Aneczka85_01
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , pogoda typowo jesienna ale cóż. Doszłam do wniosku ze pora zacząć dietę która kupiłam już ponad 2 mc temu [emoji23] mam nadzieje ze się uda wytrwać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiałam jechać do miasteczka obok po cienki (taki jak rysunkowy) papier A2. Okazało się, że w tamtejszym papierniczym czegoś takiego nie mają... no to stwierdziłam, że zrobię kolejne 40km i pojadę do Szczecina. I wbiłam się w gigantyczny korek[emoji46] stałam w nim ok godziny. A tak bardzo chciało mi się siku[emoji23] ale w końcu dojechałam do Szczecina i kupiłam ten papier (chociaż z mega problemami, ja serio nie wiem, gdzie leży problem w formacie A2). I powiem Wam szczerze, że jest pochmurno, ale mimo wszystko nie pada, a mnie tak bardzo bolą biodra i krzyż, że wzięłam 2 tabletki przeciwbólowe[emoji52] miejsca sobie znaleźć nie mogę, bo tak mnie boli. Czuje się tak staro[emoji17]
Każdy organizm jest inny. Ja miałam sucho, zero śluzu. Ale dziewczyny na forach pisaly że miały bardzo dużo śluzu.Dziewczyny mam taki zonk że pojawiło mi się w łazience sporo śluzu, niewiem co to za śluz i się zastanawiam czy jest choćby mini mini minimalna szansa na ciążę jeśli przytulasy były w 19dc ( ale wg aplikacji jest to już 1 dzień nieplodny - płodne mi pokazuje od 8 do 18 dc licząc że cykl trwałby 28 dni, testów nie robiłam owu bo mnie zawodzą) dziś byłby 5 dzień od serduszkowania. Nie umiem powiedzieć ile rzeczywiście będzie trwał cykl to się okaże dop. I niewiem czy się poprostu zbyt pozytywnie nie nakręcam, bo ost sporo rzeczy odzie na plus i chyba dałam ponieść się fali. A może to tylko śluz przed @?? Niestety nie obserwuje się jeśli chodzi o służy, szyję itp. Nie umiem. Sprowadzcie proszę na ziemię żebym się nie złamała.
Widzieliście to [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1019324
Ale była też sowa Zosia [emoji7]
Nie pomogę niestety. Ja od dni płodnych aż do @ zazwyczaj mam sporo śluzu :/ ale skoro u Ciebie coś nowego, to myślę, że jest szansa, że tam może się coś dziać w końcu jest jakiś powód, że Cię zalało trzymam kciuki, żeby to jednak nie był śluz przed @!Dziewczyny mam taki zonk że pojawiło mi się w łazience sporo śluzu, niewiem co to za śluz i się zastanawiam czy jest choćby mini mini minimalna szansa na ciążę jeśli przytulasy były w 19dc ( ale wg aplikacji jest to już 1 dzień nieplodny - płodne mi pokazuje od 8 do 18 dc licząc że cykl trwałby 28 dni, testów nie robiłam owu bo mnie zawodzą) dziś byłby 5 dzień od serduszkowania. Nie umiem powiedzieć ile rzeczywiście będzie trwał cykl to się okaże dop. I niewiem czy się poprostu zbyt pozytywnie nie nakręcam, bo ost sporo rzeczy odzie na plus i chyba dałam ponieść się fali. A może to tylko śluz przed @?? Niestety nie obserwuje się jeśli chodzi o służy, szyję itp. Nie umiem. Sprowadzcie proszę na ziemię żebym się nie złamała.
Haha uwielbiam Foresta <3@Aneczka85_01 a co to za dieta? Życzę wytrwałości [emoji16] mi diety nie wychodzą hihi
@RoseGold oj Ty bidulko i Ty to taki żeński Forest Gump zawsze masz przeboje [emoji16] ja to bym się chyba zlala [emoji1787] a z papierem faktycznie dziwnie ost miałam kupić synkowi bloki techniczne kolorowy i biały i pow wam że kolorowy ok a biały niby techniczny a kartki takie miękkie że szok, za moich czasów to była wyraźną różnica między zwykłym a technicznym