Ooo i to jest dobry pomysł! Też idę [emoji16] jest tylko 29 stopni, może jakoś przeżyjemy [emoji23]Świebodzin grzmi, to i do Poznania dojdzie. Lecę z psami póki nie pada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo i to jest dobry pomysł! Też idę [emoji16] jest tylko 29 stopni, może jakoś przeżyjemy [emoji23]Świebodzin grzmi, to i do Poznania dojdzie. Lecę z psami póki nie pada
Oby do nas burza też dotarła, bo już nie ma czym oddychać...
Testujesz jutro? [emoji6]
A nie lepiej z rana? Po południu jest mniejsze stężenie hcg w moczu [emoji6]Nie dotarłam dzisiaj do sklepu po test [emoji14] myśle, ze jutro dam radę i po południu będę robić test już będzie dość wiarygodny, bo na sobotę mam termin @
A nie lepiej z rana? Po południu jest mniejsze stężenie hcg w moczu [emoji6]
Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto
Ojej uważaj na siebie! W te upały nie ma co szaleć w twoim stanie.Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto
Wooow. Przynajmniej będzie czym oddychać..U nas urwanie chmury[emoji173]️Zobacz załącznik 982510