reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Powodzonka [emoji16][emoji3590]O. Matulu połowa dnia spędzona na staraniach [emoji23][emoji23] oby ten dzień był. Szczęśliwy
Isasza4444
Oh zaczyna mnie pobolewa brzuch jak na @, a przydałoby się jeszcze 2,3 dni żeby cykl był pełny bo czytałam że cykl powinien trwać od 25 do 35 dni. Ale nawet jeśli mnie zaleje to będę się cieszy ze to juz więcej jsk 16 dni.
Stwierdziłam że jeśli przyjdzie @ to poczekam jeszcze kolejny cykl żeby zobaczyć ile będzie trwał, i wtedy do gina i pogadać z nim o lekach, jak już by mi się mniej więcej powtarzała ilość dni w cyklu to byłby taki punkt wyjścia [emoji16]
Stwierdziłam że jeśli przyjdzie @ to poczekam jeszcze kolejny cykl żeby zobaczyć ile będzie trwał, i wtedy do gina i pogadać z nim o lekach, jak już by mi się mniej więcej powtarzała ilość dni w cyklu to byłby taki punkt wyjścia [emoji16]
Wydaje mi się że ten ostatni jest pozytywny. Aczkolwiek jak wyjdzie pozytyw to dalej się nie robi testów.3 pierwsze to z wczoraj ten 4 z teraz hm. Teraz to. Już nie jestem pewna czy wczoraj był pozytyw robiłem te 2 jeszcze np byłam ciekawa czy coś się zmieni a i tak mam pelno tych testów i nie szkoda ich [emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 1019450
Ale może dziewczyny niech się wypowiedzą ja robiłam testy tylko raz.
Wg mnie 3 jest najbardziej pozytywny3 pierwsze to z wczoraj ten 4 z teraz hm. Teraz to. Już nie jestem pewna czy wczoraj był pozytyw robiłem te 2 jeszcze np byłam ciekawa czy coś się zmieni a i tak mam pelno tych testów i nie szkoda ich [emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 1019450
Lilka2304
Oby tak wczoraj mój chłopak miał. Jakiś szczęśliwy dzień w pracy podwyżka ja miałam. Ochotę na przytulanki i to tak na długo w grze że znajomymi ciągle wygrywał (monopol) tak że oby te szczęście było i w fasolke [emoji39][emoji23]
Wg mnie 3 jest najbardziej pozytywny
Aneczka85_01
Wg mnie 3 jest najbardziej pozytywny
Kochana złe patrzysz , ten 3 ma mocniejsza ta pierwsza kreskę , one są ułożone odwrotnie
reklama
Kurde faktycznie. W każdym bądź razie ten ostatni na dole według tego zdjęcia, tez tak myślisz ?Kochana złe patrzysz , ten 3 ma mocniejsza ta pierwsza kreskę , one są ułożone odwrotnie
Podziel się: