To identycznie jak u mnie. M wyszedł z założenia że siedzę w domu i nic nie robi. Nawet szklanki i talerza po sobie nie wyniesie. Tak mnie to wkurwia, jak chodziłam do pracy też nic nie robił. Ale teraz mnie to bardziej wku ... rwia niż przedtem.Jeju Marta jak znajdziesz sposób daj znać! Ja ost mam takiego non stop WKU...... A że szok (a nawet w ciąży nie jestem jeszcze vo też mnie wkur... a) . Mój m to potęguje bo chyba uznał że jak mam urlop to po to żeby on mógł odpocząć po pracy i nie robi nic, a jeszcze mi dziś pow że pewnie jestem nerwowa bo wracam do pracy. Wszystko mi tak ciśnienie podnosi nawet takie szczegóły, drobne pierdy jakieś. Czuję że w końcu wybuchne. Uhhh. Mam wrażenie że wszystko idzie na opak. Chyba zacznę melise pić.... Litrami....hektolitrami [emoji1787]
No piękne są. Twoje naturalne czy przedluzasz ?Jednak na te.
Ja jestem taka wkurwiona że bez kija do mnie nie podchodzić. Aż cała kipie ze złości. Zobacz załącznik 1025731
O pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] superZobacz załącznik 1025736
Tak jak widać na załączonym zdjęciu.. maluch ma 3,15 cm według usg 10+0 [emoji6] wszystko ładnie pięknie [emoji7]