reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziękuję kochana ale myśmy zrezygnowali. Dostałam clo wszystkie potrzebne leki ale nie biorę bo po prostu są mi nie potrzebne. Lekarze mówią że macica już jest słaba i każda kolejna ciąża ma co raz większe ryzyko że się nie utrzyma a ja nie chcę juz przez to przechodzić.

Kiedyś pisałam że jeśli stracę 4 ciąże to odpuszczam i też tak zrobiłam.
Jestem w pierwszym cyklu po poronieniu dzisiaj 35dc i czekam na miesiączkę a 26dc miałam kilka nitek krwi w sluzie i nie wiem o to mogło oznaczyć i raczej nie chce wiedzieć.
Kurcze ale jakaś przyczyną musi być ze macica jest slaba. Jesteś bardzo młoda osoba wszystko przed Tobą.
@MartaSx: a tak z innej beczki masz bardzo ładny brzuszek.
Ciraz ciężej mi z nim [emoji23]
Ja moze nie seriale, ale popołudniami i wieczorami gram nałogowo z mama w gry planszowe :D jednak gdybym mieszkała sama, to tez na pewno bym oglądała wszystkie trudne sprawy jak leci [emoji14]

A czemu tak piszesz? Na pewno uda Ci sie zajść w ciażę

Jak napisałaś o kanapce z pasztetem, to zrozumiałam, ze tez potrzebuje zjeść taka kanapkę [emoji14]

Profilowe zmieniłam z tydzien temu albo wiecej :D
To mi to Twoje zdjęcie jakoś umknęło. A jedz na zdrowie ja jeszcze ketchup nawalilam [emoji23]

O matko, dopiero dotarłam do domu. Po wizycie byliśmy jeszcze u znajomych [emoji6]

Z maluszkiem wszystko ok, rusza się i to jest najpiękniejsze, co w życiu widziałam [emoji7] już taki mały człowieczek, ma rączki, nóżki, no wszystko żeby wyglądać jak człowiek [emoji16] serduszko 178, lekarz mówił, że ok. No i ma już 2,8 cm [emoji3590] na zdjęciu tak korzystnie nie wypadło, ale na usg na żywo to jest boskie [emoji3059]
Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]
IMG_20190917_213329.jpeg

Aha, no i jest teraz już 2 dni młodsza niż z om, więc po prostu będę liczyć z om i jutro zaczynam 11 tydzień [emoji3590]

O matko, dopiero dotarłam do domu. Po wizycie byliśmy jeszcze u znajomych [emoji6]

Z maluszkiem wszystko ok, rusza się i to jest najpiękniejsze, co w życiu widziałam [emoji7] już taki mały człowieczek, ma rączki, nóżki, no wszystko żeby wyglądać jak człowiek [emoji16] serduszko 178, lekarz mówił, że ok. No i ma już 2,8 cm [emoji3590] na zdjęciu tak korzystnie nie wypadło, ale na usg na żywo to jest boskie [emoji3059]
Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]Zobacz załącznik 1023574
Aha, no i jest teraz już 2 dni młodsza niż z om, więc po prostu będę liczyć z om i jutro zaczynam 11 tydzień [emoji3590]

Ale maleńka kruszynka, niech zdrowo rośnie!!!!

Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]Zobacz załącznik 1023574

Cudnie! Super wieści [emoji7] ja dziś właśnie tez umówiłam się na prenatalne i pappa i tez mam 8.10, ale fajnie [emoji3]

Dziękuję kochana ale myśmy zrezygnowali. Dostałam clo wszystkie potrzebne leki ale nie biorę bo po prostu są mi nie potrzebne. Lekarze mówią że macica już jest słaba i każda kolejna ciąża ma co raz większe ryzyko że się nie utrzyma a ja nie chcę juz przez to przechodzić.

Kiedyś pisałam że jeśli stracę 4 ciąże to odpuszczam i też tak zrobiłam.
Jestem w pierwszym cyklu po poronieniu dzisiaj 35dc i czekam na miesiączkę a 26dc miałam kilka nitek krwi w sluzie i nie wiem o to mogło oznaczyć i raczej nie chce wiedzieć.
Pamiętam jak dołączyłam i byłaś jedną z aktywnie udzielających się dziewczyn, które miały za sobą to co ja.. Trzymam kciuki za wasze szczęście, czy w staraniach czy w innych marzeniach które z pewnością macie. Jesteś naprawdę dzielna i silna. Tęsknimy tu za tobą :)

Powiem wam ale dziwne jedna pierś jest wielka nabrzmiala i. Meeega bolaca a druga wgl taka sama jak zawsze ale. Mega swędzi [emoji23][emoji23]

reklama
Kurcze ale jakaś przyczyną musi być ze macica jest slaba. Jesteś bardzo młoda osoba wszystko przed Tobą. Ciraz ciężej mi z nim [emoji23]To mi to Twoje zdjęcie jakoś umknęło. A jedz na zdrowie ja jeszcze ketchup nawalilam [emoji23]
Macica się robi co raz słabsza z powodu ciąży. To już moja 4 ciąża której nie donosilam.

Bardzo pragnęłam mieć dziecka ale zdrowie jest ważniejsze. Dla mnie każda utracona ciąża jest ryzykiem.

Wiem że w końcu by się udało ale to jest naprawdę nie na moje nerwy stres ból łzy nie przespane noce.

A co do brzuszka to pewnie cię nie pociesze ale będzie pewnie jeszcze większy za nim donosisz do końca.

Ja za parę dni zostanę 4 raz ciocia.

Do góry