reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Każdy kij ma dwa końce [emoji23]. Każda praca ma plusy i minusy [emoji16]
Widzisz, a mój mąż zawsze powtarza, że zazdrości ludziom, którzy pracują na etacie, bo nic ich nie interesuje, w najgorszym wypadku po prostu ich zwolnią ;) z działalnością nie jest już tak prosto.
Mnie nie interesuje, czy będę pracować dla kogoś, czy dla siebie, ważne, żeby zgadzał mi się hajs.
A po studiach zobaczymy, bez problemu mogę otworzyć coś swojego, ale nie wiem, czy będzie mi się chciało użerać z robotnikami, sprzętem itd

reklama
I tu Cię rozumiem hahaha. wczoraj tak miałam. Do godziny 15 wypiłam tylko małą kawę, jakieś 300ml i pi razy drzwi 100ml wody, a w wc byłam 7 razy. Wkurzające to było, bo ubrałam kombinezon i latałam po mieście w miejscach, gdzie nie ma toalety, musiałam po zapleczach chodzic hahaha. Nawet koleżanka, z którą wczoraj wszystko załatwiałam, zapytała mnie czy mam okres, bo latam siku jak przed okresem [emoji14] ale nic nie boli, nic nie piecze, to chyba taki mój urok wczoraj był po prostu.
A Ty może zrób na wszelki wypadek badanie moczu? bo w ciąży to lepiej nie ryzykować
Rose to u mnie normalne. Przed ciąża dużo sikalam a w ciąży to masakra. Wyniki mam dobre. Za tydzień robię krew, mocz i krzywa cukrowa.

Boże trzymajcie mnie bo normalnie wyjdę z siebie. Poszłam do biedry pytam się Oliwiera chcesz kabanosy, nie nie chce. Na pewno. Nie będę jadł. Jesteśmy w domu pytam się co chce na kolacje a ten kabanosy. No nie wytrzymam. I ryczy bo nie ma kabanosow

Widzieliście to [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20190904_231015_com.facebook.katana.jpeg

Jej, wróciłam padnięta. Jednak pół dnia poza domem po dwóch tygodniach laby to duży wysiłek [emoji16] oczy mi się już zamykają. Ale maleństwo przecudowne [emoji7] opłacało się jechać, jestem totalnie zakochana [emoji3590]

reklama
Słuchajcie ale to duży problem wyobrażacie sobie Sarenke Stefanie??? I jaki by to miało skrót SS?? [emoji24][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] To chyba wolę żeby był Second Hand i Sarenka Hania (SH) [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ależ człowieki maja problemy [emoji3059][emoji24][emoji1787]

Do góry