reklama
Piekny przyrost! Gratulacje [emoji8]Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]Zobacz załącznik 982647
Podświadomość ma rację [emoji16]
Ja się dziś po pracy zaopatrzę w te czułe testy. Szkoda, że dziś nie kupisz, jakbyś zrobiła jutro rano byłoby mi raźniej [emoji16]
Nie bardzo mam aptekę po drodze, ale jeśli mi się uda, to oczywiście od razu kupuję test
Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]Zobacz załącznik 982647
Wszystko jest ok i już się nie stresuj!!!
Tak już jest ok bo bardzo się balam teraz czekać do pierwszej wizyty [emoji16]
Wszystko jest ok i już się nie stresuj!!!
Mayred91
Fanka BB :)
Kochanie gratuluję piękny wynik
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało
Jedna robiona w pon duga w środę, obliczylam w kalkulatorze i pokazało że jest w normie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji120][emoji120]Zobacz załącznik 982647
Kochanie gratuluję piękny wynik
U nas pół dnia i cała noc lało i teraz jest pochmurno i dużo chłodniej. Na całe szczęście
U
użytkownik 176
Gość
Pięknie przyrasta [emoji6] gratuluję i oby ciąża przebiegała spokojnie [emoji4]
Aaa, a ja myślałam, że przez upał [emoji849] niebezpieczne te skoki, najlepiej faktycznie z glukometrem żeby można od razu sprawdzić czy to cukier jest przyczyną [emoji6]Na następne wyjście dokądkolwiek muszę brać coś słodkiego i glukometr, bo wczoraj prawie zemdlałam przez spadek cukru. Szkoda że na czczo jest ponad normę
reklama
Witajcie o poranku Tak czytam o tych waszych snach i śmieję się bo sama przez cały tydzień co noc mam sny o byciu w ciąży ostatniej nocy śniło mi się że karmię piersią noworodka i że jeżdżę po sklepach i szukam butelek do karmienia co to się w tej głowie nie uroi...
@Ritka89 piękna beta! To faktycznie tylko do wizyty czekać, gratulacje
@Katprat współczuję przeżyć wczorajszych. Niestety lato to nie jest łatwy czas na bycie w ciąży. Ja cały pierwszy trymestr miałam akurat w lato, ciężko było przeżyć upały z tymi mdłościami i osłabieniem. Szczególnie w późniejszej ciąży wyobrażam sobie że musi być trudno. Dużo siły życzę swoją drogą dobrze pamiętam, że jeździsz tramwajami? Wpadło mi w oko jak czytałam wasze posty, bo mój mąż jest motorniczym. Wiem jaki to ciężki zawód z olbrzymią odpowiedzialnością, więc podziwiam
Ja dzisiaj intensywny dzień, ale później relaks bo jedziemy na weekend na działkę. W końcu cisza i spokój...
Miłego dnia Wam życzę
@Ritka89 piękna beta! To faktycznie tylko do wizyty czekać, gratulacje
@Katprat współczuję przeżyć wczorajszych. Niestety lato to nie jest łatwy czas na bycie w ciąży. Ja cały pierwszy trymestr miałam akurat w lato, ciężko było przeżyć upały z tymi mdłościami i osłabieniem. Szczególnie w późniejszej ciąży wyobrażam sobie że musi być trudno. Dużo siły życzę swoją drogą dobrze pamiętam, że jeździsz tramwajami? Wpadło mi w oko jak czytałam wasze posty, bo mój mąż jest motorniczym. Wiem jaki to ciężki zawód z olbrzymią odpowiedzialnością, więc podziwiam
Ja dzisiaj intensywny dzień, ale później relaks bo jedziemy na weekend na działkę. W końcu cisza i spokój...
Miłego dnia Wam życzę
Podziel się: