reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jeju Marta jak znajdziesz sposób daj znać! Ja ost mam takiego non stop WKU...... A że szok (a nawet w ciąży nie jestem jeszcze vo też mnie wkur... a) . Mój m to potęguje bo chyba uznał że jak mam urlop to po to żeby on mógł odpocząć po pracy i nie robi nic, a jeszcze mi dziś pow że pewnie jestem nerwowa bo wracam do pracy. Wszystko mi tak ciśnienie podnosi nawet takie szczegóły, drobne pierdy jakieś. Czuję że w końcu wybuchne. Uhhh. Mam wrażenie że wszystko idzie na opak. Chyba zacznę melise pić.... Litrami....hektolitrami [emoji1787]
To identycznie jak u mnie. M wyszedł z założenia że siedzę w domu i nic nie robi. Nawet szklanki i talerza po sobie nie wyniesie. Tak mnie to wkurwia, jak chodziłam do pracy też nic nie robił. Ale teraz mnie to bardziej wku ... rwia niż przedtem.
Jednak na te.

Ja jestem taka wkurwiona że bez kija do mnie nie podchodzić. Aż cała kipie ze złości. Zobacz załącznik 1025731
No piękne są. Twoje naturalne czy przedluzasz ?
Zobacz załącznik 1025736
Tak jak widać na załączonym zdjęciu.. maluch ma 3,15 cm według usg 10+0 [emoji6] wszystko ładnie pięknie [emoji7]
O pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super

reklama
Pokaż na jakie pazurki się zdecydowałas?

Dziewczyny co robić, mam wiecznie WKU... RWA no wszystko mnie wkur.... wia a w szczególności m. Ja już nie mam pojęcia. No tak mnie denerwuje że mam ochote pizgnac drzwiami i iść w Ch.
Mam to samo, tak mi mąż działa na nerwy, że głowa mała. Najlepiej to jest w tygodniu, gdy on pracuje, a ja jestem sama [emoji16] weekendy to masakra [emoji23]
Oooo masakra to ostro. A już jest dobrze? Jak się czujesz?? W szoku jestem
Biedna [emoji20] juz przeszło? Jest lepiej?
Tak, już ok. Też byłam w szoku, tzn. zdarzały się czasami akcje uczulenia na orzechy, ale wtedy mogłam od razu coś brać. A teraz pół nocy walczyłam żeby obeszło się bez tabletki i się nie udało.. W zasadzie to już chwilę po wzięciu tabletki było lepiej. Jestem jeszcze opuchnięta, ale nie swędzi na szczęście [emoji6]
Zobacz załącznik 1025736
Tak jak widać na załączonym zdjęciu.. maluch ma 3,15 cm według usg 10+0 [emoji6] wszystko ładnie pięknie [emoji7]
Cudownie [emoji3059]

To identycznie jak u mnie. M wyszedł z założenia że siedzę w domu i nic nie robi. Nawet szklanki i talerza po sobie nie wyniesie. Tak mnie to wkurwia, jak chodziłam do pracy też nic nie robił. Ale teraz mnie to bardziej wku ... rwia niż przedtem. No piękne są. Twoje naturalne czy przedluzasz ? O pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super
Moje moje wzmocnione są tylko żelem.

Mam to samo, tak mi mąż działa na nerwy, że głowa mała. Najlepiej to jest w tygodniu, gdy on pracuje, a ja jestem sama [emoji16] weekendy to masakra [emoji23]Tak, już ok. Też byłam w szoku, tzn. zdarzały się czasami akcje uczulenia na orzechy, ale wtedy mogłam od razu coś brać. A teraz pół nocy walczyłam żeby obeszło się bez tabletki i się nie udało.. W zasadzie to już chwilę po wzięciu tabletki było lepiej. Jestem jeszcze opuchnięta, ale nie swędzi na szczęście [emoji6]Cudownie [emoji3059]
No właśnie ja tak samo a miał teraz znów wolne. Od jutra do pracy. I nich już idzie

Teraz doczytałam masakra. Ale tak wcześniej nie miałaś uczulenia czy ich nie jadłas?
Matko dziewczyny co ja mialam dziś za koszmarną nockę... Okazało się, że mam uczulenie na chipsy, które zjadłam wczoraj wieczorem, zwykłe ketchupowe [emoji50] cała spuchłam, pół nocy się drapałam i szukałam co moge wziąć, ostatecznie skończyło się na tym, że wzięłam cetyryzynę, mam nadzieję, że ta jedna tabletka nie zaszkodzi maluszkowi [emoji849]

A co do wyników badań to jak ja ostatnio byłam odebrać swoje to Pani przekazała mi, że wyniki i tak są już u lekarza, ale mi i tak wydrukowała [emoji6] może tak po prostu jest, że kto zleca ten dostaje też.

@paola425 @nikolka1203 co tam na kwietniówkach się dzieje? [emoji3] weszłam chyba po dwóch tygodniach i widzę, że jakiś wątek nowy powstaje czy coś? Nie jestem w stanie tego nadrobić a wy chyba bardziej w temacie jesteście [emoji3]

Może mają coś w składzie takiego np orzeszki arachodowe albo coś.
No pewnie tak, niestety już nie sprawdzę, bo paczka w śmieciach [emoji848] no nic, muszę uważać i zaopatrzyć się w wapno, to raczej nie zaszkodzi...
@paola425 @nikolka1203 co tam na kwietniówkach się dzieje? [emoji3] weszłam chyba po dwóch tygodniach i widzę, że jakiś wątek nowy powstaje czy coś? Nie jestem w stanie tego nadrobić a wy chyba bardziej w temacie jesteście [emoji3]
O matko tam tyle się teraz dzieje, że ja też już nie ogarniam [emoji16] jest nowy wątek - zamkniety [emoji6] napisz do moderatora to Cię tam dołączy [emoji6] dodatkowo dziewczyny zrobiły sobie wątek z przepisami, czekam aż mnie to zmotywuje do gotowania, ale póki co dziś na pewno obiad z jednej patelni [emoji23]

reklama
Cześć. Widze sporo nowych ników sie pojawiło. Ciesze sie że dużo brzuszków. Oby tak dalej. Powodzenia dziewczynki. Postaram sie co jakiś czas wpadać do was i pisać co u mnie, może cud sie zdarzy♡♡
Trzymam kciuki za każdą z was! ✊ :)

Do góry