reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, odkopałam mój test, który był robiony również 2 lub 3 dni przed terminem @. Takich samych Wam jutro z rana życzę [emoji6]
IMG_20190605_213419.jpeg

reklama
Ja pitole dziewczyny ja tu wchodzę a tu takie rzeczy.

Misia Jasia jak dobrze że jesteś [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] tu masz rację ginekolog to podstawa i przy takim co wszystko mówi człowiek czuje się pewniej. Mój właśnie tak mi wszystko tłumaczy i za to go uwielbiam. Jak pewnie doczytalas u mnie też jakoby krok wstecz bo organizm mi tu figle płata, no cóż 3nam kciuki, mam tu wsparcie i byle do przodu [emoji41]

Nast no ja to chyba bym penisa musiała mieć żeby do takiej próbowki ucelowac [emoji1787]
Także nie przejmuj się zalana ręką.

Ja 2 dzień tabsy, cos mnie kujka więc może będzie jakaś reakcja na lek :-)

O matko jakie słodkie te agrafki [emoji106][emoji7]

Ręce zalane, ale jakie mięciutkie będą od mocznika [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pitole dziewczyny ja tu wchodzę a tu takie rzeczy.

Misia Jasia jak dobrze że jesteś [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] tu masz rację ginekolog to podstawa i przy takim co wszystko mówi człowiek czuje się pewniej. Mój właśnie tak mi wszystko tłumaczy i za to go uwielbiam. Jak pewnie doczytalas u mnie też jakoby krok wstecz bo organizm mi tu figle płata, no cóż 3nam kciuki, mam tu wsparcie i byle do przodu [emoji41]

Nast no ja to chyba bym penisa musiała mieć żeby do takiej próbowki ucelowac [emoji1787]
Także nie przejmuj się zalana ręką.

Ja 2 dzień tabsy, cos mnie kujka więc może będzie jakaś reakcja na lek :-)

O matko jakie słodkie te agrafki [emoji106][emoji7]

Kobitki normalnie spać nie idzie. Okna otwarte u nas jest teraz 20 stopni masakra. Coś czuje że te lato będzie koszmarne.

Hej padlam wczoraj o 21 a od 2.30 nie śpię. Zwariuje jak tak będzie. Boli mnie żołądek ledwo oczy otworzę muszę coś zezrec.

Pola i Młoda trzymam kciuki bardzo mocno
Ja już bym chciała odpocząć na l4 mega zmęczona jestem. Kocham moją pracę ale wykończona jestem.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny [emoji6]

U mnie dziś bielą kłuje po oczach.. Nawet cienia cienia nie ma [emoji849] no nic, czekam do terminu @, może w weekend coś się ujawni [emoji16]

@fiddlee jak u Ciebie? [emoji4]

reklama
Do góry