reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Każdy kij ma dwa końce [emoji23]. Każda praca ma plusy i minusy [emoji16]
Widzisz, a mój mąż zawsze powtarza, że zazdrości ludziom, którzy pracują na etacie, bo nic ich nie interesuje, w najgorszym wypadku po prostu ich zwolnią ;) z działalnością nie jest już tak prosto.
Mnie nie interesuje, czy będę pracować dla kogoś, czy dla siebie, ważne, żeby zgadzał mi się hajs.
A po studiach zobaczymy, bez problemu mogę otworzyć coś swojego, ale nie wiem, czy będzie mi się chciało użerać z robotnikami, sprzętem itd

reklama
I tu Cię rozumiem hahaha. wczoraj tak miałam. Do godziny 15 wypiłam tylko małą kawę, jakieś 300ml i pi razy drzwi 100ml wody, a w wc byłam 7 razy. Wkurzające to było, bo ubrałam kombinezon i latałam po mieście w miejscach, gdzie nie ma toalety, musiałam po zapleczach chodzic hahaha. Nawet koleżanka, z którą wczoraj wszystko załatwiałam, zapytała mnie czy mam okres, bo latam siku jak przed okresem [emoji14] ale nic nie boli, nic nie piecze, to chyba taki mój urok wczoraj był po prostu.
A Ty może zrób na wszelki wypadek badanie moczu? bo w ciąży to lepiej nie ryzykować
Rose to u mnie normalne. Przed ciąża dużo sikalam a w ciąży to masakra. Wyniki mam dobre. Za tydzień robię krew, mocz i krzywa cukrowa.

Boże trzymajcie mnie bo normalnie wyjdę z siebie. Poszłam do biedry pytam się Oliwiera chcesz kabanosy, nie nie chce. Na pewno. Nie będę jadł. Jesteśmy w domu pytam się co chce na kolacje a ten kabanosy. No nie wytrzymam. I ryczy bo nie ma kabanosow

Widzieliście to [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20190904_231015_com.facebook.katana.jpeg

Jej, wróciłam padnięta. Jednak pół dnia poza domem po dwóch tygodniach laby to duży wysiłek [emoji16] oczy mi się już zamykają. Ale maleństwo przecudowne [emoji7] opłacało się jechać, jestem totalnie zakochana [emoji3590]

reklama
Słuchajcie ale to duży problem wyobrażacie sobie Sarenke Stefanie??? I jaki by to miało skrót SS?? [emoji24][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] To chyba wolę żeby był Second Hand i Sarenka Hania (SH) [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ależ człowieki maja problemy [emoji3059][emoji24][emoji1787]

Do góry