reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Haha ja też tak robię zakupy, no może poza wodeczka bo wolę piffko ew whisky [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

A może nie trzeba Cie chronić bo to [emoji1768]??
Trzymam mocno kciuki doskonale wiem co przechodzisz [emoji16]
Ja to już bym chciała żeby jak ma być @ to niech już będzie bo każdy kolejny dzień tylko niepotrzebnie wydłuża cykl.
Ja tez zdecydowanie wolę whisky :D ale u mnie niestety z alkoholem jak ze słodyczami, ile kupię, tyle musze skonsumować, nie ma opcji, żeby leżało[emoji23] dlatego do lustra (może nie do lustra, bo w towarzystwie niepijącej mamy) wole kupić skromna dwusetke jak rasowy alkoholik[emoji23]

I dokładnie zgadzam się z tym, że jak @ ma być to niech będzie. A nie takie przeciągnie struny :/ ja coś czuję że okres mi się spozni i tylko najem się nadzieji[emoji17]

Haha cis w tym jest a szczególnie mój m tak ma kupowanie "na zapas" piwa czy whisky nie wychodzi bo "zapasy" szybko zostają skonsumowane [emoji23][emoji23]

Ja wl wiem że to przeciąganie tylko daje mi nadzieję n i e potrzebnie bo czuje ze @ będzie, dziś w służbie było przez moment więcej krwii więc niech się rozkreci w
Cholere, może jakieś domowe sposoby? Czytałam o przysiadach, brzuszkach i gorącej kąpieli [emoji23][emoji23]

Haha cis w tym jest a szczególnie mój m tak ma kupowanie "na zapas" piwa czy whisky nie wychodzi bo "zapasy" szybko zostają skonsumowane [emoji23][emoji23]

Ja wl wiem że to przeciąganie tylko daje mi nadzieję n i e potrzebnie bo czuje ze @ będzie, dziś w służbie było przez moment więcej krwii więc niech się rozkreci w
Cholere, może jakieś domowe sposoby? Czytałam o przysiadach, brzuszkach i gorącej kąpieli [emoji23][emoji23]
Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że seks przyspiesza proces @ :D

A ja weszłam sobie kakendarzyk na jakimś starym telefonie i w 2017 roku krwawienie owulacyjne miałam na 18 dni przed @. I się załamałam, bo wtedy wychodzi, że @ powinnam mieć dopiero we wtorek. Jeszcze tyle czekania[emoji26] i widzę nowa zależność, że piersi mnie bolą teraz nie na tydzień przed okresem, ale już dużo wcześniej eh[emoji17]

@Isasza4444 i @RoseGold ja bardzo mocno trzymam kciuki żeby te Wasze objawy to nie było tylko nakręcanie się tylko znak, że zafasolkowałyście [emoji3059]

Ja mam dziś dziwny dzień. Rano jak się obudziłam to myślałam, że życie jest piękne, w końcu zaczęłam się bardziej cieszyć z ciąży, a potem taki zjazd, że masakra, myślałam, że zaliczę pierwsze spotkanie z kibelkiem [emoji16] ale nie... Jakby tego było mało przyjechali teściowie, ale jakoś przeżyłam... Odzyskałam siły, skosiłam trawę i zaraz lecimy do sąsiadów. Ciekawe jak dzisiaj wykręcę się od picia [emoji848]
Czy życie kobiety w ciąży to serio musi być taka sinusoida? [emoji849]

@Isasza4444 i @RoseGold ja bardzo mocno trzymam kciuki żeby te Wasze objawy to nie było tylko nakręcanie się tylko znak, że zafasolkowałyście [emoji3059]

Ja mam dziś dziwny dzień. Rano jak się obudziłam to myślałam, że życie jest piękne, w końcu zaczęłam się bardziej cieszyć z ciąży, a potem taki zjazd, że masakra, myślałam, że zaliczę pierwsze spotkanie z kibelkiem [emoji16] ale nie... Jakby tego było mało przyjechali teściowie, ale jakoś przeżyłam... Odzyskałam siły, skosiłam trawę i zaraz lecimy do sąsiadów. Ciekawe jak dzisiaj wykręcę się od picia [emoji848]
Czy życie kobiety w ciąży to serio musi być taka sinusoida? [emoji849]
To powiedz im że w ciąży jesteś. Przecież jesteś [emoji23] ja tam mówiłam. Teraz będzie już wszystko dobrze

reklama
Kurcze no jakoś jeszcze się boję [emoji849] tak myślę, że w październiku dopiero będziemy mówić [emoji848]
To powiedz ze głową Cie boli albo ząb o nie chcesz pić bo boisz się że w nocy będziesz musiała wziąć tab przeciwbólowa żeby usnav a nie chcesz ryzykować mieszania alkoholu i leków

Do góry