reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja jestem raczej oddana Paluchowi i jego ekipie, ale Kękę tez chętnie posłucham, a że mój M bardzo go lubi, więc w sumie można na jakaś randkę pójść[emoji23]
Ja też oddana głównie Paluchowi, nawet teraz w ciąży byłam na koncercie i ogólnie praktycznie codziennie słucham [emoji4][emoji4][emoji4] mój maluch chyba też będzie fanem, bo jak tylko włączę Palucha, to się ożywia i szaleje w brzuchu [emoji16]

reklama
Ja też oddana głównie Paluchowi, nawet teraz w ciąży byłam na koncercie i ogólnie praktycznie codziennie słucham [emoji4][emoji4][emoji4] mój maluch chyba też będzie fanem, bo jak tylko włączę Palucha, to się ożywia i szaleje w brzuchu [emoji16]

O proszę :D ja ostatnio mam pokaźną obsesję na punkcie Jody, nawet męża na koncert ostatnio wyciągnęłam :D nie mogłam później przez tydzień dojść do siebie[emoji7]
Moja młodsza tylko hip hopu słucha, piosenki Palucha ma w małym palcu[emoji23]ot, taka pato rodzina z nas jest[emoji41]

O proszę :D ja ostatnio mam pokaźną obsesję na punkcie Jody, nawet męża na koncert ostatnio wyciągnęłam :D nie mogłam później przez tydzień dojść do siebie[emoji7]
Moja młodsza tylko hip hopu słucha, piosenki Palucha ma w małym palcu[emoji23]ot, taka pato rodzina z nas jest[emoji41]
Mój mąż też słucha, nauczyłam nawet mojego brata a i ostatnio 14letnia siostra też słucha [emoji16] Joda był supportem przed Paluchem i jego też bardzo lubię [emoji108] wszyscy się śmieją, że mały, jak się urodzi, to pierwsze słowo, to będzie BOR [emoji23][emoji23][emoji23]

Marta ja z kolei jutro w przedszkolu mam dzień mamy i taty, chyba będę tam wyla że wzruszenia [emoji3059]

MisiaJasia i dobrze, ja też tak robię, kupuje w aptece internetowej bo dużo rzeczy mam taniej. Nauczyłam się opiekując się ojcem bo na leki,cewniki i opatrunki na m-ac w aptece stacjonarnej dawałam ponad 1000zl, znajoma poleciła mi przez internet i tam mi wychodziło 600-700zl za to samo, także oszczędność wielka.

RoseGold szacun za to że ogarniasz to wszystko ale muszę przyznać Ci rację, też mam takie wrażenie że im więcej obowiązków tym człowiek lepiej ogarnia, no wyjścia nie ma [emoji23]
A może się tylko tak pocieszam przed 2 ciąża?? [emoji16] Mając jedno dziecko to dla mnie abstrakcja ale wiele mam mi mówiło że pod wieloma względami z kolejnym jest łatwiej. Mi się wydaje że mi będzie o tyle łatwiej że już mam jakiekolwiek doświadczenie, bo przy synku wszystkiego uczyłam się i testowalam.

Marta ja z kolei jutro w przedszkolu mam dzień mamy i taty, chyba będę tam wyla że wzruszenia [emoji3059]

MisiaJasia i dobrze, ja też tak robię, kupuje w aptece internetowej bo dużo rzeczy mam taniej. Nauczyłam się opiekując się ojcem bo na leki,cewniki i opatrunki na m-ac w aptece stacjonarnej dawałam ponad 1000zl, znajoma poleciła mi przez internet i tam mi wychodziło 600-700zl za to samo, także oszczędność wielka.
Ja mialam podobnie z mama.. hitem byly pieluchy gdzie w aptece na refundacji byly drozsze niz w auchan.. a dokladnie te same..

Ja mialam podobnie z mama.. hitem byly pieluchy gdzie w aptece na refundacji byly drozsze niz w auchan.. a dokladnie te same..
Dokładnie, pieluchy to był kolejny duży koszt ale przyznam że ja to robiłam trochę na "nielegalu" bo koleżanka mi brała na zlecenie "dziecięce" i wtedy było dużo taniej niż na to zlecenie co ja miałam, wiem że nieładnie ale rozgrzeszam się tym że musiałam kombinować żeby mi na wszystko wystarczało.

reklama
Do góry