reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja również witam się w niedzielę. W ostatni dzień urlopu, oczywiście jak zawsze nie wykonałam nawet połowy rzeczy i porządków które sobie założyłam [emoji24][emoji1787][emoji1787]

Niedziela A młoda postanowiła wstać o 6 jak tak na tygodniu nie da się jej obudzić nawet mlotkiem walacym w ścianę do przedszkola tak dziś wstala i mówi mamo wstawaj ruszaj się nowy dzień, glodna jestem =) więc mama już na drugiej kawie =) miłego dnia dziewczynki ja dziś ostatni dzień clo , nic nie czuje żadnej różnicy. Poza zwiększoną wydzieloną.

Niedziela A młoda postanowiła wstać o 6 jak tak na tygodniu nie da się jej obudzić nawet mlotkiem walacym w ścianę do przedszkola tak dziś wstala i mówi mamo wstawaj ruszaj się nowy dzień, glodna jestem =) więc mama już na drugiej kawie =) miłego dnia dziewczynki ja dziś ostatni dzień clo , nic nie czuje żadnej różnicy. Poza zwiększoną wydzieloną.
Jak mój syn był młodszy mówiłam mu w weekend że idzie do przedszkola i wtedy spał dłużej [emoji86][emoji23][emoji87]

Cześć dziewczynki. Pamiętacie mnie jeszcze? Nie zaglądałam tu wieki... :o troszke miałam zawirowania z mężem, chyba przerosła nas ta cała sytuacja z pragnieniem drugiego dziecka. No stop liczenie dni, kiedy/jak i wszystko wokół tego się kręciło. Często sie kłócilismy.. daliśmy sobie spokój na jakis czas...co będzie to będzie..(choć latka lecą..) Może los i życie tak nas kieruje żeby posiadać jedno dziecko (choc wariuje czasem z tego pragnienia).
A co tam u was? Ktorej się poszczęścilo♡♡? Z miłą chęcią będę zaglądać tu jeśli nie pogonicie:p
Pozdrawiam was serdecznie.

Cześć dziewczynki. Pamiętacie mnie jeszcze? Nie zaglądałam tu wieki... :o troszke miałam zawirowania z mężem, chyba przerosła nas ta cała sytuacja z pragnieniem drugiego dziecka. No stop liczenie dni, kiedy/jak i wszystko wokół tego się kręciło. Często sie kłócilismy.. daliśmy sobie spokój na jakis czas...co będzie to będzie..(choć latka lecą..) Może los i życie tak nas kieruje żeby posiadać jedno dziecko (choc wariuje czasem z tego pragnienia).
A co tam u was? Ktorej się poszczęścilo♡♡? Z miłą chęcią będę zaglądać tu jeśli nie pogonicie:p
Doskonale Cie rozumiem, ja prawie zwariowalam starajac się o syna.
Cieszę się że się odzywasz. Życzę Ci aby się udało i to nawet nie jedno [emoji3590]
Oczywiście że pamiętamy [emoji16]

Ja w dalszym ciągu walczę, nie mogę cyklu odzyskać. Teraz mam orgametril na wywołanie dziś 5 dzień a potem cykle będą z clo i dupkiem (1szy raz będę brać dupka).

Ja też czasem dostaje szału i już nie raz odbiło się to na związku. Ale teraz na luzie nie mogę sobie pozwolić na to żeby zniszczyć m... Ja niestety jeszcze się staram ale mam nadzieję że niedługo sie uda i mam nadzieję że przy okazji już żadne choroby nie wyskocza.

Na pewno każdej z nas się uda ♡ choć większość nas stad już zafasolkowała. A to też pokazuje że nie wolno się poddawać

reklama
Do góry