reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja miałam dziś testować no ale okres się rozkręcił ;) zaczęłam mierzyć temperaturę zobaczymy co wyjdzie... z przeszłością mojego męża może nie byc tak łatwo niestety

reklama
Ja to zdycham w taką pogodę..te upały są nie do zniesienia. Chodze jakaś wypruta i rozciapciana. Dopiero się lato zaczyna A ja juz mam dość..

Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..
Glowa do góry! To tylko 4 miesiące. I tak pisałaś o przerwie wakacyjnej. Może to jakiś znak. Jak tu pisała @fiddlee..masz tu nas w kąciku rozmowy o wszystkim i o niczym więc o wszystkim możesz pisać. Trzymam kciuki.

Trzymam kciuki za testujące jutro rano! Cos czuje że jutro będzie piękny poranek.
Ja dziś siedząc w pracy myslalam w pewnym momencie że sie roztopie. Brak klimy tylko te walniete wiatraki przez które boli mnie gardło od kilku dni. Ale dla poprawy humoru poszłam na pazurki u rąk i stópek i czuje sie juz lepiej. :)

Trzymam kciuki za testujące jutro rano! Cos czuje że jutro będzie piękny poranek.
Ja dziś siedząc w pracy myslalam w pewnym momencie że sie roztopie. Brak klimy tylko te walniete wiatraki przez które boli mnie gardło od kilku dni. Ale dla poprawy humoru poszłam na pazurki u rąk i stópek i czuje sie juz lepiej. :)
Nie dziękuję [emoji4]
Też się topię w tym upale... Jedyny plus, ze w pracy klima. Podziwiam ludzi, którzy lubią upały. Moja koleżanka tak ma... ja zawsze krótkie spodenki, bluzka na naramkach i i tak ledwo żyję, a ona leginsy i jakaś bluzka z krótkim, czy tam nawet bluza i spoko się czuje [emoji23]

Ktoś jeszcze jutro testuje poza mną? [emoji6]

Kochana ja czekam na ciebie z niecierpliwością:) ja też na monitoring na 8:45
Nie dziękuję [emoji4]
Też się topię w tym upale... Jedyny plus, ze w pracy klima. Podziwiam ludzi, którzy lubią upały. Moja koleżanka tak ma... ja zawsze krótkie spodenki, bluzka na naramkach i i tak ledwo żyję, a ona leginsy i jakaś bluzka z krótkim, czy tam nawet bluza i spoko się czuje [emoji23]

Nie dziękuję [emoji4]

Ja z rospusty też zrobię sobie jutro Tescik żeby dotrzymać Ci towarzystwa :) do terminu @ 4 dni wiec, a noz widelec :p A że jadę z mężem do Poznania do salonu po auto to wstaje wcześnie jakoś koło 5 :)

Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..

Tez myślałam ze mi przepisze na plamienia antykoncepcję ale lekarz powiedział : jeśli plamienia będą się utrzymywać w kolejnym cyklu to zastosujemy duphaston. Ale na szczęście miałam tak tylko 3 cykle.

reklama
Kochana ja czekam na ciebie z niecierpliwością:) ja też na monitoring na 8:45
Ja natomiast nie mogę się doczekać wieści od Ciebie. Jestem bardzo ciekawa, czy udało się x 2 [emoji4] Trzymam kciuki [emoji110]

Ja z rospusty też zrobię sobie jutro Tescik żeby dotrzymać Ci towarzystwa :) do terminu @ 4 dni wiec, a noz widelec [emoji14] A że jadę z mężem do Poznania do salonu po auto to wstaje wcześnie jakoś koło 5 :)
Czyli też na połprzytomna będziesz [emoji16] ja jutro będę miała do terminu @ 3 dni i też liczę, że jakimś cudem coś się pojawi [emoji4] trzymam kciuki za Ciebie i koniecznie chwal się od razu co test pokazał [emoji110]

Do góry