reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Oo u siostry mam teraz taką kruszynkę :)

Jejku dzisiaj 11dc i tak mi się w głowie kręci ;/ Wg aplikacji owu mam 15dc, w poprzednic cyklu idealnie się sprawdziło ;d zobaczymy :p
Ja uwielbiam kruszynki mogłabym tulac i tulac.

A slyszqltscie o tym filmie "wymarzony"?? Jestem go bardzo ciekawa

reklama
Zrobiłam test wczoraj , ledwo widoczna kreska. Taka wecie bardzo pod światło. Mój stwierdził, że mam poczekać z dwa dni. Dziś miałam dostać @. I nie wytrzymałam Właśnie zrobiłam test o czułości 10 i jest druga kreseczka :D I bardzo się boję, żeby znowu nie wyszła biochemiczna....

Dziewczyny produkujecie tak dużo.

18 czerwca jadę do polskiego gin będę dojeżdżać 59km. Może ten gin mi pomoże jak mnie wysłucha. Już tyle wytrzymałam to już wytrzymam.

Zrobiłam test wczoraj , ledwo widoczna kreska. Taka wecie bardzo pod światło. Mój stwierdził, że mam poczekać z dwa dni. Dziś miałam dostać @. I nie wytrzymałam Właśnie zrobiłam test o czułości 10 i jest druga kreseczka :D I bardzo się boję, żeby znowu nie wyszła biochemiczna....
Gratulacje!

A ja dzisiaj właśnie tą kruszynkę tulałam i obfociłam.. jestem nią zachwycona [emoji173]
Nie wiem czy sie Wam link otworzy.. ale podsyłam.. a niz widelec :)

Kurka wodna dziewczyny miałam 315 postów [emoji15] i przeskoczyło mi na ta stronę [emoji24] gratuluje dwóch kresek Kasiektorek [emoji8] a tak na marginesie to znacie sposób na przyspieszenie okresu ? 28 dc mam 5.6 a chce dostać pare dni wcześniej bo mąż 7.6 ma zjechać na tydzień i chce by się załapał na owu [emoji23]

Wszystko przez ta moja pralkę , cały tydzień w D... za przeproszeniem . Ale jutro już mi nowa przywiozą i jestem mega zadowolona

reklama
Kurka wodna dziewczyny miałam 315 postów [emoji15] i przeskoczyło mi na ta stronę [emoji24] gratuluje dwóch kresek Kasiektorek [emoji8] a tak na marginesie to znacie sposób na przyspieszenie okresu ? 28 dc mam 5.6 a chce dostać pare dni wcześniej bo mąż 7.6 ma zjechać na tydzień i chce by się załapał na owu [emoji23]
Spróbuj haracz kąpiel z lampką czerwonego wina albo 30 minut brzuszki. Lub duży wysiłek fizyczny. Od razu mówię żadne z tych mi nie pomogło. Ale słyszałam że u kilku dziewczyn się sprawdziło najbardziej kąpiel gorąca z lampką czerwonego wina.

Do góry