reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Matko dziewczyny co ja mialam dziś za koszmarną nockę... Okazało się, że mam uczulenie na chipsy, które zjadłam wczoraj wieczorem, zwykłe ketchupowe [emoji50] cała spuchłam, pół nocy się drapałam i szukałam co moge wziąć, ostatecznie skończyło się na tym, że wzięłam cetyryzynę, mam nadzieję, że ta jedna tabletka nie zaszkodzi maluszkowi [emoji849]

A co do wyników badań to jak ja ostatnio byłam odebrać swoje to Pani przekazała mi, że wyniki i tak są już u lekarza, ale mi i tak wydrukowała [emoji6] może tak po prostu jest, że kto zleca ten dostaje też.

reklama
Tak powinni dzwonić jeśli wyniki są złe. Nie powinni czekać z tymi informacjami do wizyty.
Pokaż na jakie pazurki się zdecydowałas?

Dziewczyny co robić, mam wiecznie WKU... RWA no wszystko mnie wkur.... wia a w szczególności m. Ja już nie mam pojęcia. No tak mnie denerwuje że mam ochote pizgnac drzwiami i iść w Ch.

Dziewczyny co robić, mam wiecznie WKU... RWA no wszystko mnie wkur.... wia a w szczególności m. Ja już nie mam pojęcia. No tak mnie denerwuje że mam ochote pizgnac drzwiami i iść w Ch.
Jeju Marta jak znajdziesz sposób daj znać! Ja ost mam takiego non stop WKU...... A że szok (a nawet w ciąży nie jestem jeszcze vo też mnie wkur... a) . Mój m to potęguje bo chyba uznał że jak mam urlop to po to żeby on mógł odpocząć po pracy i nie robi nic, a jeszcze mi dziś pow że pewnie jestem nerwowa bo wracam do pracy. Wszystko mi tak ciśnienie podnosi nawet takie szczegóły, drobne pierdy jakieś. Czuję że w końcu wybuchne. Uhhh. Mam wrażenie że wszystko idzie na opak. Chyba zacznę melise pić.... Litrami....hektolitrami [emoji1787]

Matko dziewczyny co ja mialam dziś za koszmarną nockę... Okazało się, że mam uczulenie na chipsy, które zjadłam wczoraj wieczorem, zwykłe ketchupowe [emoji50] cała spuchłam, pół nocy się drapałam i szukałam co moge wziąć, ostatecznie skończyło się na tym, że wzięłam cetyryzynę, mam nadzieję, że ta jedna tabletka nie zaszkodzi maluszkowi [emoji849]

A co do wyników badań to jak ja ostatnio byłam odebrać swoje to Pani przekazała mi, że wyniki i tak są już u lekarza, ale mi i tak wydrukowała [emoji6] może tak po prostu jest, że kto zleca ten dostaje też.
Oooo masakra to ostro. A już jest dobrze? Jak się czujesz?? W szoku jestem

Jednak na te.

Ja jestem taka wkurwiona że bez kija do mnie nie podchodzić. Aż cała kipie ze złości.
IMG_20190919_110951_732.jpeg

Biedna [emoji20] juz przeszło? Jest lepiej?

W końcu minie Ci ten wkurw na pewno! [emoji39] wyluzuj, totalna olewka-najlepiej pomaga!

reklama
Do góry