reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć Wam! Ja tez dziś pospalam do 9, w końcu [emoji4] jutro kolejna wizyta.. myślałam ze tylko tą pierwsza będę się stresować a dzisiaj juz lekki stresik mnie ogarnia haha, wczorajsze plamienie było jednorazowe.. ale i tak nie wiem co mam myśleć [emoji20] wyniki badań które zlecił mi lekarz wszystkie w porządku, rano muszę odebrać grupę krwi i o 11:30 wizyta [emoji33][emoji33][emoji33]
Ogólnie ostatnio jakoś nie mam chęci na nic, @paola425 a ty jak się masz?
@adzik co to za dołek? [emoji20]
@MartaSx mam dokładnie tak samo!!! I nawet pranie czeka od tygodnia [emoji39]

reklama
Cześć Wam! Ja tez dziś pospalam do 9, w końcu [emoji4] jutro kolejna wizyta.. myślałam ze tylko tą pierwsza będę się stresować a dzisiaj juz lekki stresik mnie ogarnia haha, wczorajsze plamienie było jednorazowe.. ale i tak nie wiem co mam myśleć [emoji20] wyniki badań które zlecił mi lekarz wszystkie w porządku, rano muszę odebrać grupę krwi i o 11:30 wizyta [emoji33][emoji33][emoji33]
Ja od kiedy mam czym oddychać to trochę lepiej, ale i tak jestem bez sił [emoji16] Wczoraj wieczorem miałam dziwną sytuację, bo przy wstwaniu z łóżka zakłuło mnie po prawej stronie podbrzusza (chyba ten jajnik co jest torbiel), a potem pobolewało jeszcze jakiś czas. Poza tym nic mi nie jest, dziś rano trochę czułam w tym miejscu pobolewanie, ale żadnych plamień, czy innych objawów [emoji848] nie wiem, czy to nie po tym, że wczoraj wieczorem trochę chwastów powyrywałam w ogrodzie [emoji849]
A Ty jak się czujesz? Jak sobie radzisz w pracy? [emoji6] Trzymam kciuki za wizytę! [emoji110][emoji8]

No to chyba przez ta małpe [emoji26] dziękuję dziewczyny ale po prostu to musi minąć [emoji11]
Poza tym ciągle pada i zaraz się zbieram do pracy [emoji33]

No to chyba przez ta małpe [emoji26] dziękuję dziewczyny ale po prostu to musi minąć [emoji11]
Poza tym ciągle pada i zaraz się zbieram do pracy [emoji33]
Nowy cykl to nowe szanse! Teraz będziecie na wakacjach, nic nie będzie się liczyło tylko Wy, więc zaszalejecie i to będą Wasze ostatnie wakacje w dwójkę [emoji16] głowa do góry [emoji8]

Ja od kiedy mam czym oddychać to trochę lepiej, ale i tak jestem bez sił [emoji16] Wczoraj wieczorem miałam dziwną sytuację, bo przy wstwaniu z łóżka zakłuło mnie po prawej stronie podbrzusza (chyba ten jajnik co jest torbiel), a potem pobolewało jeszcze jakiś czas. Poza tym nic mi nie jest, dziś rano trochę czułam w tym miejscu pobolewanie, ale żadnych plamień, czy innych objawów [emoji848] nie wiem, czy to nie po tym, że wczoraj wieczorem trochę chwastów powyrywałam w ogrodzie [emoji849]
A Ty jak się czujesz? Jak sobie radzisz w pracy? [emoji6] Trzymam kciuki za wizytę! [emoji110][emoji8]

Oby to nic poważnego i oby już nie bolało bo czasem to nic groźnego a człowiek się zamartwia niepotrzebnie [emoji8] oszczędzaj się i odpoczywaj a chwastom daj spokój! [emoji23]
Ja ostatni raz(mam nadzieje) w pracy byłam w sobotę :) ale ogólnie poprzedni tydzień był dla mnie męczący..nawet nie miałam kiedy się wyspać, jak już miałam wolne to rano lekarz albo badania, ale teraz będę nadrabiać [emoji7] wspomnę lekarzowi o tym plamieniu i myślę, że tym bardziej powinien wystawić mi zwolnienie.. nie chce codziennie się zadręczać myślami czy wszystko jest w porządku czy czasem za bardzo się nie przemęczam, czy za dużo nie dźwigam itp. Zwariować można[emoji23] a tak poza tym to ciagle jestem glodna[emoji23][emoji23][emoji23] zjadłam śniadanie koło 10 i właśnie biorę się za obiad bo już czuje ze coś bym zjadła [emoji39]

Oby to nic poważnego i oby już nie bolało bo czasem to nic groźnego a człowiek się zamartwia niepotrzebnie [emoji8] oszczędzaj się i odpoczywaj a chwastom daj spokój! [emoji23]
Ja ostatni raz(mam nadzieje) w pracy byłam w sobotę :) ale ogólnie poprzedni tydzień był dla mnie męczący..nawet nie miałam kiedy się wyspać, jak już miałam wolne to rano lekarz albo badania, ale teraz będę nadrabiać [emoji7] wspomnę lekarzowi o tym plamieniu i myślę, że tym bardziej powinien wystawić mi zwolnienie.. nie chce codziennie się zadręczać myślami czy wszystko jest w porządku czy czasem za bardzo się nie przemęczam, czy za dużo nie dźwigam itp. Zwariować można[emoji23] a tak poza tym to ciagle jestem glodna[emoji23][emoji23][emoji23] zjadłam śniadanie koło 10 i właśnie biorę się za obiad bo już czuje ze coś bym zjadła [emoji39]
Pewnie, łatwiej jest dbać o siebie i oszczędzać się w domu niż zamartwiać w pracy [emoji6] mi apetyt dziś wrócił [emoji3590] więc podejrzewam, że ten upał mi dowalił dosyć mocno w zeszłym tygodniu...
Co dobrego gotujesz? Ja mam ochotę na szpinak dziś, więc już wiem co będzie na obiad [emoji23]

Dziewczyny a ja dziś o 17:40 wizyta u gina.. Bardzo chciałabym zobaczyć fasolka z bijacym serduszkiem. Bardzo się stresuję [emoji17] trzymajcie troszkę za nas kciuki, przyda się

W którym tygodniu była pierwsza wizyta? Wybacz ale nie pamiętam, widziałas już dzidzie?

reklama
Pewnie, łatwiej jest dbać o siebie i oszczędzać się w domu niż zamartwiać w pracy [emoji6] mi apetyt dziś wrócił [emoji3590] więc podejrzewam, że ten upał mi dowalił dosyć mocno w zeszłym tygodniu...
Co dobrego gotujesz? Ja mam ochotę na szpinak dziś, więc już wiem co będzie na obiad [emoji23]

Ja dziś trochę na łatwiznę idę, kurczak z ryżem i warzywkami [emoji3] ale ostatanio tez miałam ochotę na szpinak i zajadalam się cały dzień naleśnikami ze szpinakiem [emoji7]

Do góry