A przypomnij, który masz dzień cyklu? Mi też potrafi się takie krwawienie pookresowe ciągnąć, nawet do 11dcRoseGold i cała reszta ja od końca okresu cały czas w toalecie zauważam że w moim obfitym śluzie który jest biały albo przezroczysty dostrzegam cieniutkie nitki krwi. Przestałam się niby przejmować tym ale troche know to wku...rza.... Bo boje się że to oznaka że z moimi pęcherzykami zadziało się coś niedobrego. Ehhhh jutro zobaczymy. Powiem szczerze że jak znowu nie wyjdzie to już się chyba poddaje. Trochę zaczynam się mieć do tego wszystkiego sily
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
@ mialam 8 dni ale to u mnie norma. I od tej pory cały czas tak. Ale tak naprawdę niezauważalnie ale są te niteczki. Dziś 13dc.A przypomnij, który masz dzień cyklu? Mi też potrafi się takie krwawienie pookresowe ciągnąć, nawet do 11dc
To ja tak mam, że krwawienie obfite mam 2-3dc, 4dc mniej, 5 więcej, a później jednego dnia pojawia mi się jakaś plamka, a innego nie i tak do tego 10-11dc. Ostatnio juz myślałam, że nic nie mam, ale ginekolog jednak widział krwawienie.@ mialam 8 dni ale to u mnie norma. I od tej pory cały czas tak. Ale tak naprawdę niezauważalnie ale są te niteczki. Dziś 13dc.
A co u Ciebie jest tego powodem?
U nas o 9 rozpoczęcie, a o 9:50 mąż ma samolot (bo jednak leci jutro), wiec chyba mój ojciec się przejdzie na rozpoczęcieJa dopiero teraz się na plac zabaw wybrałam no wcześniej nie szło taki upał. Jutro na 10.30 idziemy na rozpoczęcie roku.
KiedyPytam
Fanka BB :)
Nie wiadomo... Do dzisiaj nikt mi nie powiedział jaki jest powód. Niby niedomoga lutealna. Niby niski progesteron ale tak naprawdę w pierwszej połowie cyklu nie ma mowy o powodzie z niedomogi. Niby słabe naczynka.... Niby niby... Nie wiem nic nadal tak po prostu mam. O ile nie krwawie bite trzy tygodnie i nie chodzę miesiąc w podpaskach i wkładkach na zmianę to idzie z tym żyć.To ja tak mam, że krwawienie obfite mam 2-3dc, 4dc mniej, 5 więcej, a później jednego dnia pojawia mi się jakaś plamka, a innego nie i tak do tego 10-11dc. Ostatnio juz myślałam, że nic nie mam, ale ginekolog jednak widział krwawienie.
A co u Ciebie jest tego powodem?
reklama
Mi się dziś udało spać do 9 [emoji3059] po prostu szok, zaczynam się rozkręcać.Spicie jeszcze?
Trzymam kciuki za synka! [emoji110][emoji123]
Co Ty, ja zabiegana tylko rano jak psa trzeba nakarmić i wypuścić na dwór [emoji23] a potem luzik aż do jej obiadu, takie piękne życie teraz mam [emoji16]Hej. Wszyscy dziś pewnie zabiegani.
A ja mam paskudnego doła [emoji25] buu
Co się dzieje? Skąd ten dół?
Podziel się: