reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mi się od dawna nie pokazują [emoji849] już się przyzwyczaiłam
Mi nie wyskakuje zadna ikonka z aplikacji czy cos, ale jak wchodziłam w aplikacje czy w neta i nacisnęłam na powiadomienia, to wszystko było, a teraz nic :/ a ze mam upośledzony telefon (zeby przejsc na następna strone wątku, musze w adresie url zmieniać nr strony Hahaha) to jednak mi lista powiadomień ułatwiała sprawę

reklama
A która z was jest tak porąbana jak ja i ogląda m jak miłość ? [emoji23] masakra męża niema i oglądam wszystkie seriale które lecą
Hej kochana ja oglądam od rana do wieczora wszystkie seriale.

Dziewczyny przepraszam że się nie udzielam ale już nie mam po co udzielać się na temat starań i ciąży. Ale często was czytam. Buziole[emoji8]

Ja wczoraj z czerwonych zaczęłam przechodzić do blondu, ale u mnie fryzjerka zadecydowała o rozjaśnianiu stopniowo pasemkami.

Zapraszamy do nas! Ile się już staracie?
Dla pocieszenia napiszę, że znam mnóstwo kobiet, które przy PCOS zaszły w ciąże :) Ważne, że wiesz, co CI dolega i po chwilowej przerwie będziecie mogli zacząć dalej starania i z lekami i pod obserwacją lekarzy na pewno się uda.

Jutro robisz glukozę? No to chyba już nie bardzo coś słodkiego, bo trzeba się ileś godzin wstrzymać od cukru
Dlatego nie zarlam [emoji23] jutro po badaniu zeżre jak mnie nie zemdli. Ostatni posiłek zjadłam o 18 kanapkę z pasztetem. I dwa jabłka małe ale to o 16.
Zmieniłaś zdj profilowe [emoji848]
A która z was jest tak porąbana jak ja i ogląda m jak miłość ? [emoji23] masakra męża niema i oglądam wszystkie seriale które lecą
Ja oglądam tylko domowe rewolucję.

Miło że wpadasz [emoji7] dlaczego tak mówisz ja nadal wierzę w Ciebie.
Dziękuję kochana ale myśmy zrezygnowali. Dostałam clo wszystkie potrzebne leki ale nie biorę bo po prostu są mi nie potrzebne. Lekarze mówią że macica już jest słaba i każda kolejna ciąża ma co raz większe ryzyko że się nie utrzyma a ja nie chcę juz przez to przechodzić.

Kiedyś pisałam że jeśli stracę 4 ciąże to odpuszczam i też tak zrobiłam.
Jestem w pierwszym cyklu po poronieniu dzisiaj 35dc i czekam na miesiączkę a 26dc miałam kilka nitek krwi w sluzie i nie wiem o to mogło oznaczyć i raczej nie chce wiedzieć.

Ja moze nie seriale, ale popołudniami i wieczorami gram nałogowo z mama w gry planszowe :D jednak gdybym mieszkała sama, to tez na pewno bym oglądała wszystkie trudne sprawy jak leci :p

Hej kochana ja oglądam od rana do wieczora wszystkie seriale.

Dziewczyny przepraszam że się nie udzielam ale już nie mam po co udzielać się na temat starań i ciąży. Ale często was czytam. Buziole[emoji8]
A czemu tak piszesz? Na pewno uda Ci sie zajść w ciażę
Dlatego nie zarlam [emoji23] jutro po badaniu zeżre jak mnie nie zemdli. Ostatni posiłek zjadłam o 18 kanapkę z pasztetem. I dwa jabłka małe ale to o 16.
Zmieniłaś zdj profilowe [emoji848]Ja oglądam tylko domowe rewolucję.
Jak napisałaś o kanapce z pasztetem, to zrozumiałam, ze tez potrzebuje zjeść taka kanapkę :p

Profilowe zmieniłam z tydzien temu albo wiecej :D

reklama
Ja moze nie seriale, ale popołudniami i wieczorami gram nałogowo z mama w gry planszowe :D jednak gdybym mieszkała sama, to tez na pewno bym oglądała wszystkie trudne sprawy jak leci [emoji14]

A czemu tak piszesz? Na pewno uda Ci sie zajść w ciażę

Jak napisałaś o kanapce z pasztetem, to zrozumiałam, ze tez potrzebuje zjeść taka kanapkę [emoji14]

Profilowe zmieniłam z tydzien temu albo wiecej :D
Kochana ja już odpuściłam. Nie mam siły i ochoty już walczyć.

Ale za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki.

Do góry