reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kurcze dziewczyny Powiedzcie mi jak to jest bo byłam dziś tym pobraniu krwi tych badań tych hormonów i one są skierowane przez ginekologa i pani powiedziała że ja nie odbieram tych wyników tylko one od razu londuja do Położnych do kart tylko ja nie wiem jak to mam rozumieć Czyli ja tych badań w ogóle nie widzę

Ja zawsze wynik mam do odebrania w wersji papierowej przed wizyta u lekarza, jak się rejestruje to zawsze dostaje wyniki badań wtedy :)

reklama
No. Ogl wydaje mi. Się normalne że odbierasz wyniki i z nimi idziesz na wizytę
Moje wyniki zawsze szły do lekarza chyba że robiłam prywatnie w Pl. Ale jak poszłam na wizytę to spisała i mi oddała oryginał. Jeśli wyniki wychodziły źle to nie czekała na wizytę tylko dzwoniła i mówiła mi że mam dawkę leków zmienić i przyjść normalnie na wizytę.

Te wyniki pewnie sa na wizycie ale potem Ci oda. Ja jutro ide na krew, nie wiem jak ogarne bez jedzenia... a mialam tydz temu cytologie i chciala bym zobaczyc wyniki. Wiec jak jutro pojde to chociaz zapytam czy jiz jest, ale jakby bylo cos zlego to moze by dzwonili?

Te wyniki pewnie sa na wizycie ale potem Ci oda. Ja jutro ide na krew, nie wiem jak ogarne bez jedzenia... a mialam tydz temu cytologie i chciala bym zobaczyc wyniki. Wiec jak jutro pojde to chociaz zapytam czy jiz jest, ale jakby bylo cos zlego to moze by dzwonili?
Tak powinni dzwonić jeśli wyniki są złe. Nie powinni czekać z tymi informacjami do wizyty.

Cześć Wam :) mam dziś wizytę u lekarza ale oczywiście zapomniałam na którą godzinę i musiałam tak wcześnie wstać żeby zaraz z rana tam zadzwonić ale pewnie się nie dodzwonię jak zwykle i będę musiała podjechać [emoji20] będę musiała chyba Wam tutaj zawsze pisać o wizycie wtedy nigdy nie zapomnę haha [emoji23]
@nikolka1203 trzymam kciuki za Twoją wizytę! [emoji6]
A Wam dziewczyny miłego dnia życzę [emoji4]
Dziękuję kochana ja też trzymam kciuki za ciebie z tym że ja mam jutro wizytę [emoji21] już się nie mogę doczekać

Myślę że tak, u mnie dr zawsze dzwoni jakby coś było nie tak, a jak wszystko ok to nie dzwoni i daje wyniki przy kolejnej wizycie.

reklama
Do góry