Mi nie wyskakuje zadna ikonka z aplikacji czy cos, ale jak wchodziłam w aplikacje czy w neta i nacisnęłam na powiadomienia, to wszystko było, a teraz nic :/ a ze mam upośledzony telefon (zeby przejsc na następna strone wątku, musze w adresie url zmieniać nr strony Hahaha) to jednak mi lista powiadomień ułatwiała sprawęMi się od dawna nie pokazują [emoji849] już się przyzwyczaiłam
reklama
MamaM123
Fanka BB :)
Jeszcze nie, mam tylko trochę takiego różowego śluzu ale brzuch pobolewa.Wam też nie pokazują się powiadomienia? Jak wchodzę w powiadomienia, to pokazuje mi się, że ostatnio napisała coś Nikolka o 15.
@MamaM123 @Isasza4444 jak tam @? Coś się pojawiło, rozkręciło?
Aneczka85_01
A która z was jest tak porąbana jak ja i ogląda m jak miłość ? [emoji23] masakra męża niema i oglądam wszystkie seriale które lecą
młoda1994
Hej kochana ja oglądam od rana do wieczora wszystkie seriale.A która z was jest tak porąbana jak ja i ogląda m jak miłość ? [emoji23] masakra męża niema i oglądam wszystkie seriale które lecą
Dziewczyny przepraszam że się nie udzielam ale już nie mam po co udzielać się na temat starań i ciąży. Ale często was czytam. Buziole[emoji8]
Dlatego nie zarlam [emoji23] jutro po badaniu zeżre jak mnie nie zemdli. Ostatni posiłek zjadłam o 18 kanapkę z pasztetem. I dwa jabłka małe ale to o 16.Ja wczoraj z czerwonych zaczęłam przechodzić do blondu, ale u mnie fryzjerka zadecydowała o rozjaśnianiu stopniowo pasemkami.
Zapraszamy do nas! Ile się już staracie?
Dla pocieszenia napiszę, że znam mnóstwo kobiet, które przy PCOS zaszły w ciążeWażne, że wiesz, co CI dolega i po chwilowej przerwie będziecie mogli zacząć dalej starania i z lekami i pod obserwacją lekarzy na pewno się uda.
Jutro robisz glukozę? No to chyba już nie bardzo coś słodkiego, bo trzeba się ileś godzin wstrzymać od cukru
Zmieniłaś zdj profilowe [emoji848]
Ja oglądam tylko domowe rewolucję.A która z was jest tak porąbana jak ja i ogląda m jak miłość ? [emoji23] masakra męża niema i oglądam wszystkie seriale które lecą
Miło że wpadasz [emoji7] dlaczego tak mówisz ja nadal wierzę w Ciebie.Hej kochana ja oglądam od rana do wieczora wszystkie seriale.
Dziewczyny przepraszam że się nie udzielam ale już nie mam po co udzielać się na temat starań i ciąży. Ale często was czytam. Buziole[emoji8]
młoda1994
Dziękuję kochana ale myśmy zrezygnowali. Dostałam clo wszystkie potrzebne leki ale nie biorę bo po prostu są mi nie potrzebne. Lekarze mówią że macica już jest słaba i każda kolejna ciąża ma co raz większe ryzyko że się nie utrzyma a ja nie chcę juz przez to przechodzić.Miło że wpadasz [emoji7] dlaczego tak mówisz ja nadal wierzę w Ciebie.
Kiedyś pisałam że jeśli stracę 4 ciąże to odpuszczam i też tak zrobiłam.
Jestem w pierwszym cyklu po poronieniu dzisiaj 35dc i czekam na miesiączkę a 26dc miałam kilka nitek krwi w sluzie i nie wiem o to mogło oznaczyć i raczej nie chce wiedzieć.
Ja moze nie seriale, ale popołudniami i wieczorami gram nałogowo z mama w gry planszoweA która z was jest tak porąbana jak ja i ogląda m jak miłość ? [emoji23] masakra męża niema i oglądam wszystkie seriale które lecą
A czemu tak piszesz? Na pewno uda Ci sie zajść w ciażęHej kochana ja oglądam od rana do wieczora wszystkie seriale.
Jak napisałaś o kanapce z pasztetem, to zrozumiałam, ze tez potrzebuje zjeść taka kanapkęDlatego nie zarlam [emoji23] jutro po badaniu zeżre jak mnie nie zemdli. Ostatni posiłek zjadłam o 18 kanapkę z pasztetem. I dwa jabłka małe ale to o 16.
Zmieniłaś zdj profilowe [emoji848]Ja oglądam tylko domowe rewolucję.
Profilowe zmieniłam z tydzien temu albo wiecej
reklama
młoda1994
Kochana ja już odpuściłam. Nie mam siły i ochoty już walczyć.Ja moze nie seriale, ale popołudniami i wieczorami gram nałogowo z mama w gry planszowejednak gdybym mieszkała sama, to tez na pewno bym oglądała wszystkie trudne sprawy jak leci [emoji14]
A czemu tak piszesz? Na pewno uda Ci sie zajść w ciażę
Jak napisałaś o kanapce z pasztetem, to zrozumiałam, ze tez potrzebuje zjeść taka kanapkę [emoji14]
Profilowe zmieniłam z tydzien temu albo wiecej![]()
Ale za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki.
Podziel się: