reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się ja wieczorem. Chciałam zrobić przemeblowanie kuchni tzn lodówkę że stołem i zrobiłam ale jak m wrócił to powedzial że co to ma być i musiałam spowrotem przestawić jak było. Focha mam nie odzywam się do niego
Sama to dźwigałaś? [emoji50] Jesteś niemożliwa

reklama
Cześć Wam :) mam dziś wizytę u lekarza ale oczywiście zapomniałam na którą godzinę i musiałam tak wcześnie wstać żeby zaraz z rana tam zadzwonić ale pewnie się nie dodzwonię jak zwykle i będę musiała podjechać [emoji20] będę musiała chyba Wam tutaj zawsze pisać o wizycie wtedy nigdy nie zapomnę haha [emoji23]
@nikolka1203 trzymam kciuki za Twoją wizytę! [emoji6]
A Wam dziewczyny miłego dnia życzę [emoji4]

Cześć Wam :) mam dziś wizytę u lekarza ale oczywiście zapomniałam na którą godzinę i musiałam tak wcześnie wstać żeby zaraz z rana tam zadzwonić ale pewnie się nie dodzwonię jak zwykle i będę musiała podjechać [emoji20] będę musiała chyba Wam tutaj zawsze pisać o wizycie wtedy nigdy nie zapomnę haha [emoji23]
@nikolka1203 trzymam kciuki za Twoją wizytę! [emoji6]
A Wam dziewczyny miłego dnia życzę [emoji4]
Trzymam kciuki. Ja mam jutro na 17.30 [emoji7]

Daj znać po wizycie

Kurcze dziewczyny Powiedzcie mi jak to jest bo byłam dziś tym pobraniu krwi tych badań tych hormonów i one są skierowane przez ginekologa i pani powiedziała że ja nie odbieram tych wyników tylko one od razu londuja do Położnych do kart tylko ja nie wiem jak to mam rozumieć Czyli ja tych badań w ogóle nie widzę

Ostatnia edycja:
Kurcze dziewczyny Powiedzcie mi jak to jest bo byłam dziś tym pobraniu krwi tych badań tych hormonów i one są skierowane przez ginekologa i pani powiedziała że ja nie odbieram tych wyników tylko one od razu londuja do Położnych do kart tylko ja nie wiem jak to mam rozumieć Czyli ja tych badań w ogóle nie widzę
Nie mam pojęcia dlaczego zabierają wyniki. Mi nigdy żaden lekarz nie zabiera. Wpisują w kartę i oddaja. Bez sensu

reklama
Co smieszniejsze chwilę wcześniej powiezizla że jeden wynik będzie jutro a drugi tak jak beta za 3 dni nie wiem przejdę się jutro po szkole może jej się coś poplatalo
Nie mam pojęcia dlaczego zabierają wyniki. Mi nigdy żaden lekarz nie zabiera. Wpisują w kartę i oddaja. Bez sensu

Do góry