciasteczka sa meeega pyszne, wręcz najlepsze [emoji16]
Teraz mi nadrobiłaś smaka na pomidorowkę [emoji7][emoji16]Ooo no to super godziny, nie będzie za długo siedział w szkole [emoji4]
Szkoda tylko, że tak liczna klasa, niby tylko 3 osoby, ale to zupełnie inaczej 25, a 22 [emoji848]
Dużo fakt ale wychowawca ma nauczyciela wspomagającego. Czyli są we dwie.

reklama
Do góry