reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, odkopałam mój test, który był robiony również 2 lub 3 dni przed terminem @. Takich samych Wam jutro z rana życzę [emoji6]
IMG_20190605_213419.jpeg

reklama
Ja pitole dziewczyny ja tu wchodzę a tu takie rzeczy.

Misia Jasia jak dobrze że jesteś [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] tu masz rację ginekolog to podstawa i przy takim co wszystko mówi człowiek czuje się pewniej. Mój właśnie tak mi wszystko tłumaczy i za to go uwielbiam. Jak pewnie doczytalas u mnie też jakoby krok wstecz bo organizm mi tu figle płata, no cóż 3nam kciuki, mam tu wsparcie i byle do przodu [emoji41]

Nast no ja to chyba bym penisa musiała mieć żeby do takiej próbowki ucelowac [emoji1787]
Także nie przejmuj się zalana ręką.

Ja 2 dzień tabsy, cos mnie kujka więc może będzie jakaś reakcja na lek :-)

O matko jakie słodkie te agrafki [emoji106][emoji7]

Ręce zalane, ale jakie mięciutkie będą od mocznika [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pitole dziewczyny ja tu wchodzę a tu takie rzeczy.

Misia Jasia jak dobrze że jesteś [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] tu masz rację ginekolog to podstawa i przy takim co wszystko mówi człowiek czuje się pewniej. Mój właśnie tak mi wszystko tłumaczy i za to go uwielbiam. Jak pewnie doczytalas u mnie też jakoby krok wstecz bo organizm mi tu figle płata, no cóż 3nam kciuki, mam tu wsparcie i byle do przodu [emoji41]

Nast no ja to chyba bym penisa musiała mieć żeby do takiej próbowki ucelowac [emoji1787]
Także nie przejmuj się zalana ręką.

Ja 2 dzień tabsy, cos mnie kujka więc może będzie jakaś reakcja na lek :-)

O matko jakie słodkie te agrafki [emoji106][emoji7]

Kobitki normalnie spać nie idzie. Okna otwarte u nas jest teraz 20 stopni masakra. Coś czuje że te lato będzie koszmarne.

Hej padlam wczoraj o 21 a od 2.30 nie śpię. Zwariuje jak tak będzie. Boli mnie żołądek ledwo oczy otworzę muszę coś zezrec.

Pola i Młoda trzymam kciuki bardzo mocno
Ja już bym chciała odpocząć na l4 mega zmęczona jestem. Kocham moją pracę ale wykończona jestem.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny [emoji6]

U mnie dziś bielą kłuje po oczach.. Nawet cienia cienia nie ma [emoji849] no nic, czekam do terminu @, może w weekend coś się ujawni [emoji16]

@fiddlee jak u Ciebie? [emoji4]

reklama
Do góry