reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się ja wieczorem. Chciałam zrobić przemeblowanie kuchni tzn lodówkę że stołem i zrobiłam ale jak m wrócił to powedzial że co to ma być i musiałam spowrotem przestawić jak było. Focha mam nie odzywam się do niego
Sama to dźwigałaś? [emoji50] Jesteś niemożliwa

reklama
Cześć Wam :) mam dziś wizytę u lekarza ale oczywiście zapomniałam na którą godzinę i musiałam tak wcześnie wstać żeby zaraz z rana tam zadzwonić ale pewnie się nie dodzwonię jak zwykle i będę musiała podjechać [emoji20] będę musiała chyba Wam tutaj zawsze pisać o wizycie wtedy nigdy nie zapomnę haha [emoji23]
@nikolka1203 trzymam kciuki za Twoją wizytę! [emoji6]
A Wam dziewczyny miłego dnia życzę [emoji4]

Cześć Wam :) mam dziś wizytę u lekarza ale oczywiście zapomniałam na którą godzinę i musiałam tak wcześnie wstać żeby zaraz z rana tam zadzwonić ale pewnie się nie dodzwonię jak zwykle i będę musiała podjechać [emoji20] będę musiała chyba Wam tutaj zawsze pisać o wizycie wtedy nigdy nie zapomnę haha [emoji23]
@nikolka1203 trzymam kciuki za Twoją wizytę! [emoji6]
A Wam dziewczyny miłego dnia życzę [emoji4]
Trzymam kciuki. Ja mam jutro na 17.30 [emoji7]

Daj znać po wizycie

Kurcze dziewczyny Powiedzcie mi jak to jest bo byłam dziś tym pobraniu krwi tych badań tych hormonów i one są skierowane przez ginekologa i pani powiedziała że ja nie odbieram tych wyników tylko one od razu londuja do Położnych do kart tylko ja nie wiem jak to mam rozumieć Czyli ja tych badań w ogóle nie widzę

Ostatnia edycja:
Kurcze dziewczyny Powiedzcie mi jak to jest bo byłam dziś tym pobraniu krwi tych badań tych hormonów i one są skierowane przez ginekologa i pani powiedziała że ja nie odbieram tych wyników tylko one od razu londuja do Położnych do kart tylko ja nie wiem jak to mam rozumieć Czyli ja tych badań w ogóle nie widzę
Nie mam pojęcia dlaczego zabierają wyniki. Mi nigdy żaden lekarz nie zabiera. Wpisują w kartę i oddaja. Bez sensu

reklama
Co smieszniejsze chwilę wcześniej powiezizla że jeden wynik będzie jutro a drugi tak jak beta za 3 dni nie wiem przejdę się jutro po szkole może jej się coś poplatalo
Nie mam pojęcia dlaczego zabierają wyniki. Mi nigdy żaden lekarz nie zabiera. Wpisują w kartę i oddaja. Bez sensu

Do góry