reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto

O mamo[emoji32] uważaj na siebie! Ja w ciąży w lecie miałam tak samo, 15 min nie mogłam ustać[emoji26]

U nas urwanie chmury[emoji173]️
IMG_2596.JPG

Poznań na razie cisza ale nie ma czym oddychać.

Wiecie co?, ciągle cos żre [emoji35] wiecznie boli mnie żołądek i głodna jestem. Poza tym brzuch mi wywaliło a to dopiero 9+3 tc. Ponoć w drugiej tak jest
Jestem bez życia nic mi się nie chce nawet na spacer. Strasznie przechodzę ta ciąże aż żal mi synka [emoji24] piszą że jeszcze miesiąc i powinno być lepiej

Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto
Ojej uważaj na siebie! W te upały nie ma co szaleć w twoim stanie.

reklama
Do góry