reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Zrobiłam chrusciki i tak się nazarlam że masakra.
Ja za to ost mogłabym non stop jeść kasze gryczana z warzywami, dziś z burakiem, marchewka, cebula, cukinia, fasolka szparagowa, pieczarkami i papryka czerwona mniam mniam [emoji16]
IMG_20190922_163331.jpeg

Hej dziewczyny [emoji6] przepadłam w ten weekend, ale nawet nie miałam siły się odezwać... tak się okropnie czułam, że wczoraj wieczorem to aż beczałam z bezsilności.. A jeszcze musiałam na urodziny jechać, choć czułam się koszmarnie [emoji849] no, ale dałam radę, dziś do popołudnia przelezałam, ale na szczęście mi przeszło i poszłam trochę porobić w ogrodzie, taka cudna pogoda [emoji3590]

Cześć dziewczynki. Pamiętacie mnie jeszcze? Nie zaglądałam tu wieki... :o troszke miałam zawirowania z mężem, chyba przerosła nas ta cała sytuacja z pragnieniem drugiego dziecka. No stop liczenie dni, kiedy/jak i wszystko wokół tego się kręciło. Często sie kłócilismy.. daliśmy sobie spokój na jakis czas...co będzie to będzie..(choć latka lecą..) Może los i życie tak nas kieruje żeby posiadać jedno dziecko (choc wariuje czasem z tego pragnienia).
A co tam u was? Ktorej się poszczęścilo♡♡? Z miłą chęcią będę zaglądać tu jeśli nie pogonicie:p
Pozdrawiam was serdecznie.

Cześć, pewnie, że pamiętamy [emoji6] trzymam za Was kciuki żeby Wam się wszystko ułożyło [emoji110]
Mi się poszczęściło i aktualnie leci 11 tydzień [emoji6]
Zrobiłam chrusciki i tak się nazarlam że masakra.

Matko, muszę jutro kupić [emoji7] tylko ciekawe, czy jutro nadal będę miała na nie ochotę [emoji16]

Ja za to ost mogłabym non stop jeść kasze gryczana z warzywami, dziś z burakiem, marchewka, cebula, cukinia, fasolka szparagowa, pieczarkami i papryka czerwona mniam mniam [emoji16]Zobacz załącznik 1025509

Oj też mam ostatnio fazę na kasze [emoji16] a poza tym uwielbiam dania "z jednej patelni" [emoji16]

Jakoś tu ucichlo ostatnio [emoji51]
Ja się załamie [emoji25] czuje że @ się zbliża choć zostalo jeszcze ok tygodnia... zawsze o tym czasie zaczyna mnie brzuch boleć. W tym cyklu raczej znowu nic

Hej dziewczyny [emoji6] przepadłam w ten weekend, ale nawet nie miałam siły się odezwać... tak się okropnie czułam, że wczoraj wieczorem to aż beczałam z bezsilności.. A jeszcze musiałam na urodziny jechać, choć czułam się koszmarnie [emoji849] no, ale dałam radę, dziś do popołudnia przelezałam, ale na szczęście mi przeszło i poszłam trochę porobić w ogrodzie, taka cudna pogoda [emoji3590]

Cześć, pewnie, że pamiętamy [emoji6] trzymam za Was kciuki żeby Wam się wszystko ułożyło [emoji110]
Mi się poszczęściło i aktualnie leci 11 tydzień [emoji6]

Matko, muszę jutro kupić [emoji7] tylko ciekawe, czy jutro nadal będę miała na nie ochotę [emoji16]

Oj też mam ostatnio fazę na kasze [emoji16] a poza tym uwielbiam dania "z jednej patelni" [emoji16]
Ważne że czujesz się lepiej. Ooo tak pogoda była dzisiaj cudna dla mnie mogłaby byc taka cała piękna jesień [emoji16] a dania w których brudze jak najmniej garow to moje ulubione [emoji1787][emoji1787]

Jakoś tu ucichlo ostatnio [emoji51]
Ja się załamie [emoji25] czuje że @ się zbliża choć zostalo jeszcze ok tygodnia... zawsze o tym czasie zaczyna mnie brzuch boleć. W tym cyklu raczej znowu nic
Kochana głowa do góry, wszystko jest możliwe przecież [emoji8]

reklama
Witam się ja wieczorem. Chciałam zrobić przemeblowanie kuchni tzn lodówkę że stołem i zrobiłam ale jak m wrócił to powedzial że co to ma być i musiałam spowrotem przestawić jak było. Focha mam nie odzywam się do niego

Do góry