reklama
Betii35
Fanka BB :)
Ojejjjjjj naprawde ? Ewenement. Ja na odwrót...zmuszam się do pracy i funkcjonowaniaA ja Wam powiem dziewczyny ze w takie upały dopiero czuję że żyję dla mnie jest idealnie!
Betii35
Glowa do góry! To tylko 4 miesiące. I tak pisałaś o przerwie wakacyjnej. Może to jakiś znak. Jak tu pisała @fiddlee..masz tu nas w kąciku rozmowy o wszystkim i o niczym więc o wszystkim możesz pisać. Trzymam kciuki.Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..
Betii35
Trzymam kciuki za testujące jutro rano! Cos czuje że jutro będzie piękny poranek.
Ja dziś siedząc w pracy myslalam w pewnym momencie że sie roztopie. Brak klimy tylko te walniete wiatraki przez które boli mnie gardło od kilku dni. Ale dla poprawy humoru poszłam na pazurki u rąk i stópek i czuje sie juz lepiej.
Ja dziś siedząc w pracy myslalam w pewnym momencie że sie roztopie. Brak klimy tylko te walniete wiatraki przez które boli mnie gardło od kilku dni. Ale dla poprawy humoru poszłam na pazurki u rąk i stópek i czuje sie juz lepiej.
Nie dziękuję [emoji4]Trzymam kciuki za testujące jutro rano! Cos czuje że jutro będzie piękny poranek.
Też się topię w tym upale... Jedyny plus, ze w pracy klima. Podziwiam ludzi, którzy lubią upały. Moja koleżanka tak ma... ja zawsze krótkie spodenki, bluzka na naramkach i i tak ledwo żyję, a ona leginsy i jakaś bluzka z krótkim, czy tam nawet bluza i spoko się czuje [emoji23]
Ktoś jeszcze jutro testuje poza mną? [emoji6]
Mayred91
Kochana ja czekam na ciebie z niecierpliwością ja też na monitoring na 8:45
Nie dziękuję [emoji4]
Też się topię w tym upale... Jedyny plus, ze w pracy klima. Podziwiam ludzi, którzy lubią upały. Moja koleżanka tak ma... ja zawsze krótkie spodenki, bluzka na naramkach i i tak ledwo żyję, a ona leginsy i jakaś bluzka z krótkim, czy tam nawet bluza i spoko się czuje [emoji23]
fiddlee
Ja z rospusty też zrobię sobie jutro Tescik żeby dotrzymać Ci towarzystwa do terminu @ 4 dni wiec, a noz widelec A że jadę z mężem do Poznania do salonu po auto to wstaje wcześnie jakoś koło 5Nie dziękuję [emoji4]
Aneczka85_01
Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..
Tez myślałam ze mi przepisze na plamienia antykoncepcję ale lekarz powiedział : jeśli plamienia będą się utrzymywać w kolejnym cyklu to zastosujemy duphaston. Ale na szczęście miałam tak tylko 3 cykle.
reklama
Ja natomiast nie mogę się doczekać wieści od Ciebie. Jestem bardzo ciekawa, czy udało się x 2 [emoji4] Trzymam kciuki [emoji110]Kochana ja czekam na ciebie z niecierpliwością ja też na monitoring na 8:45
Czyli też na połprzytomna będziesz [emoji16] ja jutro będę miała do terminu @ 3 dni i też liczę, że jakimś cudem coś się pojawi [emoji4] trzymam kciuki za Ciebie i koniecznie chwal się od razu co test pokazał [emoji110]Ja z rospusty też zrobię sobie jutro Tescik żeby dotrzymać Ci towarzystwa do terminu @ 4 dni wiec, a noz widelec [emoji14] A że jadę z mężem do Poznania do salonu po auto to wstaje wcześnie jakoś koło 5
Podziel się: