reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka dziewczyny
Nie ma co stresować fasolka się pojawiła bardzo wielkie szanse że dziś przed terminem @ jeszcze nie ma odpowiedniego stężenia hcg do testu.
a już w drodze do lekarza
Matko jak to nie wygodnie mieszkać poza większym miastem tylko z 1 samochodem. Mąż zawsze autem a ja autobus pociąg ehhhh i większość z nich stare i bez klimy.
Niby niedaleko bo 15km od centrum ale mimo wszystko z mojej Pipidówki jedzie coś co 2 godziny tylko
Mam to samo mąż autem A ja smigam komunikacja:p

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki. Ja już w pracy ale chyba się zwolnie tak mi niedobrze jest.
Ojj biedna Ty.. Pewnie zwalniaj się i już, nie ma co się przemęczać. A to mdłości Cię męczą czy coś innego?
Ja robiłam tak samo, mieszkaliśmy na poddaszu, można było się rozpuścić. Teraz jest lepiej ale tak czy siak wiatrak chodzi bo zwierzaki w chacie. :)
No mi też psa było najbardziej żal w zeszłym roku, teraz ma na szczęście luz, bo chłodno mamy w domu, chyba dobra izolacja [emoji16]
Ja mam jak zrobić przewiew, ale na dworze jest tak gorąco, że to nic nie daje [emoji52] i niby parterowe mieszkanie i powinno być chłodne, bo większość dnia zacienione, a nie mogę usiedzieć na dupie z ciepła [emoji16] ale to chyba ciąża tak na mnie wpływa, bo rok temu mimo upalnego lata, to jakoś nie odczuwałam tego tak bardzo dokuczliwie.
Ale ten zraszacz do wody, to super pomysł, będę próbowała [emoji16]
Polecam, tylko ten zraszacz uratował mi życie [emoji16] a w weekend na szczęście będzie ciut chłodniej [emoji6] jest nadzieja

Boziu a ja nie wiem co jest z moim psem ona jak jakaś jaszczurka wyleguje się na słońcu aż ja ciężko do domu sciagnac. Drzwi mamy cały czas otwarte a ona na siłę na dwór na piasek na słoneczko

Ojj biedna Ty.. Pewnie zwalniaj się i już, nie ma co się przemęczać. A to mdłości Cię męczą czy coś innego?
No mi też psa było najbardziej żal w zeszłym roku, teraz ma na szczęście luz, bo chłodno mamy w domu, chyba dobra izolacja [emoji16]
Polecam, tylko ten zraszacz uratował mi życie [emoji16] a w weekend na szczęście będzie ciut chłodniej [emoji6] jest nadzieja
Mdłości właśnie [emoji31]

W ogóle się nadal zastanawiam czy pofarbowac włosy mam już taki odrost ale jakoś mam schize

Hejka dziewczyny
Nie ma co stresować fasolka się pojawiła bardzo wielkie szanse że dziś przed terminem @ jeszcze nie ma odpowiedniego stężenia hcg do testu.
a już w drodze do lekarza
Matko jak to nie wygodnie mieszkać poza większym miastem tylko z 1 samochodem. Mąż zawsze autem a ja autobus pociąg ehhhh i większość z nich stare i bez klimy.
Niby niedaleko bo 15km od centrum ale mimo wszystko z mojej Pipidówki jedzie coś co 2 godziny tylko
Wcześnie wyjechałaś [emoji50] ale oplaci się, na pewno uslyszysz dobre wiadomości [emoji6] pewnie jak już będą maluchy będziecie musieli pomyśleć o drugim aucie [emoji6]
U mnie już po owu, po staraniach i zobaczymy za nie całe 2 tyg czy coś tam rośnie. @ powinnam mieć koło 16-17 to koło 15 mogę już robić test pierwszy:) zobaczymy czy będą chociaż jakieś małe objawy :)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Boziu a ja nie wiem co jest z moim psem ona jak jakaś jaszczurka wyleguje się na słońcu aż ja ciężko do domu sciagnac. Drzwi mamy cały czas otwarte a ona na siłę na dwór na piasek na słoneczko
Moja też ma czasami zajawkę na opalanie, ale w te upały siedzimy w domu i dopiero wieczorem wychodzimy na dłużej [emoji16]
Mdłości właśnie [emoji31]

W ogóle się nadal zastanawiam czy pofarbowac włosy mam już taki odrost ale jakoś mam schize
Hmm.. No niby te farby bez amoniaku są ok, ale nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu... Ja mam ombre, tak właśnie żeby nie musieć co chwilę farbować odrostów, bardzo to wygodne [emoji6]

Mam autobus o 7:02 lub o 9:10 a do lekarza na 8:45 . Więc zanim dojadę i się doczlapie to już będzie 8:15 około więc to już prawie :)
Niestety nie ma innego wyjscia.
Wcześnie wyjechałaś [emoji50] ale oplaci się, na pewno uslyszysz dobre wiadomości [emoji6] pewnie jak już będą maluchy będziecie musieli pomyśleć o drugim aucie [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Mam autobus o 7:02 lub o 9:10 a do lekarza na 8:45 . Więc zanim dojadę i się doczlapie to już będzie 8:15 około więc to już prawie :)
Niestety nie ma innego wyjscia.
Rzadko jeżdżą te busy u Ciebie [emoji849] najlepiej autko mieć i być niezależną [emoji6]

reklama
Ja już leki mam wykupione, teraz oczyścić głowę i się wyleczyć. Na szczęście całe wakacje mam zaplanowane więc mam nadzieję że nie będę miała czasu ma to aby myśleć że starania wstrzymane... @ bezlitosna bardzo boli mnie brzuch.
Zastanawiają mnie te moje plamienia, bóle piersi od owulacji do @. Myślę że coś jest nie tak. Na szczęście wizytę mam u gin w przyszłym tygodniu. Ciężko z niego co kolwiek wyciągnąć. Jeśli nie da mi skierowania na jakieś badania to zmieniam gin.

Czytałam że moje dolegliwości mogą być spowodowane zbyt niskim progesteronem.

Chciałam Was zapytać czy orientujecie się ile kosztuje badanie progesteronu. Chciała bym już iść na wizytę z wynikami... czy lepiej czekać na skierowanie. Co myślicie dziewczyny?

Do góry