reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Boziu kochana uważaj na siebie a jak gdzieś już konkretnie musisz wyjść to może całkiem z rana puki się nie rozgrzeje lub idź z kimś zawsze to jakaś asekuracj.

Co do pogody w Opolu to duszno niesamowicie można umrzeć z braku powietrza
Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto

reklama
Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto
O matko, lepiej nie wychodź w te upały, domu [emoji849] musisz na siebie podwójnie uważać [emoji6]
Przyznam się bez bicia, że zasnelam dzisiaj ze zmęczenia. I kolejny raz śniły mi się pozytywne testy i uwaga... trojaczki. I, że polamalam okulary
Też mi się przysnęło, ale aż na 10 min. Potem wrócił mąż i mnie obudził [emoji16]

Zaczynam narzekać na upały jeszcze bardziej... Zrobiło mi się 25 stopni w sypialni, nie wiem jak zasnę [emoji849]

Boże dziewczyny jest nadzieja jestem chyba uratowana takie pełne piękne ciemno- granatowe chmury idą że aż mi się podoba. Będzie czym oddychać byle tylko gradu nie było bo mi ogródek zniszczy

U mnie tylko w oddali pare razy pogrzmialo i koniec ratunku. Leżę w sypialni z wentylatorem i na dodatek jeszcze psikam sie wodą. Oj czuje że będzie ciężka ta noc.
@fiddlee życzę zeby sen sie spełnił.. ❤

U mnie narazie cisza nic nie przyszło. Na satelicie widać jak chmury idą gdzieś koło 24 dojdą do Poznania moze

Oho grzmi....

Ostatnia edycja:
Do któregoś tygodnia beta powinna się podwajać co 48h, ale nie pamiętam do którego. Jak będziesz miała wynik, to w googlu wpisz kalkulator przyrostu bhcg i podajesz dwie wartości i kiedy robione i powie Ci, czy prawidłowo przybiera [emoji6]
Mam pytanie żebym jutro rano nie dostała zawału jak odbiorę betę jaki ma być jej przyrost?

reklama
Do góry