Witam się w niedzielę. OLI ma nadal katar i migdal czerwony i brzydki a dziś festyn parafialny na pożegnanie lata. Są zamki dmuchane, trampoliny, konie i różne takie. Wszystko za darmo. Muszę iść bo mi nie podaruje. Już się z kolegami umówił.
A ja cxesto zapominam po co przyszłam [emoji23] do sklepu
Ale czad [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] chce tam być [emoji23] pięknie idealnie na wypoczynek.Zlapalam neta ale W życiu Was nie nadrobie ale przesyłam pozdrowionka z Ibizy [emoji3059]Zobacz załącznik 1022609Zobacz załącznik 1022610
To tak jak każda znas. Przechodzi przez to samo. W końcu się uda zobaczysz. Może warto trochę odpuścić odstresowac się. Jedzie z m gdzieś na weekend spedzcie tylko we dwoje. Z doświadczenia wiem że często jak się odpuszcza to właśnie wtedy się zachodzi w ciążę.Jestem na staraczkach i zaglądam też tutaji w końcu znalazłam Was... Przecież zachowujemy się tak samo
Ja też się zachowuje jak psychicznie choradziewczyny oszaleje!!!! Co dzień mam inne podejście. A od dzisiaj mam nie co dzień tylko co godzinę! Raz myślę że się uda, że dlaczego miałoby nie, że przecież jest owu jest endo i wszystko pięknie szło..... A zaraz myślę że to niemożliwe. Że skoro do tej pory się nie udało to dlaczego nagle miałoby się udać .... I tak w kółko. Kreci mi się w głowie od tego już
... mam takie wahania nastrojów że oszaleje. Od rozpaczy i smutku że pewnie dalej nic, poprzez strach że nie poradze sobie psychiczne z kolejną porażka poprzez jakiś wielki entuzjazm że napewno się uda.
Dobra jest jeszcze nasiadowka z kory dębu. Nie nawidze tego masakra. Zdrówka.Witam w niedziele![]()
Ja wstałam przed 6, bo miałam koszmar i juz nie było szans, zebym zasnęła.
Chyba znam juz przyczynę częstego oddawania moczu i stanu podgorączkowego [emoji14] ewidentnie złapało mnie zapalenie pęcherza. Wzięłam wieczorem leki, samopoczucie lepsze i temperatura spadła.
Teraz jeszcze chciałabym, zeby prZeszly mi mdlosci i biegunka, ktora mam od kilku dni. W poniedziałek zarejestruje sie do lekarza
Miłego dnia dziewczyny!
A ja cxesto zapominam po co przyszłam [emoji23] do sklepu
Ostatnia edycja: