Masz rację[emoji85]Kochana złe patrzysz , ten 3 ma mocniejsza ta pierwsza kreskę , one są ułożone odwrotnie
reklama
Hej Wam weekendowo [emoji16] chociaż dla mnie to bez różnicy, mąż mi mówi, że jeszcze niedawno mógł się cieszyć razem ze mną z weekendu, a teraz już nie bo dla mnie dzień jak codzień [emoji23]
Po wczorajszym popołudniu poza domem byłam tak zmęczona, że dziś spałam do 10 [emoji3059]
Lilka jak na moje to pierwszy i czwarty pozytywny [emoji6]
Po wczorajszym popołudniu poza domem byłam tak zmęczona, że dziś spałam do 10 [emoji3059]
Lilka2304
Fanka BB :)
Dzięki wielkie mam nadzieję że może się coś tam w końcu uda
Hej Wam weekendowo [emoji16] chociaż dla mnie to bez różnicy, mąż mi mówi, że jeszcze niedawno mógł się cieszyć razem ze mną z weekendu, a teraz już nie bo dla mnie dzień jak codzień [emoji23]
No mała rośnie to i mama odczuwa [emoji6] leż sobie spokojnie. Jak Oli po pierwszym tygodniu w szkole?Kurde boli mnie brzuch dookoła pępka. Bardzo boli. Leżę i odpoczywam. Gin mówił że to normalne bo się rozciąga.
Ja dziś totalnie bezobjawowo zaczynam 9 tydzień [emoji3590]
Narazie mówi że Fajnie. Zanieslosmy dwie siaty zabawek, którymi się już nie bawi bo pusta sale maja. I się bawią w przerwie.No mała rośnie to i mama odczuwa [emoji6] leż sobie spokojnie. Jak Oli po pierwszym tygodniu w szkole?
Ja dziś totalnie bezobjawowo zaczynam 9 tydzień [emoji3590]
Na 8 go zaprowadzam i 3x kończy o 12.30 i 2x o 11.30 więc krótko jest w szkole. Na świetlice go zapisałam w razie czego ale nie chodzi.
No to super, że zadowolony [emoji6] fajne godziny zajęć ma, to też ważne.Narazie mówi że Fajnie. Zanieslosmy dwie siaty zabawek, którymi się już nie bawi bo pusta sale maja. I się bawią w przerwie.
Na 8 go zaprowadzam i 3x kończy o 12.30 i 2x o 11.30 więc krótko jest w szkole. Na świetlice go zapisałam w razie czego ale nie chodzi.
Isasza4444
Fanka BB :)
Jak tam dziewczyny dzień mija?
Mi trochę leniwie, w pogodzie czuć jesień, drzewka robią się z dnia na dzień coraz bardziej łyse [emoji16]
Pozatym to mam dobry humor narazie wszystko na plus, ból brzucha przeszedł i dziś 24 dc także długość cyklu idzie w dobrą stronę, do tego dziś ost nocka i urlop [emoji16]
Mi trochę leniwie, w pogodzie czuć jesień, drzewka robią się z dnia na dzień coraz bardziej łyse [emoji16]
Pozatym to mam dobry humor narazie wszystko na plus, ból brzucha przeszedł i dziś 24 dc także długość cyklu idzie w dobrą stronę, do tego dziś ost nocka i urlop [emoji16]
reklama
Musiałam jechać do miasteczka obok po cienki (taki jak rysunkowy) papier A2. Okazało się, że w tamtejszym papierniczym czegoś takiego nie mają... no to stwierdziłam, że zrobię kolejne 40km i pojadę do Szczecina. I wbiłam się w gigantyczny korek[emoji46] stałam w nim ok godziny. A tak bardzo chciało mi się siku[emoji23] ale w końcu dojechałam do Szczecina i kupiłam ten papier (chociaż z mega problemami, ja serio nie wiem, gdzie leży problem w formacie A2). I powiem Wam szczerze, że jest pochmurno, ale mimo wszystko nie pada, a mnie tak bardzo bolą biodra i krzyż, że wzięłam 2 tabletki przeciwbólowe[emoji52] miejsca sobie znaleźć nie mogę, bo tak mnie boli. Czuje się tak staro[emoji17]
Podziel się: