reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Ja za to ost mogłabym non stop jeść kasze gryczana z warzywami, dziś z burakiem, marchewka, cebula, cukinia, fasolka szparagowa, pieczarkami i papryka czerwona mniam mniam [emoji16]Zrobiłam chrusciki i tak się nazarlam że masakra.
Hej dziewczyny [emoji6] przepadłam w ten weekend, ale nawet nie miałam siły się odezwać... tak się okropnie czułam, że wczoraj wieczorem to aż beczałam z bezsilności.. A jeszcze musiałam na urodziny jechać, choć czułam się koszmarnie [emoji849] no, ale dałam radę, dziś do popołudnia przelezałam, ale na szczęście mi przeszło i poszłam trochę porobić w ogrodzie, taka cudna pogoda [emoji3590]
Cześć, pewnie, że pamiętamy [emoji6] trzymam za Was kciuki żeby Wam się wszystko ułożyło [emoji110]
Mi się poszczęściło i aktualnie leci 11 tydzień [emoji6]
Matko, muszę jutro kupić [emoji7] tylko ciekawe, czy jutro nadal będę miała na nie ochotę [emoji16]
Oj też mam ostatnio fazę na kasze [emoji16] a poza tym uwielbiam dania "z jednej patelni" [emoji16]
Cześć dziewczynki. Pamiętacie mnie jeszcze? Nie zaglądałam tu wieki... troszke miałam zawirowania z mężem, chyba przerosła nas ta cała sytuacja z pragnieniem drugiego dziecka. No stop liczenie dni, kiedy/jak i wszystko wokół tego się kręciło. Często sie kłócilismy.. daliśmy sobie spokój na jakis czas...co będzie to będzie..(choć latka lecą..) Może los i życie tak nas kieruje żeby posiadać jedno dziecko (choc wariuje czasem z tego pragnienia).
A co tam u was? Ktorej się poszczęścilo♡♡? Z miłą chęcią będę zaglądać tu jeśli nie pogonicie
Pozdrawiam was serdecznie.
Cześć, pewnie, że pamiętamy [emoji6] trzymam za Was kciuki żeby Wam się wszystko ułożyło [emoji110]
Zrobiłam chrusciki i tak się nazarlam że masakra.
Matko, muszę jutro kupić [emoji7] tylko ciekawe, czy jutro nadal będę miała na nie ochotę [emoji16]
Ja za to ost mogłabym non stop jeść kasze gryczana z warzywami, dziś z burakiem, marchewka, cebula, cukinia, fasolka szparagowa, pieczarkami i papryka czerwona mniam mniam [emoji16]Zobacz załącznik 1025509
Oj też mam ostatnio fazę na kasze [emoji16] a poza tym uwielbiam dania "z jednej patelni" [emoji16]
Isasza4444
Nie załamuj Adzik, a już Cie brzuch boli?Jakoś tu ucichlo ostatnio [emoji51]
Ja się załamie [emoji25] czuje że @ się zbliża choć zostalo jeszcze ok tygodnia... zawsze o tym czasie zaczyna mnie brzuch boleć. W tym cyklu raczej znowu nic
Isasza4444
Ważne że czujesz się lepiej. Ooo tak pogoda była dzisiaj cudna dla mnie mogłaby byc taka cała piękna jesień [emoji16] a dania w których brudze jak najmniej garow to moje ulubione [emoji1787][emoji1787]Hej dziewczyny [emoji6] przepadłam w ten weekend, ale nawet nie miałam siły się odezwać... tak się okropnie czułam, że wczoraj wieczorem to aż beczałam z bezsilności.. A jeszcze musiałam na urodziny jechać, choć czułam się koszmarnie [emoji849] no, ale dałam radę, dziś do popołudnia przelezałam, ale na szczęście mi przeszło i poszłam trochę porobić w ogrodzie, taka cudna pogoda [emoji3590]
adzik
Tak. Jeszcze nie mocno ale już cmi. Co zrobisz jak nic nie zrobisz [emoji26]Nie załamuj Adzik, a już Cie brzuch boli?
Isasza4444
Bidulko ale to może też nie cmic na @ tylko z innego powodu [emoji16]Tak. Jeszcze nie mocno ale już cmi. Co zrobisz jak nic nie zrobisz [emoji26]
Ja z kolei będę czekać na @ po odstawieniu leku ( znoooowuuu) ehhh.
Kochana głowa do góry, wszystko jest możliwe przecież [emoji8]Jakoś tu ucichlo ostatnio [emoji51]
Ja się załamie [emoji25] czuje że @ się zbliża choć zostalo jeszcze ok tygodnia... zawsze o tym czasie zaczyna mnie brzuch boleć. W tym cyklu raczej znowu nic
reklama
Witam się ja wieczorem. Chciałam zrobić przemeblowanie kuchni tzn lodówkę że stołem i zrobiłam ale jak m wrócił to powedzial że co to ma być i musiałam spowrotem przestawić jak było. Focha mam nie odzywam się do niego
Podziel się: