reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Cudne !!!Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
KiedyPytam
Jestem na staraczkach i zaglądam też tutaj
i w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo 
Ja też się zachowuje jak psychicznie chora
dziewczyny oszaleje!!!! Co dzień mam inne podejście. A od dzisiaj mam nie co dzień tylko co godzinę! Raz myślę że się uda, że dlaczego miałoby nie, że przecież jest owu jest endo i wszystko pięknie szło..... A zaraz myślę że to niemożliwe. Że skoro do tej pory się nie udało to dlaczego nagle miałoby się udać .... I tak w kółko. Kreci mi się w głowie od tego już
... mam takie wahania nastrojów że oszaleje. Od rozpaczy i smutku że pewnie dalej nic, poprzez strach że nie poradze sobie psychiczne z kolejną porażka poprzez jakiś wielki entuzjazm że napewno się uda.
Ja też się zachowuje jak psychicznie chora
Powiedziałam, że zmieniłam swoje życie, mam dietę i ćwiczę z Lewandowską [emoji23]To powiedz ze głową Cie boli albo ząb o nie chcesz pić bo boisz się że w nocy będziesz musiała wziąć tab przeciwbólowa żeby usnav a nie chcesz ryzykować mieszania alkoholu i leków
Jesteś w raju [emoji7][emoji7][emoji7]Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
Uda się, uda [emoji6] jak będziesz w to mocno wierzyła to się uda [emoji4] trzymam kciuki na maxa! Kiedy masz termin @, która nie przyjdzie? [emoji16]Jestem na staraczkach i zaglądam też tutaji w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo
Ja też się zachowuje jak psychicznie choradziewczyny oszaleje!!!! Co dzień mam inne podejście. A od dzisiaj mam nie co dzień tylko co godzinę! Raz myślę że się uda, że dlaczego miałoby nie, że przecież jest owu jest endo i wszystko pięknie szło..... A zaraz myślę że to niemożliwe. Że skoro do tej pory się nie udało to dlaczego nagle miałoby się udać .... I tak w kółko. Kreci mi się w głowie od tego już
... mam takie wahania nastrojów że oszaleje. Od rozpaczy i smutku że pewnie dalej nic, poprzez strach że nie poradze sobie psychiczne z kolejną porażka poprzez jakiś wielki entuzjazm że napewno się uda.
Isasza4444
Jeju normalnie w pełni to ujelas, odpisałaś co czuje, jakbym czytała o sobie [emoji3590]Jestem na staraczkach i zaglądam też tutaji w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo
Ja też się zachowuje jak psychicznie choradziewczyny oszaleje!!!! Co dzień mam inne podejście. A od dzisiaj mam nie co dzień tylko co godzinę! Raz myślę że się uda, że dlaczego miałoby nie, że przecież jest owu jest endo i wszystko pięknie szło..... A zaraz myślę że to niemożliwe. Że skoro do tej pory się nie udało to dlaczego nagle miałoby się udać .... I tak w kółko. Kreci mi się w głowie od tego już
Isasza4444
Haha dobre dobre zapamiętać patent z Lewandowska trzeba [emoji16][emoji23][emoji23]Powiedziałam, że zmieniłam swoje życie, mam dietę i ćwiczę z Lewandowską [emoji23]Jesteś w raju [emoji7][emoji7][emoji7]Uda się, uda [emoji6] jak będziesz w to mocno wierzyła to się uda [emoji4] trzymam kciuki na maxa! Kiedy masz termin @, która nie przyjdzie? [emoji16]
Isasza4444
Adzik bosko tam masz!!! Idealne warunki do bamboszenia także wypoczywaj i rozmnażaj się [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji3590][emoji3590][emoji8][emoji8]Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
KiedyPytam
Według owu ktora była w zeszły weekend to przyszła niedziela lub poniedziałek powinna być @Powiedziałam, że zmieniłam swoje życie, mam dietę i ćwiczę z Lewandowską [emoji23]Jesteś w raju [emoji7][emoji7][emoji7]Uda się, uda [emoji6] jak będziesz w to mocno wierzyła to się uda [emoji4] trzymam kciuki na maxa! Kiedy masz termin @, która nie przyjdzie? [emoji16]
Ale cudnie tam macie nie mysl o nas, nie mysl o staraniach, tylko korzystajZlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
Dokładnie tak. Ja cały czas myśle, dlaczego niby teraz miałoby sie udać? Dlaczego akurat teraz? Dlatego ogólnie nie wierze. Ale nadzieja zawsze jest i mnie tylko wku*wiaJestem na staraczkach i zaglądam też tutaji w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo
reklama
Witam w niedziele
Ja wstałam przed 6, bo miałam koszmar i juz nie było szans, zebym zasnęła.
Chyba znam juz przyczynę częstego oddawania moczu i stanu podgorączkowego
ewidentnie złapało mnie zapalenie pęcherza. Wzięłam wieczorem leki, samopoczucie lepsze i temperatura spadła.
Teraz jeszcze chciałabym, zeby prZeszly mi mdlosci i biegunka, ktora mam od kilku dni. W poniedziałek zarejestruje sie do lekarza
Miłego dnia dziewczyny!
Ja wstałam przed 6, bo miałam koszmar i juz nie było szans, zebym zasnęła.
Chyba znam juz przyczynę częstego oddawania moczu i stanu podgorączkowego
Teraz jeszcze chciałabym, zeby prZeszly mi mdlosci i biegunka, ktora mam od kilku dni. W poniedziałek zarejestruje sie do lekarza
Miłego dnia dziewczyny!
Podziel się: