reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Spróbuj haracz kąpiel z lampką czerwonego wina albo 30 minut brzuszki. Lub duży wysiłek fizyczny. Od razu mówię żadne z tych mi nie pomogło. Ale słyszałam że u kilku dziewczyn się sprawdziło najbardziej kąpiel gorąca z lampką czerwonego wina.
To mi pomaga ale jak już jest termin okresu to przytulanki i wtedy dostaje ale męża nie będzie wiec niema kto mnie przytulić [emoji23]
MisiaJasia
Mi nie wyświetla zdjęcia [emoji24]
fiddlee
Cudowne zdjęcia! Masz talent ! ❤Gratulacje!
A ja dzisiaj właśnie tą kruszynkę tulałam i obfociłam.. jestem nią zachwycona [emoji173]
Nie wiem czy sie Wam link otworzy.. ale podsyłam.. a niz widelec
Aneczka85_01
Ojej jaka słodka kruszynka , cudna jest
Gratulacje! [emoji3590]Zrobiłam test wczoraj , ledwo widoczna kreska. Taka wecie bardzo pod światło. Mój stwierdził, że mam poczekać z dwa dni. Dziś miałam dostać @. I nie wytrzymałam Właśnie zrobiłam test o czułości 10 i jest druga kreseczka I bardzo się boję, żeby znowu nie wyszła biochemiczna....
Super, że jutro będzie nowa. Na jaką się w końcu zdecydowałaś? [emoji6]Wszystko przez ta moja pralkę , cały tydzień w D... za przeproszeniem . Ale jutro już mi nowa przywiozą i jestem mega zadowolona
Jakie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć!
Aneczka85_01
Dziewczyny, sama nie wiem co myśleć. Zrobiłam test i ta kreska taka jakby ciemniejsza. Czy to już oznacza test pozytywny, czy to jeszcze nie to? Wczorajsza słaba, ale to chyba dlatego, że dużo piłam. Zobacz załącznik 976552
Ja bym zrobiła jeszcze jutro do porównania ale działaj już jeśli chodzi o przytulanki zeby nie przeoczyć .
Aneczka85_01
Gratulacje! [emoji3590]
Super, że jutro będzie nowa. Na jaką się w końcu zdecydowałaś? [emoji6]
Jakie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć!
Na taka Link do: Samsung WW70J5446FW
reklama
Zrobić zrobię, tylko co z tymi przytulankami..? Były wczoraj, a gdzieś czytałam, że najlepiej co dwa dni [emoji849]Ja bym zrobiła jeszcze jutro do porównania ale działaj już jeśli chodzi o przytulanki zeby nie przeoczyć .
Ooo, super, ma ten lepszy silnik [emoji106] pewnie nie możesz się doczekać dostawy [emoji16] ja na wynajmowanym miałam taka stara, zero elektroniki i cieszyłam się jak głupia z przeprowadzki, bo w końcu wszystkie nowe sprzęty mam.
Podziel się: