reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny , pogoda typowo jesienna ale cóż. Doszłam do wniosku ze pora zacząć dietę która kupiłam już ponad 2 mc temu [emoji23] mam nadzieje ze się uda wytrwać

reklama
Musiałam jechać do miasteczka obok po cienki (taki jak rysunkowy) papier A2. Okazało się, że w tamtejszym papierniczym czegoś takiego nie mają... no to stwierdziłam, że zrobię kolejne 40km i pojadę do Szczecina. I wbiłam się w gigantyczny korek[emoji46] stałam w nim ok godziny. A tak bardzo chciało mi się siku[emoji23] ale w końcu dojechałam do Szczecina i kupiłam ten papier (chociaż z mega problemami, ja serio nie wiem, gdzie leży problem w formacie A2). I powiem Wam szczerze, że jest pochmurno, ale mimo wszystko nie pada, a mnie tak bardzo bolą biodra i krzyż, że wzięłam 2 tabletki przeciwbólowe[emoji52] miejsca sobie znaleźć nie mogę, bo tak mnie boli. Czuje się tak staro[emoji17]

U mnie deszcz od południa i chyba nie przestanie padać ;(

@Aneczka85_01 a co to za dieta? Życzę wytrwałości [emoji16] mi diety nie wychodzą hihi

@RoseGold oj Ty bidulko i Ty to taki żeński Forest Gump zawsze masz przeboje [emoji16] ja to bym się chyba zlala [emoji1787] a z papierem faktycznie dziwnie ost miałam kupić synkowi bloki techniczne kolorowy i biały i pow wam że kolorowy ok a biały niby techniczny a kartki takie miękkie że szok, za moich czasów to była wyraźną różnica między zwykłym a technicznym

Dziewczyny mam taki zonk że pojawiło mi się w łazience sporo śluzu, niewiem co to za śluz i się zastanawiam czy jest choćby mini mini minimalna szansa na ciążę jeśli przytulasy były w 19dc ( ale wg aplikacji jest to już 1 dzień nieplodny - płodne mi pokazuje od 8 do 18 dc licząc że cykl trwałby 28 dni, testów nie robiłam owu bo mnie zawodzą) dziś byłby 5 dzień od serduszkowania. Nie umiem powiedzieć ile rzeczywiście będzie trwał cykl to się okaże dop. I niewiem czy się poprostu zbyt pozytywnie nie nakręcam, bo ost sporo rzeczy odzie na plus i chyba dałam ponieść się fali. A może to tylko śluz przed @?? Niestety nie obserwuje się jeśli chodzi o służy, szyję itp. Nie umiem. Sprowadzcie proszę na ziemię żebym się nie złamała.

U nas pogoda do dupy i 13 stopni zimno i caly czas pada od rana.
Dziewczyny mam taki zonk że pojawiło mi się w łazience sporo śluzu, niewiem co to za śluz i się zastanawiam czy jest choćby mini mini minimalna szansa na ciążę jeśli przytulasy były w 19dc ( ale wg aplikacji jest to już 1 dzień nieplodny - płodne mi pokazuje od 8 do 18 dc licząc że cykl trwałby 28 dni, testów nie robiłam owu bo mnie zawodzą) dziś byłby 5 dzień od serduszkowania. Nie umiem powiedzieć ile rzeczywiście będzie trwał cykl to się okaże dop. I niewiem czy się poprostu zbyt pozytywnie nie nakręcam, bo ost sporo rzeczy odzie na plus i chyba dałam ponieść się fali. A może to tylko śluz przed @?? Niestety nie obserwuje się jeśli chodzi o służy, szyję itp. Nie umiem. Sprowadzcie proszę na ziemię żebym się nie złamała.
Każdy organizm jest inny. Ja miałam sucho, zero śluzu. Ale dziewczyny na forach pisaly że miały bardzo dużo śluzu.
Niektóre chodziły z wkładkami.
Szyjka jest rozpulchniona w ciąży. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Taka jakby opuchnieta jak wlozysz palec i taka miękka.

Nie pomogę niestety. Ja od dni płodnych aż do @ zazwyczaj mam sporo śluzu :/ ale skoro u Ciebie coś nowego, to myślę, że jest szansa, że tam może się coś dziać :D w końcu jest jakiś powód, że Cię zalało :) trzymam kciuki, żeby to jednak nie był śluz przed @!

@Aneczka85_01 a co to za dieta? Życzę wytrwałości [emoji16] mi diety nie wychodzą hihi

@RoseGold oj Ty bidulko i Ty to taki żeński Forest Gump zawsze masz przeboje [emoji16] ja to bym się chyba zlala [emoji1787] a z papierem faktycznie dziwnie ost miałam kupić synkowi bloki techniczne kolorowy i biały i pow wam że kolorowy ok a biały niby techniczny a kartki takie miękkie że szok, za moich czasów to była wyraźną różnica między zwykłym a technicznym
Haha uwielbiam Foresta <3
To fakt, że te bloki teraz jakby na jedno kopyto robione. I co do zakupów szkolnych, to ja nie mogę dostać zwykłych Bambino, wszędzie wykupione hahaha

reklama
@MartaSx no właśnie niewiem czy bym umiała wgl zauważyć różnice skoro nie badalam, i że dop 5 dni od przytulasow to chyba się jeszcze nic by nie zmieniło.

@RoseGold mam nadzieję że to dobry objaw nawet jak nie na [emoji1768]to na regulację cyklu. No cóż zostaje mi moje ulubione czyli czekanie na to ile potrwa cykl [emoji16]
P. S. Ja gnilam też za kredkami bambino, ruszyła odrazu bo właśnie wiedziałam że za kilka dni wykupi [emoji1787]

Do góry