reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]
DSC_0458.jpeg

reklama
Kochanie gratuluję piękny wynik :)
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało :(
Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]Zobacz załącznik 982647

Kochanie gratuluję piękny wynik :)
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało :(

U nas pół dnia i cała noc lało i teraz jest pochmurno i dużo chłodniej. Na całe szczęście

Na następne wyjście dokądkolwiek muszę brać coś słodkiego i glukometr, bo wczoraj prawie zemdlałam przez spadek cukru. Szkoda że na czczo jest ponad normę
Aaa, a ja myślałam, że przez upał [emoji849] niebezpieczne te skoki, najlepiej faktycznie z glukometrem żeby można od razu sprawdzić czy to cukier jest przyczyną [emoji6]

reklama
Witajcie o poranku :D Tak czytam o tych waszych snach i śmieję się bo sama przez cały tydzień co noc mam sny o byciu w ciąży :p ostatniej nocy śniło mi się że karmię piersią noworodka i że jeżdżę po sklepach i szukam butelek do karmienia :p co to się w tej głowie nie uroi...
@Ritka89 piękna beta! To faktycznie tylko do wizyty czekać, gratulacje :D
@Katprat współczuję przeżyć wczorajszych. Niestety lato to nie jest łatwy czas na bycie w ciąży. Ja cały pierwszy trymestr miałam akurat w lato, ciężko było przeżyć upały z tymi mdłościami i osłabieniem. Szczególnie w późniejszej ciąży wyobrażam sobie że musi być trudno. Dużo siły życzę ;) swoją drogą dobrze pamiętam, że jeździsz tramwajami? Wpadło mi w oko jak czytałam wasze posty, bo mój mąż jest motorniczym. Wiem jaki to ciężki zawód z olbrzymią odpowiedzialnością, więc podziwiam ;)
Ja dzisiaj intensywny dzień, ale później relaks bo jedziemy na weekend na działkę. W końcu cisza i spokój...
Miłego dnia Wam życzę :D

Do góry