reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej ;)
1568731378279.jpeg

reklama
Przycupnę tutaj u was, bo właśnie się dowiedziałam, że muszę odłożyć starania o kolejne 3 miesiące :( Już odliczałam dni do października, kiedy mieliśmy zacząć, a wyszło na to, że przez urlop w ciepłych krajach w październiku i lekach przeciw malarii, które będę musiała brać, musimy dalej czekać.
Ja wiem, że to już blisko i żadna różnica w kontekście długich starań, ale od kiedy zdiagnozowano u mnie PCOS to strasznie boje się tego, że nie będę w stanie zajść w ciążę i ten temat strasznie mnie stresuje :(

Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej ;) Zobacz załącznik 1023457
Ja też z chodziłam z czarnych ale sama

Słuchajcie ile się czeka na wyniki obciążenia glukoza?

Coś słodkiego bym zjadła masakra. A zimno, ciemno i pada [emoji24]

Przycupnę tutaj u was, bo właśnie się dowiedziałam, że muszę odłożyć starania o kolejne 3 miesiące :( Już odliczałam dni do października, kiedy mieliśmy zacząć, a wyszło na to, że przez urlop w ciepłych krajach w październiku i lekach przeciw malarii, które będę musiała brać, musimy dalej czekać.
Ja wiem, że to już blisko i żadna różnica w kontekście długich starań, ale od kiedy zdiagnozowano u mnie PCOS to strasznie boje się tego, że nie będę w stanie zajść w ciążę i ten temat strasznie mnie stresuje :(
Witaj [emoji16] przycupnij [emoji16]

Nie martw się ja mam pcos i wygrana walkę o synka, teraz rozpoczęłam starania o drugiego bobaska i wierzę że się uda, raz się udało [emoji16]

Ja się na wynikach kompletnie nie znam [emoji23][emoji87]
Jutro rano zaprowadze małego do szkoły i pójdę na krew, mocz i na obciążenie glukoza

Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej ;) Zobacz załącznik 1023457
Ja wczoraj z czerwonych zaczęłam przechodzić do blondu, ale u mnie fryzjerka zadecydowała o rozjaśnianiu stopniowo pasemkami.

Zapraszamy do nas! Ile się już staracie?
Dla pocieszenia napiszę, że znam mnóstwo kobiet, które przy PCOS zaszły w ciąże :) Ważne, że wiesz, co CI dolega i po chwilowej przerwie będziecie mogli zacząć dalej starania i z lekami i pod obserwacją lekarzy na pewno się uda.

Ja też z chodziłam z czarnych ale sama

Słuchajcie ile się czeka na wyniki obciążenia glukoza?

Coś słodkiego bym zjadła masakra. A zimno, ciemno i pada [emoji24]
Jutro robisz glukozę? No to chyba już nie bardzo coś słodkiego, bo trzeba się ileś godzin wstrzymać od cukru

reklama
Do góry