reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]
DSC_0458.jpeg

reklama
Kochanie gratuluję piękny wynik :)
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało :(
Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]Zobacz załącznik 982647

Kochanie gratuluję piękny wynik :)
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało :(

U nas pół dnia i cała noc lało i teraz jest pochmurno i dużo chłodniej. Na całe szczęście

Na następne wyjście dokądkolwiek muszę brać coś słodkiego i glukometr, bo wczoraj prawie zemdlałam przez spadek cukru. Szkoda że na czczo jest ponad normę
Aaa, a ja myślałam, że przez upał [emoji849] niebezpieczne te skoki, najlepiej faktycznie z glukometrem żeby można od razu sprawdzić czy to cukier jest przyczyną [emoji6]

reklama
Witajcie o poranku :D Tak czytam o tych waszych snach i śmieję się bo sama przez cały tydzień co noc mam sny o byciu w ciąży :p ostatniej nocy śniło mi się że karmię piersią noworodka i że jeżdżę po sklepach i szukam butelek do karmienia :p co to się w tej głowie nie uroi...
@Ritka89 piękna beta! To faktycznie tylko do wizyty czekać, gratulacje :D
@Katprat współczuję przeżyć wczorajszych. Niestety lato to nie jest łatwy czas na bycie w ciąży. Ja cały pierwszy trymestr miałam akurat w lato, ciężko było przeżyć upały z tymi mdłościami i osłabieniem. Szczególnie w późniejszej ciąży wyobrażam sobie że musi być trudno. Dużo siły życzę ;) swoją drogą dobrze pamiętam, że jeździsz tramwajami? Wpadło mi w oko jak czytałam wasze posty, bo mój mąż jest motorniczym. Wiem jaki to ciężki zawód z olbrzymią odpowiedzialnością, więc podziwiam ;)
Ja dzisiaj intensywny dzień, ale później relaks bo jedziemy na weekend na działkę. W końcu cisza i spokój...
Miłego dnia Wam życzę :D

Do góry