reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]

Powiem Wam, że nawet jak nie myślę o tym dziecku to i tak myślę [emoji23] śniło mi się dziś w nocy karmienie piersią. Co ciekawe prawą mogłam karmić, a lewą nie, ale ogólnie uczucie niesamowite [emoji3059]

Jutro chyba zatestuję znowu. Obstawiam, że przedwczoraj mogło być dopiero zagnieżdżenie, bo tak mnie mocniej brzuch pobolewał, więc jeśli by się to zgadzało to jutro test powinien wykryć ciąże, jeśli oczywiście jest [emoji23] a gdzieś czytałam, że hcg wytwarza się od momentu zagnieżdżenia, więc jeśli było 2 dni temu to powinien wykryć [emoji849]

Życzę wszystkim miłego piątku, oby dzień w pracy szybko zleciał [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]

Powiem Wam, że nawet jak nie myślę o tym dziecku to i tak myślę [emoji23] śniło mi się dziś w nocy karmienie piersią. Co ciekawe prawą mogłam karmić, a lewą nie, ale ogólnie uczucie niesamowite [emoji3059]

Jutro chyba zatestuję znowu. Obstawiam, że przedwczoraj mogło być dopiero zagnieżdżenie, bo tak mnie mocniej brzuch pobolewał, więc jeśli by się to zgadzało to jutro test powinien wykryć ciąże, jeśli oczywiście jest [emoji23] a gdzieś czytałam, że hcg wytwarza się od momentu zagnieżdżenia, więc jeśli było 2 dni temu to powinien wykryć [emoji849]

Życzę wszystkim miłego piątku, oby dzień w pracy szybko zleciał [emoji6]

Mi się dziś śniło, ze strasznie żyły powychodziły mi na piersiach[emoji85] mimo ze nie miałam tego ani w jeden ani w drugiej ciąży

Dzień dobry wszystkim!

Jakie my mamy zafiksowane te głowy [emoji23]
A żyły to akurat od paru dni mam [emoji16][emoji16]

Cały czas mi się wydaje, ze nie nastawiłam się, ze wręcz nie wierzę, ale jak widać moja podświadomość wie swoje[emoji85]
Ale dzisiaj chyba znów nie uda mi sie testu kupić. Jutro ja na pewno kupie, chyba ze mnie okres nawiedzi

reklama
Cały czas mi się wydaje, ze nie nastawiłam się, ze wręcz nie wierzę, ale jak widać moja podświadomość wie swoje[emoji85]
Ale dzisiaj chyba znów nie uda mi sie testu kupić. Jutro ja na pewno kupie, chyba ze mnie okres nawiedzi
Podświadomość ma rację [emoji16]
Ja się dziś po pracy zaopatrzę w te czułe testy. Szkoda, że dziś nie kupisz, jakbyś zrobiła jutro rano byłoby mi raźniej [emoji16]

Do góry