reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Gdyby nie to że mi się nie chce umawiać i jechac to bym pojechała bo mimo tego że 5 dni do @ to lekarz chyba może powiedzieć czy się przygotowywuje do okresu czy raczej nie? Tej dziedziny nie znam
Na podstawie usg powie, czy zbiera się na okres. Wczoraj moja przyjaciółka była na wizycie, też niepewna, czy się udało, bo się starają i lekarz po usg powiedział, że najpóźniej za 2 dni dostanie okres, bo śluzówka wygląda właśnie, że na okres się zbiera.

My właśnie dzisiaj mamy imprezę na dzień matki, a że na uczelni juwenalia, to dzień wolny od nauki, to korzystam i lecę na 17:30 na występy :D
To korzystaj. O 17.30 impreza w szkole A później impreza juwenaliowa?? Oj chodziłam w czasie na te imprezy, miło wspominam.

To korzystaj. O 17.30 impreza w szkole A później impreza juwenaliowa?? Oj chodziłam w czasie na te imprezy, miło wspominam.

Nieee, nie jadę na juwenalia, gdybym mieszkała na miejscu, to bym poszła, ale jeśli mam jechać 70km w jedna stronę i się nie napić, to mi się nie chce[emoji85] może w sobotę męża namówię, bo Kękę u nas gra, zobaczymy

Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
No właśnie ja też dziś wstałam z bólem pęcherza, chyba przeziębiłam. Od stóp pewnie bo w tą pogodę zachcialo mi sie cienkie espadrylki założyć..
Polecam korę z dębu zaparzyć i zrobić nasiadówke. Jak kurka haha.

A ja to bylam u dermatologa i na te moje lyse placki ba glowie dostalam pakiecik za 120zl w aptece [emoji23] ale kupie w aptece tylko recepte a reszte na allegro i zredukuje cene o jakies 40zl.. bo to przeciez makabra jakas zeby z przesylka wyszlo taniej niz na miejscu kupic [emoji849]

A ja to bylam u dermatologa i na te moje lyse placki ba glowie dostalam pakiecik za 120zl w aptece [emoji23] ale kupie w aptece tylko recepte a reszte na allegro i zredukuje cene o jakies 40zl.. bo to przeciez makabra jakas zeby z przesylka wyszlo taniej niz na miejscu kupic [emoji849]

A stacjonarnie w Gemini nie wyjdzie Ci korzystnie?

reklama
Do góry