reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A nie znam.. nie wiem [emoji848][emoji848]

Ja z Gemini korzystałam głównie jak kompletowałam w 2014 roku wyprawkę dla młodszej córki. Wszystkie dziewczyny z forum, kupowały tylko przez internet w Gemini, bo ceny były niższe nawet niż na Allegro. Teraz Gemini postawiło mnóstwo aptek stacjonarnych, gdzie pewnie jest drożej niż przez internet, ale i tak dużo taniej niż w innych aptekach czy sklepach medycznych. Polecam sprawdzić :D

Znam te sposoby, za dziecka non stop to robiłam
No właśnie ja też dziś wstałam z bólem pęcherza, chyba przeziębiłam. Od stóp pewnie bo w tą pogodę zachcialo mi sie cienkie espadrylki założyć..
Polecam korę z dębu zaparzyć i zrobić nasiadówke. Jak kurka haha.

O jej to faktycznie można szybko zweryfikować jak ktoś jest bardzo niecierpliwy, ale mój lekarz by się wysmial że mnie bo codopiero byłam na monitoring i kazał mi czekać cierpliwie, ale takie żony gin to wiedza szybciutko co tam się dzieje na dole [emoji23][emoji23]
Na podstawie usg powie, czy zbiera się na okres. Wczoraj moja przyjaciółka była na wizycie, też niepewna, czy się udało, bo się starają i lekarz po usg powiedział, że najpóźniej za 2 dni dostanie okres, bo śluzówka wygląda właśnie, że na okres się zbiera.

O jej to faktycznie można szybko zweryfikować jak ktoś jest bardzo niecierpliwy, ale mój lekarz by się wysmial że mnie bo codopiero byłam na monitoring i kazał mi czekać cierpliwie, ale takie żony gin to wiedza szybciutko co tam się dzieje na dole [emoji23][emoji23]

Wg aplikacji owulację mam 25 maja, a wizytę u ginekologa mam 30 maja, więc obawiam się, że u mnie nie będzie jeszcze nic widać ani w stronę okresu ani w stronę ciąży, a szkoda[emoji23]

Ja już w drodze do domku.
RoseGold ja też dziś na występy do syna ale na 16.30 mamy.
MisiaJasia nie wyglupiaj się i zostań.
Andzik trzymam kciuki napisz jak tam u gina

reklama
A ja to bylam u dermatologa i na te moje lyse placki ba glowie dostalam pakiecik za 120zl w aptece [emoji23] ale kupie w aptece tylko recepte a reszte na allegro i zredukuje cene o jakies 40zl.. bo to przeciez makabra jakas zeby z przesylka wyszlo taniej niz na miejscu kupic [emoji849]
Polecam apteki DOZ, internetowo i stacjonarnie mają ceny niższe niż w pozostałych aptekach.

Do góry