reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]
20190912_140727.jpeg
20190912_142528.jpeg

reklama
Jestem na staraczkach i zaglądam też tutaj :D i w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo :D

Ja też się zachowuje jak psychicznie chora :D dziewczyny oszaleje!!!! Co dzień mam inne podejście. A od dzisiaj mam nie co dzień tylko co godzinę! Raz myślę że się uda, że dlaczego miałoby nie, że przecież jest owu jest endo i wszystko pięknie szło..... A zaraz myślę że to niemożliwe. Że skoro do tej pory się nie udało to dlaczego nagle miałoby się udać .... I tak w kółko. Kreci mi się w głowie od tego już :( ... mam takie wahania nastrojów że oszaleje. Od rozpaczy i smutku że pewnie dalej nic, poprzez strach że nie poradze sobie psychiczne z kolejną porażka poprzez jakiś wielki entuzjazm że napewno się uda.

To powiedz ze głową Cie boli albo ząb o nie chcesz pić bo boisz się że w nocy będziesz musiała wziąć tab przeciwbólowa żeby usnav a nie chcesz ryzykować mieszania alkoholu i leków
Powiedziałam, że zmieniłam swoje życie, mam dietę i ćwiczę z Lewandowską [emoji23]
Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
Jesteś w raju [emoji7][emoji7][emoji7]
Jestem na staraczkach i zaglądam też tutaj :D i w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo :D

Ja też się zachowuje jak psychicznie chora :D dziewczyny oszaleje!!!! Co dzień mam inne podejście. A od dzisiaj mam nie co dzień tylko co godzinę! Raz myślę że się uda, że dlaczego miałoby nie, że przecież jest owu jest endo i wszystko pięknie szło..... A zaraz myślę że to niemożliwe. Że skoro do tej pory się nie udało to dlaczego nagle miałoby się udać .... I tak w kółko. Kreci mi się w głowie od tego już :( ... mam takie wahania nastrojów że oszaleje. Od rozpaczy i smutku że pewnie dalej nic, poprzez strach że nie poradze sobie psychiczne z kolejną porażka poprzez jakiś wielki entuzjazm że napewno się uda.
Uda się, uda [emoji6] jak będziesz w to mocno wierzyła to się uda [emoji4] trzymam kciuki na maxa! Kiedy masz termin @, która nie przyjdzie? [emoji16]

Jeju normalnie w pełni to ujelas, odpisałaś co czuje, jakbym czytała o sobie [emoji3590]

Powiedziałam, że zmieniłam swoje życie, mam dietę i ćwiczę z Lewandowską [emoji23]Jesteś w raju [emoji7][emoji7][emoji7]Uda się, uda [emoji6] jak będziesz w to mocno wierzyła to się uda [emoji4] trzymam kciuki na maxa! Kiedy masz termin @, która nie przyjdzie? [emoji16]
Haha dobre dobre zapamiętać patent z Lewandowska trzeba [emoji16][emoji23][emoji23]

Powiedziałam, że zmieniłam swoje życie, mam dietę i ćwiczę z Lewandowską [emoji23]Jesteś w raju [emoji7][emoji7][emoji7]Uda się, uda [emoji6] jak będziesz w to mocno wierzyła to się uda [emoji4] trzymam kciuki na maxa! Kiedy masz termin @, która nie przyjdzie? [emoji16]
Według owu ktora była w zeszły weekend to przyszła niedziela lub poniedziałek powinna być @

Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
Ale cudnie tam macie nie mysl o nas, nie mysl o staraniach, tylko korzystaj :D

Dokładnie tak. Ja cały czas myśle, dlaczego niby teraz miałoby sie udać? Dlaczego akurat teraz? Dlatego ogólnie nie wierze. Ale nadzieja zawsze jest i mnie tylko wku*wia

reklama
Witam w niedziele :)
Ja wstałam przed 6, bo miałam koszmar i juz nie było szans, zebym zasnęła.

Chyba znam juz przyczynę częstego oddawania moczu i stanu podgorączkowego :p ewidentnie złapało mnie zapalenie pęcherza. Wzięłam wieczorem leki, samopoczucie lepsze i temperatura spadła.
Teraz jeszcze chciałabym, zeby prZeszly mi mdlosci i biegunka, ktora mam od kilku dni. W poniedziałek zarejestruje sie do lekarza

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry